Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 14, 10:15)
Visiškai nesvarbu, kas į ką pavirto, bet cambala buvo teisi, sani- ubuntu vienas ir tas pats asmuo. Tai jei jau ji tokia teisi ir dėl savo rašliavos negėda, ko apkaltino cambalą fantazijomis, kliedesiais, išsigynė, kad ji buvo ta narė iš "s" raidės?

Tai gal kažkada kažką asmeniško yra parašiusi netyčia, gal bijojo būti atpažinta kokios giminės, šefo ir t.t., tai dėl to užsislapstė. Juk tai leidžiam ar ne? Nikų keitimo procedūra yra ir išsiregistravimas berods yra, tai kas čia blogo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 14, 10:55)
Tai gal kažkada kažką asmeniško yra parašiusi netyčia, gal bijojo būti atpažinta kokios giminės, šefo ir t.t., tai dėl to užsislapstė. Juk tai leidžiam ar ne? Nikų keitimo procedūra yra ir išsiregistravimas berods yra, tai kas čia blogo?

Tai cia zinai...kas viršutinei vištu laktai galima, apatinėms - ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 10:52)
Tai aiškiai,  kad tik spėlionės  biggrin.gif ,  o jos galvoja,  kad aplink vien durnelės susirinkę ir tas savo spėlionės durnelėms galima ipiršti, kaip uz  tikrą faktą. rolleyes.gif

Ja ja biggrin.gif Tu gi nedurna boba esi, paskaityk ir palygink. Suprantu, kad tau ji patinka ir gini bile gint, užmerkus akis prieš akivaizdų faktaaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 14, 10:52)
Rytu (azijos) kulturose nesiorientuojama i zmones, kurie sugeba patys suvokti, ivertinti.        nes tokiu vienetai tose kulturose, ten mokina ne mastyti, o karoti kazkieno tiesas.
Todel noredamas tureti nuomone azijatas pirmiau aiskinasi, KAS tai parase, kieno draugas ar pan.

Tik Anglijoje ryski orientacija i turini, o jau persikelus i kita sasiaurio kranta i kontinenta, Vokietija,Prancizija jau matom didele AZIJOS mentaliteto itaka, nesugebejima mastyti.
Kuo toliau i rytus - tuo baisiau, o LT gana toli i rytus.

Del moteru tai cia kazkaip pasigendu, varymo ant viena kitos uz akiu, po to pletku skleidimo per AZ ir tuo pagrindu konfliktu viesai...      Gal mazai kas asmeniskai bendrauja.

Tau jau kaip ir laikas bytu lietuvos piliecio pasa pakeisti kitos valstybes pasu. Bjauru klausytis Lietuvos dergimo. Tokiu lietuviu Lietuvai nereikia.
Atsakyti
Nikų keitimo procedūra yra ir išsiregistravimas berods yra, tai kas čia blogo?

Visiškai nieko blogo, viskas norma. Bet kai paklausia, ir puikiai žino, kad klausiantis sako tiesą, išdurnint, iškoneveikt yra šlykštoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 14, 10:58)
Ja ja biggrin.gif Tu gi nedurna boba esi, paskaityk ir palygink. Suprantu, kad tau ji patinka ir gini bile gint, užmerkus akis prieš akivaizdų faktaaaaa biggrin.gif

Neirodinek man savo tiesų, as turiu savąsias tiesas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 14, 09:55)

Papildyta:

Tu irgi kažkada buvai ir faina, ir regis mąstanti bei taktiškumo pakako. O pažiūrėk į ką pavirtai. Gal pirma į save reiktų pasižiūrėt, tada į narę Sani? ax.gif

Nedaeina, nes tavo info neteisinga. Nesvarbu kokius dievus ar demonus kas paišė, žiūrėk į pačius faktus, atmesdama kas nesvarbu, lygink pačią faktinę situaciją. Šiuolaikinė didmiesčio moteris netgi norėdama nepagimdytų tiek, kiek jos močiutė. Organizmas tiek resursų negebėtų skirti. O močiutės dar ir dirbdavo, ne tik su vaikais gulinėdavo.

Tu ko cia knisies prie manes? Uztat as del taves klydau, netikejau Aimejai, kaip ji rase, kad saipaisi is ligu. Nu pamaciau, kad gali ne tik is ligu saipytis, bet dar is moters vaika praradusios, kaltinti onkooginiu ligoniuku mamas... blink.gif Baisiau nebuna, empatijos pas tave 0. Kas nepatinka Menkaverte? Kad mano nuomone apie tave pasikeite, del to dabar visose temose lakstai paskui?

Kas nori tas ir dabar gimdo. Tiesiog pasikeite pas zmones mastymas, apsisaugojimo priemones yra. Mano mociutes viena viena vaika turejo, kita du. Tai ka cia nusikalbi.
Ir isvis ka tu nori ta savo senove pasakyt? Turbut siuolaikiskas gyvenimas pagal tave irgi blogis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 11:02)
Neirodinek man savo tiesų,  as turiu savąsias tiesas.

Tai gerai, aš irgi turiu savąsias, savo nuomonę, ir, kaip tu sakai, "avių banda" man absoliučiai jokios įtakos nedaro. Tiesiog nepernešu melagių, tik tiek.
Atsakyti

As esu Ubuntes dar plepaluose klausiusi ar tik ji nebus nare is " s" raides. Todel, kad ji ir tenai savo stiliuke kaip ir sioj temoj vienu momentu elgesi. Nes labai jau panasu kaip ir vienoj temoj visas izeidinejo cia pries kelis metus. Tai todel ir neige, nes jai is anos senos temos turejo buti labai labai geda.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 14, 11:05)
Tai gerai, aš irgi turiu savąsias, savo nuomonę, ir, kaip tu sakai, "avių banda" man absoliučiai jokios įtakos nedaro. Tiesiog nepernešu melagių, tik tiek.

Ziauriai daro. Tu negaletum buti Uburte...autsaidere - turejau omenyje. Per silpna tu tam, tau reikia masės, buti dalimi, pritapti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 rugsėjo 2017 - 10:17
QUOTE(vilnera @ 2017 09 14, 10:34)
Betgi čia tik spėlionės, ne faktas, kad sani ir ubuntu ta pati.
Iš esmės - koks šios temos kontekste skirtumas - kas kuo kažkada kažkur buvo ir ką rašė? Juk jokio.

Nespeliones.
Jokio. Jei neizeidinetu kt ir kosmetika vartojancias/ naudojancias. Jei neaiskintu, kad moterys dirbancios yra blogos mamos, jei nestatytu savo santikiu su vyru kitoms ir neaiskintu kad niekas cia gyvent nemoka. ( Ypac kai pas pacia su vyru nekazka). Jei taure vyno isgerianciu nevadintu alkoholikais, kurie neva nesupranta jau nuo alkoholizmo, kad tai yra narkotikas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 14, 11:09)
As esu Ubuntes dar  plepaluose klausiusi ar tik ji nebus nare is " s" raides. Todel, kad ji ir tenai savo stiliuke kaip ir sioj temoj vienu momentu elgesi. Nes labai jau panasu kaip ir vienoj temoj visas izeidinejo cia pries kelis metus. Tai todel ir neige, nes jai is anos senos temos turejo buti labai labai geda.

Koks jums skirtumas? As galiu ant pirstu tau isvardinti kurios cia ne po viena nika pasikeite ir tyli šiknas suspaudusios. Ir galiu dar papasakoti ju staigaus niku pasikeitimo istorijas 'Į štob ny kto nydagadalsia'
Atsakyti