Sveikos, čikos
Ruduo
Labai myliu rugsėjį, man turbūt be snieguoto gruodžio ir ankstyvos gegužės tai - vienas gražiausių mėnesių metuose. Ir oras lauke pas mus iškart jaučiasi toks gaivesnis, rudeniškas, smagus. Tikiuosi, kad bus puikus mėnuo visoms
Moutte - nuostabios ir įdomios Tau pradžios šitam naujam etape!
R's - Tavo pupoms irgi puikios rugsėjo pirmosios
BigBang - puikios žinios, kad jau žinai datą ir planą, vis tiek bent šiek tiek aiškiau dabar jau viskas
Nors gal ir ne viskas pagal planą, bet nusiteik, kad nuo to momento, kai laikysi mažylę rankose, pagal planą turbūt jau nieko ir nebebus niekad
Voque - kaip Tavo sveikata?
Aš gurkšnoju kavą, jau audžiu mintis apie naujus megztukus, labai noriu nusipirkti kokį nors. Turiu kelis norimus, bet labai brangūs, tai net ir nežinau, ar čia pasilepint, ar kaip
Šiandien pradėjau 8val darbą, baigsiu pusę 4 (mes visi penktadieniais dirbam 30min trumpiau), tai nežinau, ką reiks veikt visą dieną
Į parduotuves tingiu, turbūt tiesiog važiuosiu namo apsitvarkyt, susidėt šmutkes. Rytoj lėksim su draugais į Belfastą savaitgaliui, tai reikės pasiimt šį bei tą. Nieko daug nereikia, aišku, bet vis tiek susimest į kuprinę pižamą, apatinius, persirengimui rūbus reikės
Dar rytoj paskutinę treniruotę su trenere turėsiu, kažkaip jaudinuos šiek tiek pranešt jai, kad nebenoriu dirbti kartu.. Labai tikiuos, kad nepriims asmeniškai, nes mano nenoras tik mano asmeninis reikalas