Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Moonte @ 2017 09 14, 11:31)
Sveikute, given444  4u.gif

SM forumas nemirsta, tiesiog mes keiciames, nauji dalyviai diktuoja nudiena.
SM yra realus tam tikros visuomenes dalies atspindys. Ir taip bus visada.

"O tempora o mores"

Tuo pačiu tavo atspindys irgi.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 09 13, 20:47)
Matai, Ubuntu, ne visiems laimes savoka apsiriboja tik vaikais. Ir man asmeniskai keturiu vaiku auginimas vienai ir dar gyvenant is pasalpu skamba kaip kosmaras. </p><p></p><p>Ta moteris lakstydama paskui 4 vaikus viena, ant savo vienos peciu laikydama visus 4 namu kampus, ir, greiciausiai, patirdama nuolatine itampa del pinigu trukumo (ne kazka tos pasalpos, ne kazka...) turetu but pazaliavus is nuovargio, ir save pacia pametus ( nemanau kad ji randa nors minute laiko knygai, geram filmui, ar tam paciam Ubuntes minimam tobulejimui). Ka tokia mama gali duoti vaikams ???</p><p></p><p>Nes as manau, kad tam kad duoti, pirma ats turi tureti. Ir kuo daugiau turi, tuo gali daugiau vaikams duoti. Ir cia as visai ns apie pinigus jei ka. </p>

O kas sake, kad apsiriboja?
tai kad ji negyvena is pasalpu, gi aiskiai raso kuom, kur dirba biggrin.gif
mama gali vaikams duoti meile, demesi ir rupesti, nemanai? kad ji visiskai neatrodo kazkokia nsuibaigusi ar depresuota, atrodo labai graziia , spindi meile ir atrodo laiminga. Matai tas tavo turetu but, tik tavo fantazija, yra visiai ne taip,kaip tu isivaizduoji.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 11:32)
Kartoju -  atsisakyk Lietuvos pilietybės,  tokiu lietuviu Lietuvai nereikia.

Gal istatymus paskaityk, akivaizdus teisinis nerastinumas? Pilietybe dabar jokia privilegija ir jos atsisakyti negalima jei neigyji kitos.
Taip padaryta norint sumazinti bent nedidinti asmenu be pilietybs skaiciu ES.
Pilieetybe yra tiesiog asmens duomenu ir isipareigojimu tvarkymas.
Atplauke jau keli milijonai be pilietybiu, nesugaudo.

Cia kaip negalima buvo prie Stalino is kolchozo iseiti,nebent i kita kolchoza priima. Anglijoje daug kas aplamai neturi paso, jei ka... AT korteliu ten nera.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 14, 11:40)
Gal istatymus paskaityk, akivaizdus teisinis nerastinumas? Pilietybe dabar jokia privilegija ir jos atsisakyti negalima jei neigyji kitos.
Taip padaryta norint sumazinti bent nedidinti asmenu be pilietybs skaiciu ES.
Pilieetybe yra tiesiog asmens duomenu ir isipareigojimu tvarkymas.
Atplauke jau keli milijonai be pilietybiu, nesugaudo.

Cia kaip negalima buvo prie Stalino is kolchozo iseiti,nebent i kita kolchoza priima. Anglijoje daug kas aplamai neturi paso, jei ka... AT korteliu ten nera.

Koks skirtumas kaip teisiskai tu tai padarysi. As tik prasau ateityje nemosikuoti lietuvisku pasu. Mums tokiu lietuviu nereikia.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 09 14, 10:34)
Betgi čia tik spėlionės, ne faktas, kad sani ir ubuntu ta pati.
Iš esmės - koks šios temos kontekste skirtumas - kas kuo kažkada kažkur buvo ir ką rašė? Juk jokio.

Pritariu, man vienodai kiek niku turi oponentas, ir t.t.
Bet siaip idomu, skaityti lyginti to paties zmogaus mintis, bet rasancio skirtingais nikais.

Kita vertus, laikas itakoja zmogu, puikiai prisimenu save anksciau ir dabar. Esu zymiai pakantesne nei buvau. Jei kas lygintu mano anuometines mintis ir dabartines, moraliniams pamatiniams principams esu istikima, bet va pakito vertinimo kriterijai, maziau maksimalizmo.
Todel visai normalu, kad zmogus gali siek tiek pakisti. Tarkim "atrado" sau tinkancia panaceja ir todel bando tai retransliuoti kitiems, kaip savo atradima, noredama ir kitus padaryti "laimingais", kaip ji. Vel gi galimai zmogui reikia laiko suvokti, kad ne visiem tinka jos laimes "receptas". O iki to suvokimo teks uzlipti ne ant vieno greblio, kiekvienas mokomes skirtingai...

Kaip tam posakyje. "Jei pastoviai lipi ant greblio, didele tikimybe, kad grebli nesiojiesi su savimi."
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 11:33)
Kartoju -  atsisakyk Lietuvos pilietybės,  tokiu lietuviu Lietuvai nereikia.
Papildyta:

Mhh.. .mhh...gal iš šono,  sakau,  geriau matos.

Bet juk ubuntu irgi ant Lietuvos šika. Kodėl jai nesakai atsisakyt lt pilietybės?

Nu gal ir matosi, ką jau čia, tegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 14, 07:16)
Viskas sumalta.
Visu pirma normalus zmones stato dabarti galvodami, kad ateityje tai bus pamatas.
Reiskia praeitis ESMINE. Ir itakoje ziauriai nebent koks pilietis kiekviena diena jauciasi kaip ka tik gimes ar nukrites is menulio. Tai jau didziausia imanoma loserio rusis.
Ar reikia gailetis?
Taip ar reikia aplamai kazko gailetis, kodel cia praeitis isskirta. Jei nera sugebejimo gailetis, tai galima ir nesigailet, galima kazkas uzmusti ir pasakyti - kokia prasme gailetis, as uzmirsau ka vakar padariau, nes taip protingiausia.
Ar toks zmogus neuzmusines pastoviai, nes nematau priezasciu kodel turetu kitaip elgtis, jei praeities nera.
Trumpai nuo tokiu zmoniu reikia toliau

Geras pastebejimas 4u.gif
Visko manau reikai ir vsiko su protu. reikia ir praeiti savo zinot ir apmastyt ir pasimokyt ir stengtis nedaryt tu paciu klaidu. jei jauti kazka bloga padares aisku gailiesies, tik gailetis aisku nelabai protinga, gailestis turetu nuvesti prie kakzokiu pakeitimu, klaidos istaisymo kiek imanoma ir t.t.
Atsakyti
[quote=-burbanti-,2017 09 14, 11:42]
Koks skirtumas kaip teisiskai tu tai padarysi. As tik prasau ateityje nemosikuoti lietuvisku pasu. Mums tokiu lietuviu nereikia.
[/quote

nenusisnekek... dokumentai reikalingii naudojimuisi, o ne mosikavimui. Kazkoks iskreiptas supratimas.
Man anglai daug kuo patinka, sakysim paprastai prie kelto UK pareigunai isvaziuojant nepraso dokumentu, ar atsainiai paziuri.
Bet pamate, kad lietuviska ATK, tai sako "a lietuvis, tai rodyk ir auto dokumentus patikrinsim ar nepadirbti, ns jau daznai pasitaiko". Prie Norvegijos sienos (su Rusija), norvegu muitininkas: "Hmm lietuvis, cia beveik tokie nevaziuoja, bet dabar reikia man tikrinti ar nera cigareciu prislapstyta masinos ertmese."

Vokietijoje man atsisake suteikti medicinos paslaugas (su vokisku draudimu) nes gydytojui nepatiko lituviski dokumentai, sako jusu valstybe nesilaiko teises normu, tai man kolegos patare neisivelti i problemas.Nes jam reiktu ten ir ruosti medicinos eksperto popierius.

Su malonumu pasikeisciau dokumentus i geresnius

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 09 14, 11:52)
Pritariu, man vienodai kiek niku turi oponentas, ir t.t.
Bet siaip idomu, skaityti lyginti to paties zmogaus mintis, bet rasancio skirtingais nikais.

O kažin forume jau veikia išregistravimas? Šiaip tai, forumo taisyklės draudžia turėti kelis nickus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 11:35)
Tuo pačiu tavo atspindys irgi.

Ir kvailiui aisku, nes as esu tos pacios visuomenes dalis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 14, 11:54)

nenusisnekek... dokumentai reikalingii naudojimuisi, o ne mosikavimui. Kazkoks iskreiptas supratimas.
Man anglai daug kuo patinka, sakysim paprastai prie kelto UK pareigunai isvaziuojant nepraso dokumentu, ar atsainiai paziuri.
Bet pamate, kad lietuviska ATK, tai sako "a lietuvis, tai rodyk ir auto dokumentus patikrinsim ar nepadirbti, ns jau daznai pasitaiko". Prie Norvegijos sienos (su Rusija), norvegu muitininkas: "Hmm lietuvis, cia beveik tokie nevaziuoja, bet dabar reikia man tikrinti ar nera cigareciu prislapstyta masinos ertmese."

Vokietijoje man atsisake suteikti medicinos paslaugas (su vokisku draudimu) nes gydytojui nepatiko lituviski dokumentai, sako jusu valstybe nesilaiko teises normu, tai man kolegos patare neisivelti i problemas.Nes jam reiktu ten ir ruosti medicinos eksperto popierius.

Su malonumu pasikeisciau dokumentus i geresnius

Kartoju - laikas tau jau butu patapti kokios nors kitos valstybes pilieciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2017 - 10:59
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 10:10)
Butent.
Kai as issidirbineju,  tai issidirbineju, bet ne tiek ilgai, man nepakaktu smegenu vingiu sitiek ilgai nusišneketi  rolleyes.gif  bet cia doh.gif .. .damutės šventai tiki tuo ka šneka...
Išorė iščiustyta kaip paradui pas jas,  o vidus - supuvęs.
Bet Uburtu -  malačius. Sugebėjo sutraukti i temą  forumo juodasias sielas.  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti