Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas rytas :) 

Darbe sunkiai dirbasi siandien kazkaip. Oras apniukęs. Savaitgalį sesės vaikui metukai, tai važiuosim paminėt :) 

Atsakyti

Labas, kūmutės  :4u: 

Voque, giega  :wub:  Nedingau aš, bet smagu, kad trūksta jums manęs ir mano ilgų postų  :D 

Viskas gerai, ačiū. Tvarkausi su savim, ieškojime savęs esu (kaip madinga sakyt dabar) ir tiek. Dirbu, sportuoju, buitis, šventės artėja, visokių reikaliukų pilna. Draugai atvažiuoja savaitgalį, paskui visokie renginiai darbo, sporto komandos, nu žodžiu visko daug. Jus skaitau, seku, bet pasisakyt neturiu ką. O tą patį per tą patį jau nebesinori, gal išsisėmiau tuo klausimu  :) 

Šiaip gyvenu visumoj neblogai. Pyktis didžiulis praėjo dėl visos buvusios netekties situacijos, dabar liko tik gedėjimas ir liūdesys. Praeis, laikas viską pagydo. Sunkus momentas labai buvo ir tiek.

Darbe viskas kaip iš pypkės (3*tfu), prasideda užimtas laikotarpis prieš Kalėdas ir metų pabaigą. Sporte viskas liuks, patinka, džiaugiuos, kad taip susidėliojau viską, nors ir ne šalia darbo ar namų salė  :) 

Laisvalaikiu skaitau, žiūrim visokius serialus ir tiek tų naujienų. Vis galvoju, kam ką dovanų šventėms išrinkt, nupirkt, paruošt, tai užimta galva visokiais reikaliukais. Šįmet labai nemažai tų dovanų reikia (prisidėjo ir dovanų keitimasis darbe bei vienoj mūsų lietuvaičių Airijoj grupėj), bet man smagu. Aš mėgstu rinkti dovanas, apgalvoti viską  :wub: 

Jau po truputį su vyru planuojamės slidinėjimo atostogas, tai vėl yra ko laukti.

Žodžiu viskas kaip ir sena vaga teka, bet būna visokių pakilimų ir nuosmūkių. Kas nėra blogai - taip tik įdomiau tas dienas leisti  :) 

Gražaus visoms trečiadienio ir skanios kavos, damos  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, braškės :mirksiukas: sveikinuosi tik dabar, nes nežinau kur dingsta mano rytai :hmm: kažkaip greit pralekia ir va tik dabar kavinuosi, kur tai matyta :ax: 

Lietingas ir pas mus rytas, lietinga diena ir spėju nustoti nežada, jau toks apsiniaukimas, kad vaje :rolleyes: 

Almost, puikiai Tave suprantu, reikia laiko, reikia savyje susivokti, kad kitaip nebus, kad reikia paleisti...Nors va pati rašau, bet pačiai dar skaudu ir tas liūdesys aplanko dažnai. Rytoj kaip tik mėnuo laiko, nesitiki ir nenoriu dar kažkaip tikėti. 

O postų tikrai trūksta, kad ir tokių pačių, taigi niekur nedink :4u: 

Atsakyti
Aš jau susimaišiau, Vogue ir Almost jūs abi senelius,-es palaidojot?
Senelius dar kaip sakoma ne taip, aš kai imu galvoti kad ir artimesniems kažkada laikas ateis, man taip baisu palieka žinokt. Nors tėtį senai jau palaidojom, bet kažkaip kol mama yra- tol jautiesi vaikas ir namai yra atrodo....va tada tai baisu .
Atsakyti

Aš jau susimaišiau, Vogue ir Almost jūs abi senelius,-es palaidojot?
Senelius dar kaip sakoma ne taip, aš kai imu galvoti kad ir artimesniems kažkada laikas ateis, man taip baisu palieka žinokt. Nors tėtį senai jau palaidojom, bet kažkaip kol mama yra- tol jautiesi vaikas ir namai yra atrodo....va tada tai baisu .

Taip. 

Man buvo šokas iš viso tokia žinia, nes visiškai netikėtai, absoliučiai net neturėjau tokios minties. Kai tetis pranešė, tai buvau pikta ant viso pasaulio. 

Viskas turbūt priklauso nuo bendravimo, nuo situacijos, nuo to sužinojimo. Man seneliai irgi artimieji, vieni artimiausių žmonių kartu su tėvais, broliu, tai tikrai sunku buvo viską sugromuluot​.

Atsakyti

Oi kokios liudnos čia temos, o skaitant V-Rine postą, tai akys net ašarų prisikaupė. Aš irgi labai nelaukiu, ypač kai abejus tėvelius turiu. Kol neturėjau durkytės, tai vis galvodavau savanaudiškai, kad geriau jau mane jie nei aš juos... nors žinau kad tikrai negeriau... 

Atsakyti

Senelius dar kaip sakoma ne taip, aš kai imu galvoti kad ir artimesniems kažkada laikas ateis, man taip baisu palieka žinokt. 

Na čia kiekvienas už save galime kalbėti. Kadangi tai mano šeimos narys, man labai artimas žmogus, tai galbūt yra kitaip. 

Atsakyti
Dar viskas labai nuo situacijos priklauso.. Jei zmogus senas,ilgai serga,tai jau susitaikes su ta mintim buni.. Pvz mes mociute turbut 20m laidojom.. Kiek pamenu,tiek,,-siais metais butinai i kaima Kaledu svest,nes mociutei hau visai blogai,kitais metais mirs’.. Ir taip kasmet biggrin.gif Ir ta mociute pati palaidojo vyra ir 4 savo vaikus.. ir mire 95m
Atsakyti

Labas vakaras, oi kaip niūriai čia..

Laikykitės, merginos.. :4u:  

Pati prieš keletą metų kelių mėnesių laikotarpiu palaidojau ir senelį, ir močiutę, ir nors sirgo, buvom lyg susitaikę, bet labai išgyvenau tą, nes kaip ir Voque minėjo šeimos nariai, artimi žmonės, labai skauda..o prieš 1,5-1 m. irgi per pusmetį du savo bendraamžius draugus praradau, lyg iš giedro dangaus....iki šiol nesu pilnai atsigavus..Baisūs man tie dalykai, o ypač labai netikėti...

Pas mane šiandien savaitė pradėjo giedrėti, kartu su pasibaigusiais atsiskaitymais. Atlaikiau tą 4 valandų trukmės atsiskaitymą, lyg ir visai neblogai praėjo, geriau nei tikėjausi, bet bijau spėlioti kaip bus, tai lauksiu kantriai rezultato. :) 

Buvau vakare pas gydytoją, gavau siuntimą pas alergologą ir tyrimų, tai penktadienį bus reikalų poliklinikoje. :) 

Atsakyti

Ale kai ora  silti :wub: is darbo isvazinejau 19 val, tai  rode +13, nors ir vel lyt pradejo.taip langu ir neuzdarau namie. o kai nelyja tai isoku i tuos vasarinius  medziaginius batelius, nes man taip patogiau su jais tvarkytis :P 

Atsakyti
Mickut,o tu nesinesi persiaut?
Mums darbe,po depa butina vaiksciot su kaustytais batais,bet tik sedu i masina isvaziuot,is kart persiaunu i lengvesnius,patogius batus..

Na ka,penktad laukiu sveciu,tai siandien sutvarkiau laisva kambari biggrin.gif Ten kaip pagalbines patalpos-ziema ir rubai dziusta,ir lyginimo lenta visada isskleista buna biggrin.gif Tai viska isnesiau,sudejau.. Nukeliau patalus,tik dar nesuklojau,o tai mazoji pamate istiesta sofa lova,is kart sokinet uzsimane biggrin.gif
Dar ir nagus susitvarkiau ir sportuose buvau,ir vonioj pamirkau,ir va 8h i lova atsiguliau biggrin.gif Nemiegosiu dar,paskaitysiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytelis

Pagrininiam darbe tai  visada persiaunu, o tvarkytis kai vaizuoju, tai veziotis reikia, nelabai yra kur pasilikti, tai vat uz tai ir  taikau is karto i patogesnius.  vakar isjungiau telika ir atsijungiau, be jokiu prabudimu iki puse 5, ir vel uzmigau ir tik zadintuvas prizadino. va ka reiskia kai nusikali darbe. jokiu nemigu nelieka  :P 

Atsakyti