Siandien truputi daugiau darbo,nei vakar,beg vis toek anksti baigsiu

vakar su drauge nuvarem i restoraneli pavakarieniaut,skaniai pavalgem..Banke irgi viska susitvarkiau-laukiu naujos korteles

Labukas niūrus, labai šaltas ir vėjuotas antradienis, tai dabar taip šiltai darbe sėdžiu ir žadu kavintis
Dienos tokios įprastos ir nuobodžios, tai kažkaip net pasakoti nėra ką, įsisukom į rutiną. Vakar vėlokai jau grįžom, tai valgyt pagaminau greit ir nieko ypatingo nebenuveikėm
Jau parduotuvėse jaučiasi artėjančių švenčių atmosfera, puošiasi po truputį - faina
Labas,
Mickute - džiaugaimės grįžę. Kol kas bent jau financiškai tai nepajautėm didelio skirtumo O ir darbas iš esmės nepasikeitė, tik vieta. Tai kažkaip visai pokyčių nejaučiu aš
apart to, kad dukrytė į darželį eina ir labai keičiasi dabar. Plius draugės ir giminės netoli
Tai sakyt galiu, kad geriau nei yra nesitikėjau
Labas vakaras
BigBang, džiaugiuosi kartu!
O aš neturiu ką papasakoti, niūri savaitė ir tiek, ryt paskutinis kolis, tad bent tiek.. Rytoj po atsiskaitymo užsirašiau pas gyd., kad gaučiau siuntimą, nes ant rankos antras mėnuo kažkokia alergija, kuri prasidėjo iškart prieš studijas ir nepraeina.
Labas,
Mickute - džiaugaimės grįžę. Kol kas bent jau financiškai tai nepajautėm didelio skirtumo
O ir darbas iš esmės nepasikeitė, tik vieta. Tai kažkaip visai pokyčių nejaučiu aš
apart to, kad dukrytė į darželį eina ir labai keičiasi dabar. Plius draugės ir giminės netoli
Tai sakyt galiu, kad geriau nei yra nesitikėjau
Nu tai saunu !!!!!