Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas :) atsakymas į klausimą ar suvokiu, kad ryt spalis, tai tikrai ne, kažkoks nesusipratimas :D bet rimtai kažkaip per greit, per greit lekia dienos :huh2: 

Vėl pirmadienis, vėl įprasti darbai, įprastos dienos, nieko naujo ir įdomaus, bet savaitgalį šaunų turėjom, tai viskas liuks :rolleyes: vakar gerą pusdienį laukuose praleidom, važinėjomės su džipais po pelkynus, po miškus, tai truputį tokio extrymo buvo, faina! 

Oras apsiniaukęs, lietinga nusimato, o nuo rytojaus dar vėjas kils, tai spalis prasidės kaip priklauso :) 

Atsakyti

As jau irgi kojas namie patiesiau biggrin.gif Pavalgiau zuvies,bet dar kazko noriu biggrin.gif
Oras visai neblogas.. Pranedineja pranesibeja lietus,bet mano pusej tik palasnojo pora min..
Atsakyti

Lyja pas mus, praktiskai visa diena, fui orelis, tikras  ruduo. o kad ryt spalis..... nu spalis.... na ir kas ..... as labiau lapkricio laukiu  :P​ 

Atsakyti

Labas rytelis 

Atsakyti
Labukas

Antradienis,dirbam toliau biggrin.gif Nemazai darbo siandien,tai ilgiau dirbsiu..Na bet mb dar. eliau uz mane grizta biggrin.gif Vakar 3,5h vaziavo.. Avarija ir uzdare gatve.. vsio,visi stovi..Jis veza kelus bendradarbius,tai tie snaudzia masinoj,o mb tai uz vairo...
Atsakyti

Labukas :) o jau kaip vėjuota šiandien, kaip žvarbu ir dar lyg kils vėjas, tai spalio pradžia kaip priklauso :rolleyes: 

Antradienis įprastas, tik popiet lekiu į kirpyklą, kaip visuomet dažys, gal truputį pakirps - sugalvosim :) reikia butinai nepamiršti knygos pasiimti, nes sedėti be tikslo ir klausytis kitų gyvenimo nelabai norisi ir nelabai įdomu. Aš suprantu, kai yra pažįstamos, bet, kai ateina ir pasakoja pusę savo gyvenimo, tai vaje vaje :D 

Atsakyti

Labas iš ryto. Antradienis  :yahoo: 

Pirmadienis buvo prastokas, kažkaip visus matyt morališkai veikė paskutinė rugsėjo diena. Bet šiandien jau nauja diena, naujas mėnuo, viskas liuks  :wub: 

Savaitgalį labai smagiai praleidom.

Penktadienį vakare pasisėdėjom pas mus, turėjom svečių. Tai lengvai vakarienė, keli kokteiliai, paminėjom gimtadienį mano. Gavau šįmet nuostabių dovanų, tikrai turiu puikių draugų  :wub: Ir sveikinimai, ir dovanos, ir dėmesys - super. Gavau ir Pandora dovanų kuponą, ir gavom vyno degustacijai kuponą, ir kopimui siena kuponų gavom. Nu labai smagu tikrai  :wub: Dabar metas ruoštis Kalėdoms ir dar keliems likusiems svarbiems gimtadieniams  :wub:  :) 

Šeštadienį dieną važiavom su draugais paminėti draugo gimtadienio, jis buvo nupirkęs visiems vizitą į virtualios realybės žaidimą. Tai labai smagu buvo, net man patiko, nors bijojau, kad prastai jausiuos aš ten  :D Po to nuvažiavom pietų į piceriją, skaniai prisiputom, grįžom namo, pailsėjom šiek tiek. Vakare su drauge ėjom į Jazzu koncertą. Labai patiko, nu nuostabus jos balsas ir dainos  :wub: Po koncerto vyras parvežė namo ir draugę, ir mane  :D  :D 

Sekmadienį ryte norėjom važiuot maisto apsipirkti, bet vėl buvo sulūžę vartai. Atsidarinėjo tik viena vartų pusė, o pro ją netilpo mašina pilnai  :D Tai teko važiuot motociklu ir tik būtiniausių produktų. Paskui po pietų nuvažiavom į filmą, kai jau buvo vartus sutvarkę (nu sulaužę, bet abi dalys atidarytos jau buvo) - pažiūrėjom The Farewell (https://www.imdb.com/title/tt8637428/), labai gražus filmas  :wub: Po to grįžom namo, pavalgėm ir ėjom ilsėtis.

Vakar po darbo važiavau pas dermatologę dėl odos problemų, tai gavau krūvą vaistų ir miksuotą diagnozę. Nesmagu aišku, bet nu yra kaip yra - gydyt nepagydysiu bėdų, bet prižiūrėt ir gyvent su tuo teks  :) Tai ir tos nuotaikos labai nebuvo..

Šiandien darbe užimta diena nusimato, reikia paruošt ataskaitoms daug medžiagos. Vakare lėksiu sportuot - nebuvau dvi savaites (atostogos, paskui mokslai ir sirgau labai), tai žiauriai pasiilgus esu jau judesio  :wub:  :) Grįžus buitis, poilsis ir vėl viskas iš naujo.

Tai gražaus antradienio visoms, puikaus spalio ir skanios kavos  :4u: 

Atsakyti

Vakare su drauge ėjom į Jazzu koncertą. Labai patiko, nu nuostabus jos balsas ir dainos  :wub: Po koncerto vyras parvežė namo ir draugę, ir mane  :D  :D

Vakar po darbo važiavau pas dermatologę dėl odos problemų, tai gavau krūvą vaistų ir miksuotą diagnozę. Nesmagu aišku, bet nu yra kaip yra - gydyt nepagydysiu bėdų, bet prižiūrėt ir gyvent su tuo teks  :) Tai ir tos nuotaikos labai nebuvo..

Oi pritariu :wub: mes, kai buvom praeitais metais, tai likau sužavėta :wub: tas balsas, muzika :wub: brangūs bilietai? nes spėju, kad nepigiai kainuoja mūsų LT "žvaigždutės" :) 

Kažkas nelabai gero? :huh2: 

Net keista, bet šiandien tokia ilga diena, daug kažkaip visko nuveikiau, daug visur buvau :rolleyes: va ir kirpykloj pasigražinau, tai iškart nuotaika kita, nes reikėjo, oi reikėjo atsišviežinti :) 

Vakaras ramus nusimato, pradėjo lyti, tai prisidegsiu visur žvakių ir ilsėsiuos :rolleyes: valgyti nereikia daryti, pasigmainau sau vakar troškinio su raudonais lęšiais, tai žiūrėsiu kokias nesamones arba skaitysiu :D​ 

Atsakyti

Oi pritariu :wub: mes, kai buvom praeitais metais, tai likau sužavėta :wub: tas balsas, muzika :wub: brangūs bilietai? nes spėju, kad nepigiai kainuoja mūsų LT "žvaigždutės" :)

Kažkas nelabai gero? :huh2:

Net keista, bet šiandien tokia ilga diena, daug kažkaip visko nuveikiau, daug visur buvau :rolleyes: va ir kirpykloj pasigražinau, tai iškart nuotaika kita, nes reikėjo, oi reikėjo atsišviežinti :)

Nepigūs, kažkas apie €50+-. Už tiek aišku ir į pasaulinio lygio žvaigždės pasirodymą gali nueiti čia, bet nu labai norėjau, tai pirkau  :D Džiaugiuos, kad pasirodė apskritai, nes daug visokių spekuliacijų buvo ir dėl balso, ir šiaip kad vėluoja / atšaukia netikėtai kone paskutinę minutę. 

Nu kaip pažiūrėsi žinai. Nustatė preliminariai 2 - 3 ligas / kondicijas ir tiek žinių. Pagydyt neišeis, bet susigyvent ir kontroliuot įmanoma. Tai kaip ir viskas normaliai  :) 

Aš jau kaip noriu į kirpyklą, bet tuo pačiu ir nežinau, ko norėčiau pasikeitimams. Dabar nedažau jau kurį laiką plaukų, atsiauginėju natūralią spalvą, bet labai kažkaip slegia ji mane. Tai svarstau vis, kad noriu dažyt, bet nežinau kaip  :D  :D​ 

Atsakyti

As jau po darbu.. Oras,tai blink.gif bet man sekes biggrin.gif Ryte kol viska susikroviau,saule sviete.. bevaziuojant vienu metu nulijo koki pusvalandi ir paskui visa diena silta buvo mirksiukas.gif Kai liko 2siuntiniai,vel lietus uzejo,tai begom sulaksciau.. Er liuti grizau.. Kai issikraut reikejo,nebelijo biggrin.gif O dabar jau namie,dabar pila kaip is kibiro..

Na kadangi man alergija Jazzu,tai turetu man sumoket,kad i jos koncerta eiciau biggrin.gif
Atsakyti

***** tau Giega tikrai nesmagu  per lietu dirbti . pas mus irgi ne koks orelis.  diena dar buvo grazi, bet po pietu ir vel lietutis. toks tikras ruduo.  kiemas pilnas lapu, lietus nudraske, dar keleta dienu ir ziurek   neliks jau ju ant medziu . nors siaip nesalta dar . Vilniuje tai nuo siandien  sildymo sezona paskelbtas . Jazzu dainos man  patinka. bet va i ja ziureti tai ne. aciu atsiziuriu kai X  faktoriuje sedi ir varto tas savo akis. negaliu i ja ziureti  :P  :P  Nachaliavu tai nueiciau i jos koncerta, bet  pinigu tikrai nemokeciau   :D  ka cia daugiau paporinus  :hmm:  po darbu,  bet kazkaip nelabai pavargus dar grizau, tai kol vire bulves, dar spejau ir su sluota  per kambarius perbegti,  dabar jau viskas  -isitaisiau prie teliko, kompas salia, ziuriu savo seriala, reikia Avono uzskayma pasidaryti ir vsio- dienos nera  :) 

Atsakyti

Mes su grybais užsiemę :) nusipirkom 4kg baravykų, tai galveles užšaldžiau, kotelius nuvirsim, irgi bus sriuboms/troškiniams :rolleyes: o jau kvapas namuose :wub: 

Atsakyti