Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Ir pas mus parduotuvese Kaledos  jau jauciasi- gal daugiau tik zaisliukai. ir puansetijos i prekyba isoko :P  kadangi maniske siemet jau trecia kart ziedus sukrove,  nereiks pirkti :D pernyskte puansetija dar nerodo ziedu :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytelis

Sekmadienis, ora grazus uz lango, ner kur skubeti, pusryciaujam, karsti sumustiniai, pudingas  su vysniomis  :P​ 

Atsakyti

Sveikospasirodau ir aš :) kaip visada greitas savaitgalis ir toks paprastas, nelabai kažką ypatingo ir nuveikėm :rolleyes: penktadienį į filmą važiavom, tai toks visai nieko, bet ne wow :) vakar kapinėse buvom, po to namuose kuičiausi, valgyt gaminau, o vakare ramiai vakarojom, truputį vyno paskanavom. Na, o šiandien taip pat greita diena, buvau pas tėvelius pasikavinti, po to gerą treniruotę pasidariau ir va dabar jau nieko neplanuoju, lauksim šokių revoliucijos finalo :) 

Atsakyti

ramiai diena namuose, niekur kojos nekeliau, pasitvarkiau, valgyt prisigaminau, dabar jau sotus laimingi ramiai vakarojam prie TV 

Atsakyti

Sveikos :)

Neseniai grįžau namo. Smagus, bet trumpas savaitgalis, o dabar bandau nusiteikti dar vienai intensyviai savaitei, po to jau bus truputį lengviau. Tikiuosi. :)

Atsakyti

Sveikos. Prieš einant miegoti užsukau. Pastarosiomis dienomis kovojama su dukrytės ožiais. Sunkus metas, bet praeis. 

Savaitgalis ramus. Vakar namie pratunojau, vyras remontą darė. Šiandien važiavom pas vyro mama ir tiek. Nieko ypatingo nenuveikėm, nors vyro gimtadienis, bet nebuvo kada nei paminėti. Na bet siūlau jam tiesiog abiejų gimtadieniu proga nuvaziuoti į kokį Birštoną. Bus matyt ką sugalvosim :) 

Atsakyti

Sveikos :) pirmadienis pirmadieniškas ir daugiau neturiu ką pridurti, kažkokia kvaila ir erzinanti diena :) 

O šiaip savaitgalio kaip ir nebūta, greit pralekė, bet visai tokia pailsėjusi jaučiuosi :rolleyes: planų jokių ypatingų visiškai, vakare taip pat įprastai filmas, serialas ar knyga, toks ir vakaras :ax:​ 

Atsakyti

Labas.

Voque- man irgi tas pats žinok šiandien... Nesidirba visiškai. Noriu namo.

Atsakyti
Labukas

Labai mazai darbo buvo,tai 12 jau namie buvau mirksiukas.gif Greit uzkandau ir iki banko lekiau.. kortele issimagnetino,nauja per 2-3d atsius..

Atsakyti

Labukas

Pasirodo  ryte net  nepasisveikinau, nors buvau isiungus kompa, bet  paskui kazkaip  skubejom is namu islekti, reikejo dar kuro uzsipilti, per greit isjungiau kompa :D diena greitai, dar kolege darbe sveikinom, tai ir skanestuku visokiu gavom. grizus ant greituju sriubos pakabinau ir islekiau   i kita darba. greit tie vakarai dingsta, dar biskeli kaimynka uzleke paplepeti, ji man katina  priziures, kai isleksim. keliauju i lova, ten filma pabaigsiu ziureti  :D 

Big Bang kaip judviems su vyru sekasi?  jau apsipratot LT? nesigailit prieme toki srendima ?

Atsakyti

Labas vakaras,

na išties š..pirmadienis, toks jausmas, kad pilnatis veikti pradėjo ir dar ta niūruma, kai temsta anksti, lapų nėra, visur pilka, saulės nė trupučio. Fe.. :)

Šiandien nemažai teko per bibliotekas palakstyti ieškant knygų, kurių taip ir nepavyko rasti, net nacionalinėje bibliotekoje. Arghhh. :bash:  Nepaisant to, su mb susitikome vakare kavos, truputį paplepėjom, pasidarėm savus darbus, man poryt paskutinis kolis, 4 val. trukmės, stresuoju truputį, bet kaip nors. :) Ryt turėčiau sužinoti rezultatą to penktadieninio kolio, dėl kurio vis dar ant savęs pykstu. Buvau sutikus dėstytoją šiandien, klausiau, tai taip pakrizeno, kad nė nesupratau, ar išties mes ten susimovėme, ar šiaip bando paerzinti. :D 

Daugiau neturiu ką papasakoti, einu mokytis. :) 

Atsakyti

Labas rytelis

Atsakyti