Įkraunama...
Įkraunama...

Būsiu vieniša mamytė

Parasiau zinute, o jos nera doh.gif nesupratau blink.gif

Na bandau dar karta atsakyti ax.gif

Ale but gerai, isaugintum abu user posted image sykiu ir po to galetum dziaugtis gyvenimu ir vyru user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 14 rugsėjo 2006 - 10:13
QUOTE(rena @ 2006 09 14, 11:08)
Parasiau zinute, o jos nera doh.gif nesupratau blink.gif

o kai man taip buna, tai kai kas juokiasi kad man raidziu klaviaturoj truksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 14, 11:11)
o kai man taip buna, tai kai kas juokiasi kad man raidziu klaviaturoj truksta doh.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif sory

na nepatingejau vistiek parasiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 14 rugsėjo 2006 - 10:15
QUOTE(leliux @ 2006 09 13, 20:54)
nors gal bunant kokiu 30 ir daugiau gal ir nieko butu koki pagranduka susiveikt.bet jau baisoka gimdyt man butu blush2.gif

Ko baisoka? g.gif
Va 40 m. tai gal jau ir baisoka.
Baik cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 09 13, 15:45)

o metukus ir as paskaiciavau blush2.gif maniske i pirma klase, o man tik tricatnikas bigsmile.gif nu ne sena dar busiu biggrin.gif

niu tai as cia pasijauciau labai jauna mamyte blush2.gif amn dar tik tricatnikas, o maniske jau ketvirtoke...o sunui 4,5m. blush2.gif tai paskaiciavau, kad kai busiu 40 m., ramiakiskai galesiu sau pagyventi rolleyes.gif jei tik sulauksiu, aisku, ir turesiu uz ka "sau pagyventi"...ir dar, tiesa, reiks noro tokio tureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 09 13, 20:32)
Oi, kokia tu jaunutė pas mus, visai pacankikė  4u.gif

Man ir bus tricatnikas,kai mažius eis į pirmą klasę ax.gif
QUOTE(rena @ 2006 09 13, 20:51)
Na o kai bus virs tricoko, tai jau gali darytis ir kita hihihi.gif lygiuokisi mane blush2.gif  mirksiukas.gif

Aš tai tada jau darysiu tikrai antrą bigsmile.gif jei tik aišku mane suras tas,kuris padarys tą beibiuką 2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2006 09 12, 18:07)
37  doh.gif
o istorija labai skaudi...

Na, man 34, ir as tik pirmojo laukiuos. Gimdyk ir tu - patikek, nenusakomas jausmas buti nestuke.gif As iki kokiu 25-26 baisiai pergyvenau, kad neturiu leliaus, o po to kazkaip apsiraminau, susitaikiau su tuo, niekada specialiai nieko nedariau. Taciau, kai suzinojau, kad laukiaus.. *****, net dekinga pasijauciau tam netikeliui tetukui. Ir nors "susigrioviau" savo aprupinta gyvenima kita prasme, taciau niekada del to nesigailiu.

Ir neklausyk, kuom tos jaunikles cia puikuojasi - visai nesvarbu, kiek mums metu bus, kai maziai i pirma klase eis mirksiukas.gif

QUOTE(ievulka2 @ 2006 09 12, 18:19)
Na va. Kai as ateinu, tai nieko nera. kaip neidomu.

Tai eik i "Plepalu" skyreli, ten visos plepes renkasi.
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 09 13, 20:32)
Jei neturėtum savo gražuoliukų, tai sakyčiau "nespjauk į šulinį....", bet tai tavęs dabar tai neliečia.

Tu matyt nesupratai mano atsakymo ax.gif
As sakau, kad budama jauna, tai spec. tikrai negimdyciau leliaus, zinodama, kad auginsiu viena, o jau kai metukai spaudzia, tai jau kita kalba bigsmile.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2006 09 14, 12:14)
niu tai as cia pasijauciau labai jauna mamyte blush2.gif  amn dar tik tricatnikas, o maniske jau ketvirtoke...o sunui 4,5m. blush2.gif  tai paskaiciavau, kad kai busiu 40 m., ramiakiskai galesiu sau pagyventi rolleyes.gif  jei tik sulauksiu, aisku, ir turesiu uz ka "sau pagyventi"...ir dar, tiesa, reiks noro tokio tureti lotuliukas.gif

Na kai turejau tricoka, tai irgi maniskiui buvo 9 ar 10m., ir galvojau, kad gyvensiu tik del saves bigsmile.gif o 32 pasigimdziau... ax.gif
Atsakyti
[quote=Domuks,2006 09 14, 15:24]
Man ir bus tricatnikas,kai mažius eis į pirmą klasę ax.gif

o man bus 24m. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2006 09 14, 20:56)

Man ir bus tricatnikas,kai mažius eis į pirmą klasę  ax.gif

o man bus 24m. mirksiukas.gif

tokiuose metuose aš dar tik lelių supau rankose biggrin.gif
Įtariu tu pas mus jauniausia mamka bigsmile.gif Galėsi su savo lelium kartu į šokius varyt bigsmile.gif Aš tai su saviškiu visur varinėsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domuks: 14 rugsėjo 2006 - 20:26
QUOTE(Domuks @ 2006 09 14, 21:27)
tokiuose metuose aš dar tik lelių supau rankose  biggrin.gif 
Įtariu tu pas mus jauniausia mamka  bigsmile.gif  Galėsi su savo lelium kartu į šokius varyt  bigsmile.gif  Aš tai su saviškiu visur varinėsiu  ax.gif

niu turbut kad jauniausia...jo galėsim...nors nemėgstu i tuos sokius varyt:)
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2006 09 14, 21:30)
niu turbut kad jauniausia...jo galėsim...nors nemėgstu i tuos sokius varyt:)

Tai nebūtinai į šokius,galėsi kartu su juo pas mergas varyt ir prižiūrėt,kad kuri nors per daug neleisyų ir tavo leliaus iš kelio neišvestų lotuliukas.gif
Atsakyti