Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų plepučių klubas

Labas :) 

Matyt persalau vakar Vilniuj nes siandien savijauta tragiska - gerkle labai skauda, uzsikimso nosis, kaulus tarsi lauzo.. bet dirbu ir laukiu greiciau namo kad vaistu isgerciau :) 

Atsakyti

Matyt persalau vakar Vilniuj nes siandien savijauta tragiska - gerkle labai skauda, uzsikimso nosis, kaulus tarsi lauzo.. bet dirbu ir laukiu greiciau namo kad vaistu isgerciau :)

Sveikatos linkiu, nesirk :huh2:  :4u: 

Aš dar darbuojuos, tokia sutrumpinta ši savaitė, o dar mėnėsio galas, tai va ir veiklos yra :) savaitgaliui išlekiam į Vilnių, ketvirtadienį su šeima ir draugais vakarosiu, tai savaitė kaip ir suplanuota, visai liuks :rolleyes: 

Vakarienei gaminsiuosi sau troškinį su lęšiais ir kokosų pienu, dar varškės apkepą iškepti noriu :)​ 

Atsakyti

Labas vakaras! :)

BigBang, sveikatos!

Pas mane dar viena pilna veiklų savaitė, tai matyt neužsuksiu kasdien. :) Be proto laukiu ketvd. vakaro, kai projektas bus pristatytas ir nukris šis darbas.. :) Šiandien pristatėme savo projektą koordinuojančiai dėstytojai, tai jau truputį palengvėję, nes pagrindas yra ir reik tik redaguoti truputį.

Ai, šią sav. mūsų universitetas protestuos visą savaitę dėl nekylančių dėstytojų atlyginimų, tai gali būti, jog kai kurios paskaitos bus kitokios arba pakeistos alternatyvia veikla, trečiadienį organizuojama akcija Vilniaus centre, eisim sudalyvauti ir mes su grupiokėmis. :) Tai tiek.

Gražios visoms savaitės ir nesušalkit! :D

Atsakyti

Labukas

Vel problemos darbe... Vairuotoju prisieme ir prasidejo skaneriu trukumas biggrin.gif Jauciu tuoj namo eisiu biggrin.gif Ir reiks ryt anksciau atvaryt ir nebepalikinet biggrin.gif
Atsakyti

Labukas :) įprasta diena, įprastas antradienis, jokių naujienų :) ryte buvau kirpykloje, tai tokia atsigavusi jaučiuosi, nes dažyti jau tikrai reikėjo :) dar pakirpo galiukus ir vėl bus ramu iki gruodžio galo :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas, buvau siandien pas ginekologe, turejau ta tyrima kaklelio pasidaryt, eina sau kaip skaudejo :(  

Dar vis persalimas visu pajegumu pas mane reiskiasi, ypac vakarejant paumeja. O daugiau tai net nezinau ka papasakoti, mergyte dar irgi sirguliuoja, su mociute namie :) 

Atsakyti

Aš vakarieniauju, dar reikėtų padirbėti valandžiukę, tada lėkti apsipirkti ir nieko daugiau neplanuoju šiandien :) vakar prigaminau valgyti, tai ramu ir šiandien, ir rytojui dar užteks :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2019 11 26, 15:10)
<p>Labas, buvau siandien pas ginekologe, turejau ta tyrima kaklelio pasidaryt, eina sau kaip skaudejo verysad.gif  </p><p>Dar vis persalimas visu pajegumu pas mane reiskiasi, ypac vakarejant paumeja. O daugiau tai net nezinau ka papasakoti, mergyte dar irgi sirguliuoja, su mociute namie smile.gif </p>

o tavo mama nedirba ar laisvai iseiginiu pasiimt gali?

Ss jau namie.. nors yra valgyt padaryta,bet taip virtinuku su bulvem uzsimaniau biggrin.gif
Mb kitam mieste dirba,negris.. as vakare i sportus ur viskas-muegot biggrin.gif
Atsakyti

nors yra valgyt padaryta,bet taip virtinuku su bulvem uzsimaniau biggrin.gif

Pagalvojau, kad tikriausiai tokių net nesu valgiusi :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2019 11 26, 15:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="giega" data-cid="72553088" data-time="1574782407"><div><p>nors yra valgyt padaryta,bet taip virtinuku su bulvem uzsimaniau vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p></p></div></blockquote><p>Pagalvojau, kad tikriausiai tokių net nesu valgiusi hmm.gif </p>

Oi vienas is mylymiausiu vaikystes patiekalu wub.gif Aisku tada maciute pati darydavo,o dabar tinka ir pirktiniai biggrin.gif Pvz Kogus firmos visai neblogi mirksiukas.gif
Atsakyti

o tavo mama nedirba ar laisvai iseiginiu pasiimt gali?

Ss jau namie.. nors yra valgyt padaryta,bet taip virtinuku su bulvem uzsimaniau biggrin.gif
Mb kitam mieste dirba,negris.. as vakare i sportus ur viskas-muegot biggrin.gif

Nedirba mano mama, bent kol kas :) 

Labas rytas :) 

Atsakyti

Labukas :) visai nebeliko daug čia mūsų :rolleyes: 

Almost, pasirodyk, netylėk :unsure:  :4u: 

Aš vėl skubu gyventi, nes man grynai ketvirtadienis :rolleyes: rytoj svečių laukiu vakare, penktadienį išvažiuojam, tai matyt dėl to :) 

O šiaip dienos vienodos, įprastos, nieko naujo ir įdomaus nevyksta pokolkas. Dar trūksta dovanų, tai dairomės/žiūrinėjam/ieškom, fainas man vistiek šis laikotarpis. Kitiems žinau kančia, stresas, nepatinka, tai nepavydžiu tikrai tiems žmonėms :)​ 

Atsakyti