Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labukas
neilgai vakar paskaiciau-migdo knygos mane,jei taip lovoj vakare skaitau biggrin.gif
Idomu,kiek siandien darbo bus..Vakar uzvakar po 80 stopu turejau..Penktadieniui sutarus,kad vel mazai man duos,nes sveciai atvaziuoja..Visiskai laisvos neduoda,nes dabar toks laikas,kad reikia rodyt daug marsrutu,nesvarbu,kad jie po mazai veza..Vnz,sava sistema biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
kaip šiandie šilta, vaje smile.gif kaip fainai smile.gif
nors ir lauke šilta, bet kabinetuose šalta, tai va varom su pašildytuvais. Na tokį š. sumalė su tais patalpų perdavimais Turto bankui kad neklauskit. Atvažiavo ponas iš sostinės, užsuko iki minimumo- nes lauke juk nešalta...ir išvažiavo. Na ir kas kad kabinetuose 17-18...kada atvažiuos atsukti neaišku, gi kelias tolimas- net 200 km.,
Bet mes irgi ne duri, varom tada elektrą, nes sirgti nenorim. Koridoriais pralekiam susigūžę...

Dėl senelių- tai vienų visiškai nepažinojau, kitus pažinojau, bet gyveno ilgai (iki virš 90 m.) ir tolėliau pas kitus vaikus, tai artimi kaip ir nebuvom, todėl to savotiško didelio šoko nejutau.

Giega, kas ten pas tave atvažiuoja? iš Lietuvos? draugai ar giminės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 lapkričio 2019 - 09:28

Sveikos gyvos,
kaip šiandie šilta, vaje smile.gifkaip fainai smile.gif
nors ir lauke šilta, bet kabinetuose šalta, tai va varom su pašildytuvais. Na tokį š. sumalė su tais patalpų perdavimais Turto bankui kad neklauskit. Atvažiavo ponas iš sostinės, užsuko iki minimumo- nes lauke juk nešalta...ir išvažiavo. Na ir kas kad kabinetuose 17-18...kada atvažiuos atsukti neaišku, gi kelias tolimas- net 200 km.,
Bet mes irgi ne duri, varom tada elektrą, nes sirgti nenorim. Koridoriais pralekiam susigūžę...

Dėl senelių- tai vienų visiškai nepažinojau, kitus pažinojau, bet gyveno ilgai (iki virš 90 m.) ir tolėliau pas kitus vaikus, tai artimi kaip ir nebuvom, todėl to savotiško didelio šoko nejutau.

Nu jo, nesmagu kai šalta. Pas mus tai buvo tiek vakar tiek siandien karsta, tai į bendra chatą parašiau, iškart įjungė kondiškes, nes neįmanoma dirbti. 

Beje labas rytas :) 

Dirbu šiandien, ausinukas ausytes ir kaip siemkas telefonus renku :D reikia prieš Kalėdas pinigėlių :) 

Vakar jau įstatė lauko duris į butą  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos :) 

Toks gražus buvo rytas, tik išėjau į lauką ir pradėjo pilti. Nors eiti netoli, bet vistiek permirkau, tai dabar šildysiuos su arbata :rolleyes: 

Diena įprasta, o vakare mišios, tai va pasibūsim visi jaukiai, gal po to kažkur pasisedėti nulėksim, bus matyt :huh2: 

Kaip pas Jus reikalai su tikėjimu, su bažnyčia? aišku, jei tai nėra labai asmeniškas klausimas :angel_not: Aš nesilankau dažnai bažnyčioje, nesimeldžiu ir už nuodėmes neatgailauju, bet tikrai tikiu, galbūt savaip, bet tikiu :angel_not: 

Giega, vis noriu paklausti kiek pas Jus kambarių? :mirksiukas: 

Atsakyti

nors ir lauke šilta, bet kabinetuose šalta, tai va varom su pašildytuvais. 

Bet eina sau, kokia nesamonė, tikrai ligų taip galima sau prisigaudyti :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 11 14, 07:18)

Draugai is LT mirksiukas.gif

QUOTE(*Voque* @ 2019 11 14, 09:24)
<strong>Giega</strong>, vis noriu paklausti kiek pas Jus kambarių? mirksiukas.gif </p><p></p><p></p>

4miegamieji ir salionas mirksiukas.gif

As jau po darbu mirksiukas.gif Reik eit namus tvarkytis biggrin.gif
Atsakyti

Mes siandien su bednradarbem varysim pasedet kavinej :) laukiu nesulaukiu  :wub:​ 

Atsakyti

Mes siandien su bednradarbem varysim pasedet kavinej :) laukiu nesulaukiu  :wub:​ 

Suplanavot kur? :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Suplanavot kur? :mirksiukas:​ 

Na greičiausiai į London Grill, nors dar mastė vakar apie čili pica :) aš už London grill labiau buvau.

Atsakyti

Na greičiausiai į London Grill, nors dar mastė vakar apie čili pica :) aš už London grill labiau buvau.

As ir LOnon Grill pasirinkciau, nebent jei va  del artumo, tai jau prie namu  peskomis arciausiai Ciliakas :P 

EInu ilsetis,  

Atsakyti

Labas vakaras! Turbūt visą šią savaitę skųsiuosi oru ir niūruma, nu bet kaip tamsu...šiandien, toks įspūdis, kad net neprašvito.

Vakar jaučiaus labai laiminga dėl pasibaigusių tarpinių atsiskaitymų, bet šiandien grįžau į realybę - į kitus projektus ir referatus, tai vėl šypsena nuo veido dingo :D :D :D Galiu pasidžiaugti tik tuo, kad iš to kalbos atsiskaitymo, dėl kurio labai save kaltinau ir pergyvenau, gavau ne tiek ir mažai - 80%. Aišku, visad galėtų būti geriau, bet džiaugiuosi. :) 

Šįryt manikiūre buvau, pasidariau crazy spalvotus nagus, bet kažkaip (gal dėl niūrumos lauke) norėjosi tiek spalvų. :)

Ryt nusimato ankstyvas rytas, turiu priduoti tyrimus iš pačio ryto, o mano poliklinika kitam miesto gale, paskaita 9, tai teks palakstyti.. :)

Kaip pas Jus reikalai su tikėjimu, su bažnyčia? aišku, jei tai nėra labai asmeniškas klausimas :angel_not: Aš nesilankau dažnai bažnyčioje, nesimeldžiu ir už nuodėmes neatgailauju, bet tikrai tikiu, galbūt savaip, bet tikiu :angel_not:

Pas mane identiškai, kaip pas Tave :)

Atsakyti

Labas rytas

Kaip man patinka penktadieniai  :D  tikrai  sunki antra savaite, bet, kai pagalvoji kad beliko tik 3 atiirbti ir  Bonifacijaus atostogos  :wub:  :wub:  :wub: jau koleges zvengia, kad skraidau padebesiais  :P  jos ten suka  galvas del  kitu projektu terminu, o man tai ryskiai DZIN  :lol:  :lol:  :lol: 

Galiu pasidžiaugti tik tuo, kad iš to kalbos atsiskaitymo, dėl kurio labai save kaltinau ir pergyvenau, gavau ne tiek ir mažai - 80%. Aišku, visad galėtų būti geriau, bet džiaugiuosi. :)

Šįryt manikiūre buvau, pasidariau crazy spalvotus nagus, bet kažkaip (gal dėl niūrumos lauke) norėjosi tiek spalvų. :)

tai puiku  :4u: davai rodai savo nagainas  :bigsmile:​ 

Atsakyti