Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

QUOTE(Domuks @ 2006 09 14, 21:27)
tokiuose metuose aš dar tik lelių supau rankose  biggrin.gif 
Įtariu tu pas mus jauniausia mamka  bigsmile.gif  Galėsi su savo lelium kartu į šokius varyt  bigsmile.gif  Aš tai su saviškiu visur varinėsiu  ax.gif

Tai dar neaisku ar jis nores, kad tu is paskos vilktumeis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 14, 21:50)
Tai nebūtinai į šokius,galėsi kartu su juo pas mergas varyt ir prižiūrėt,kad kuri nors per daug neleisyų ir tavo leliaus iš kelio neišvestų  lotuliukas.gif

jau kai nueiciau su juo pas panas,tai ne tik jis bet ior jos pro langa ismestu:)
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 14, 21:53)
Tai dar neaisku ar jis nores, kad tu is paskos vilktumeis hihihi.gif

Jaučiu,kad taip ir bus verysad.gif dabar nuo manęs atlipt negali,o po to turbūt ne labai ir arbatos kartu norės išgert doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2006 09 14, 22:13)
jau kai nueiciau su juo pas panas,tai ne tik jis bet ior jos pro langa ismestu:)

QUOTE(Domuks @ 2006 09 14, 22:19)
Jaučiu,kad taip ir bus  verysad.gif  dabar nuo manęs atlipt negali,o po to turbūt ne labai ir arbatos kartu norės išgert  doh.gif

Tai va, kol mazi leliai, tai ir mamkos reikalingos wub.gif kai tik didyn, tai ju nereik schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 14, 22:27)
Tai va, kol mazi leliai, tai ir mamkos reikalingos wub.gif  kai tik didyn, tai ju nereik schmoll.gif

Ot,kur neteisybė schmoll.gif Ale gi nieko nepakeisi unsure.gif reik būtinai iki to laiko kokį MB susirast,ba visai čiuju vaikui gyvenimą suėsiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 14, 22:28)
Ot,kur neteisybė  schmoll.gif Ale gi nieko nepakeisi  unsure.gif  reik būtinai iki to laiko kokį MB susirast,ba visai čiuju vaikui gyvenimą suėsiu  blink.gif

Greiciau ieskok, o tai poto ir lakstysi i vaikio kelniu kantike isikibus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 14, 22:50)
Greiciau ieskok, o tai poto ir lakstysi i vaikio kelniu kantike isikibus doh.gif

o kam ieskot?ateis laikas ir pats ras:)
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2006 09 15, 11:38)

Tai kad jau ilgai niekaip neranda schmoll.gif Turbūt teks ir pačiai biškį pastangų įdėt mastau.gif Nes sėdint namie,tai tik prie konteinerių gali ką sutikt,o tokio aš nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Domuks @ 2006 09 15, 11:39)
Tai kad jau ilgai niekaip neranda  schmoll.gif  Turbūt teks ir pačiai biškį pastangų įdėt  mastau.gif  Nes sėdint namie,tai tik prie konteinerių gali ką sutikt,o tokio aš nenoriu  schmoll.gif

niu siaip tai taip...sedint namie sunku rast...
Atsakyti

optimiste... as irgi jaunystej tokia buvau verysad.gif dabar tas optimizmas isgaravo kazkur blush2.gif
Atsakyti

O tu i Domuks paziurek, mergele apkerpet baigia doh.gif stai tau ir neieskok blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 09 16, 12:29)
O tu i Domuks paziurek, mergele apkerpet baigia doh.gif stai tau ir neieskok blink.gif

nesityciok is Domuks mad.gif jei ne tavo MB nezinai kaip dar tu pati butum apkerpejus tongue.gif
Atsakyti