Labas
Matyt persalau vakar Vilniuj nes siandien savijauta tragiska - gerkle labai skauda, uzsikimso nosis, kaulus tarsi lauzo.. bet dirbu ir laukiu greiciau namo kad vaistu isgerciau
Matyt persalau vakar Vilniuj nes siandien savijauta tragiska - gerkle labai skauda, uzsikimso nosis, kaulus tarsi lauzo.. bet dirbu ir laukiu greiciau namo kad vaistu isgerciau
Sveikatos linkiu, nesirk
Aš dar darbuojuos, tokia sutrumpinta ši savaitė, o dar mėnėsio galas, tai va ir veiklos yra savaitgaliui išlekiam į Vilnių, ketvirtadienį su šeima ir draugais vakarosiu, tai savaitė kaip ir suplanuota, visai liuks
Vakarienei gaminsiuosi sau troškinį su lęšiais ir kokosų pienu, dar varškės apkepą iškepti noriu
Labas vakaras!
BigBang, sveikatos!
Pas mane dar viena pilna veiklų savaitė, tai matyt neužsuksiu kasdien. Be proto laukiu ketvd. vakaro, kai projektas bus pristatytas ir nukris šis darbas..
Šiandien pristatėme savo projektą koordinuojančiai dėstytojai, tai jau truputį palengvėję, nes pagrindas yra ir reik tik redaguoti truputį.
Ai, šią sav. mūsų universitetas protestuos visą savaitę dėl nekylančių dėstytojų atlyginimų, tai gali būti, jog kai kurios paskaitos bus kitokios arba pakeistos alternatyvia veikla, trečiadienį organizuojama akcija Vilniaus centre, eisim sudalyvauti ir mes su grupiokėmis. Tai tiek.
Gražios visoms savaitės ir nesušalkit!
Labas, buvau siandien pas ginekologe, turejau ta tyrima kaklelio pasidaryt, eina sau kaip skaudejo
Dar vis persalimas visu pajegumu pas mane reiskiasi, ypac vakarejant paumeja. O daugiau tai net nezinau ka papasakoti, mergyte dar irgi sirguliuoja, su mociute namie
Labukas visai nebeliko daug čia mūsų
Almost, pasirodyk, netylėk
Aš vėl skubu gyventi, nes man grynai ketvirtadienis rytoj svečių laukiu vakare, penktadienį išvažiuojam, tai matyt dėl to
O šiaip dienos vienodos, įprastos, nieko naujo ir įdomaus nevyksta pokolkas. Dar trūksta dovanų, tai dairomės/žiūrinėjam/ieškom, fainas man vistiek šis laikotarpis. Kitiems žinau kančia, stresas, nepatinka, tai nepavydžiu tikrai tiems žmonėms