Labas iš ryto. Antradienis
Pirmadienis buvo prastokas, kažkaip visus matyt morališkai veikė paskutinė rugsėjo diena. Bet šiandien jau nauja diena, naujas mėnuo, viskas liuks
Savaitgalį labai smagiai praleidom.
Penktadienį vakare pasisėdėjom pas mus, turėjom svečių. Tai lengvai vakarienė, keli kokteiliai, paminėjom gimtadienį mano. Gavau šįmet nuostabių dovanų, tikrai turiu puikių draugų
Ir sveikinimai, ir dovanos, ir dėmesys - super. Gavau ir Pandora dovanų kuponą, ir gavom vyno degustacijai kuponą, ir kopimui siena kuponų gavom. Nu labai smagu tikrai
Dabar metas ruoštis Kalėdoms ir dar keliems likusiems svarbiems gimtadieniams
Šeštadienį dieną važiavom su draugais paminėti draugo gimtadienio, jis buvo nupirkęs visiems vizitą į virtualios realybės žaidimą. Tai labai smagu buvo, net man patiko, nors bijojau, kad prastai jausiuos aš ten
Po to nuvažiavom pietų į piceriją, skaniai prisiputom, grįžom namo, pailsėjom šiek tiek. Vakare su drauge ėjom į Jazzu koncertą. Labai patiko, nu nuostabus jos balsas ir dainos
Po koncerto vyras parvežė namo ir draugę, ir mane
Sekmadienį ryte norėjom važiuot maisto apsipirkti, bet vėl buvo sulūžę vartai. Atsidarinėjo tik viena vartų pusė, o pro ją netilpo mašina pilnai
Tai teko važiuot motociklu ir tik būtiniausių produktų. Paskui po pietų nuvažiavom į filmą, kai jau buvo vartus sutvarkę (nu sulaužę, bet abi dalys atidarytos jau buvo) - pažiūrėjom The Farewell (https://www.imdb.com/title/tt8637428/), labai gražus filmas
Po to grįžom namo, pavalgėm ir ėjom ilsėtis.
Vakar po darbo važiavau pas dermatologę dėl odos problemų, tai gavau krūvą vaistų ir miksuotą diagnozę. Nesmagu aišku, bet nu yra kaip yra - gydyt nepagydysiu bėdų, bet prižiūrėt ir gyvent su tuo teks
Tai ir tos nuotaikos labai nebuvo..
Šiandien darbe užimta diena nusimato, reikia paruošt ataskaitoms daug medžiagos. Vakare lėksiu sportuot - nebuvau dvi savaites (atostogos, paskui mokslai ir sirgau labai), tai žiauriai pasiilgus esu jau judesio
Grįžus buitis, poilsis ir vėl viskas iš naujo.
Tai gražaus antradienio visoms, puikaus spalio ir skanios kavos