Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

QUOTE(voverius @ 2006 09 13, 13:42)
Tai sakot is savo patirties jei metai nespaudzia, tai vienai auginti vaika labai blogai ?

Nera blogai, bet pilnaverte seima yra pilnaverte...
Bet savanoriskai pasidaryti 2.gif zinodama is anksto, kad tikrai auginsi viena, tai as taip nedaryciau schmoll.gif
Atsakyti
Na kas liecia savanoriskuma, tai ir as taip nenorejau, ir saugojomes, bet va vis tiek mazulis nusprende, kad gal laikas...
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 13, 13:18)

O as tokiu metu jau noreciau del saves pradet gyvent blush2.gif  ax.gif
nors taip paskaiciavau, kad mano mazius eis i m-kla (pirma klase), tai man bus jau blink.gif 40m., kazkoks kosmaras doh.gif

hihihi.gif
na 40-ties ir aš dar negalėsiu gyvent dėl savęs,ba maniškis ir dar nebus pilnametis,o ir dar turbūt ir antro susilauksiu kada nors... rolleyes.gif Taip kad tokiuose metuose man poilsis ir nenusimato schmoll.gif
QUOTE(voverius @ 2006 09 13, 14:14)
Na kas liecia savanoriskuma, tai ir as taip nenorejau, ir saugojomes, bet va vis tiek mazulis nusprende, kad gal laikas...

Mano mažius ir nusprendė pats,kad jam laikas ir visos aplinkybės taip klostėsi,kad tik jis ateitų bigsmile.gif Niekas nevyksta šiaip sau,matomai tavo vaikeliui atėjo jau laikas pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
vat as ir taip galvoju, jei jau taip atsitiko ir viskas gerai, mazulis vystosi normaliai tai nematau kodel tureciau jo atsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voverius @ 2006 09 13, 13:42)
Tai sakot is savo patirties jei metai nespaudzia, tai vienai auginti vaika labai blogai ?

nieko cia blogo, tik aisku, kad pilna seima yra geriau uz tik mama. bet jei jau taip susikloste, tai vadinas, taip ir turejo but...

o metukus ir as paskaiciavau blush2.gif maniske i pirma klase, o man tik tricatnikas bigsmile.gif nu ne sena dar busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 13, 13:56)
Bet savanoriskai pasidaryti  2.gif zinodama is anksto, kad tikrai auginsi viena, tai as taip nedaryciau schmoll.gif [/b]

Jei neturėtum savo gražuoliukų, tai sakyčiau "nespjauk į šulinį....", bet tai tavęs dabar tai neliečia. Bet aš žinau ir tokių mamyčių, kurios tyčia darėsi vaikutį, žinodamos, kad tėvelio nebus (tai mano bendradarbė). Nors aišku, dauguma mamyčių prieš pastodamos negalvoja, kad taps vienišos. Bet visaip būna gyvenime. Aš tai visada galvojau, jei iki 30 nesusituoksiu, tai būtinai pasigimdysiu sau vaikutį. Tačiau mano mažius nutarė pas mane ateit anksčiau biggrin.gif

QUOTE(leliux @ 2006 09 13, 15:45)
o metukus ir as paskaiciavau blush2.gif maniske i pirma klase, o man tik tricatnikas bigsmile.gif nu ne sena dar busiu biggrin.gif

Oi, kokia tu jaunutė pas mus, visai pacankikė 4u.gif
Atsakyti
Jo, aš vis dar nestuke.gif
Šian buvau pas daktarą, pas kurį gimdysiu, viskas ok, terminas pagal echo 22d. Liepė būt ramiai ir kelias dienas sakė tikrai dar nea, o paskui........ matysim, nu ir ok, visai aš nenorėjau 13 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 09 13, 20:32)
Oi, kokia tu jaunutė pas mus, visai pacankikė  4u.gif

ax.gif aciuks
Atsakyti
QUOTE(voverius @ 2006 09 13, 14:14)

Na jau kaip isejo, taip isejo... bigsmile.gif

QUOTE(leliux @ 2006 09 13, 15:45)

Na o kai bus virs tricoko, tai jau gali darytis ir kita hihihi.gif lygiuokisi mane blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 13 rugsėjo 2006 - 19:52
QUOTE(rena @ 2006 09 13, 20:51)
Na o kai bus virs tricoko, tai jau gali darytis ir kita hihihi.gif lygiuokisi mane blush2.gif  mirksiukas.gif

nu apie antra pagalvojus tai man siurpai tik perbega. nenoriu schmoll.gif nors gal bunant kokiu 30 ir daugiau gal ir nieko butu koki pagranduka susiveikt.bet jau baisoka gimdyt man butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 13, 20:54)
nu apie antra pagalvojus tai man siurpai tik perbega. nenoriu schmoll.gif nors gal bunant kokiu 30 ir daugiau gal ir nieko butu koki pagranduka susiveikt.bet jau baisoka gimdyt man butu blush2.gif

Na juk tau ten ispranasavo, kad po 2m. jau bus user posted image tai jau galesi ir... nestuke.gif ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 13, 21:22)
Na juk tau ten ispranasavo, kad po 2m. jau bus user posted image tai jau galesi ir... nestuke.gif ... mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif prajuokinai su tuo piesinuku thumbup.gif
aj, ka ten ispranasavo tai dar nereiskia,kad issipyldys. sake, kad antra turesiu leliu. nu bet tikiuos, negreit tas bus
Atsakyti