Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 11:13)
Ziauriai daro. Tu negaletum buti Uburte...autsaidere -  turejau omenyje. Per silpna tu tam,  tau reikia musės,  buti dalimi,  pritapti.

Man? Pritapti? Oi ne, aš visą gyvenimą nepritampanti, "balta varna". Kažkada, būdama jaunesnė, dėl to labai išgyvenau, dabar tai giliai px.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 10:59)
Tau jau kaip ir laikas bytu lietuvos piliecio pasa pakeisti kitos valstybes pasu. Bjauru klausytis Lietuvos dergimo. Tokiu lietuviu Lietuvai nereikia.

Tai kad Lieuvoje, kaip ir UK, KOL KAS, galima puikiai gyvent su bet kokiu ES,EEE, Swiss pasu. Uzsieniecio pasas suteikia ne daugiau teisiu. Tai keitimas beprasmiskas.
Lietuvai aplamai jokiu zmoniu nereikia, nebent melziamu karviu.

As jei ka suniekinau Vokietija su Prancuzija... Manau jiems irgi tokiu nereikia, sakau, viennteliai Britai dar kazkiek vertina tuos kurie kritiski ir negatyvus, o kontinentiniams tai tik padlyzavimai, laizymai mieli. Nuo Paryziaus iki Maskvos ir tolyn lyg Uzbekistano
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 14, 11:18)
Tai kad Lieuvoje, kaip ir UK, KOL KAS, galima puikiai gyvent su bet kokiu ES,EEE, Swiss pasu. Uzsieniecio pasas suteikia ne daugiau teisiu. Tai keitimas beprasmiskas.
Lietuvai aplamai jokiu zmoniu nereikia, nebent melziamu karviu.

As jei ka suniekinau Vokietija su Prancuzija... Manau jiems irgi tokiu nereikia, sakau, viennteliai Britai dar kazkiek vertina tuos kurie kritiski ir negatyvus, o kontinentiniams tai tik padlyzavimai, laizymai mieli. Nuo Paryziaus iki Maskvos ir tolyn lyg Uzbekistano

Sakau, man bjauru, kai zmogus, turintis lietuviska pasa, taip dergia Lietuva ir lietuviu. Keiskis pasa, taves gi niekas prievarta nelaiko, nebūk lietuviu, but kokios Udmurtijos polietis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 11:15)
Koks jums skirtumas? As galiu ant pirstu tau isvardinti kurios cia ne po viena nika pasikeite ir tyli šiknas suspaudusios. Ir galiu dar papasakoti ju staigaus niku pasikeitimo istorijas 'Į štob ny kto nydagadalsia'

Nu ir kas, kad gali? Man nelabai zinok idomu. Tiesiog nebutu sarsalo, jei tavo Ubunte elgtusi normaliai ir nekvailintu visu.
O be to tavo istorijos melagingos gali but, jau kam, bet tau tai tiket tikrai negalima. Kiek noredama prisiknist kazkokiu nesamoniu lauztu grynai is pirsto esi prirasius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 14, 11:17)
Man? Pritapti? Oi ne, aš visą gyvenimą nepritampanti, "balta varna". Kažkada, būdama jaunesnė, dėl to labai išgyvenau, dabar tai giliai px.

As nekalbu apie gyvenima, kalbu apie internetinę erdvę.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 14, 11:04)
Tu ko cia knisies prie manes? Uztat as del taves klydau, netikejau Aimejai, kaip ji rase, kad saipaisi is ligu. Nu pamaciau, kad gali ne tik is ligu saipytis, bet dar is moters vaika praradusios, kaltinti onkooginiu ligoniuku mamas... blink.gif Baisiau nebuna, empatijos pas tave 0. Kas nepatinka Menkaverte? Kad mano nuomone apie tave pasikeite, del to dabar visose temose lakstai paskui?
Kas nori tas ir dabar gimdo. Tiesiog pasikeite pas zmones mastymas, apsisaugojimo priemones yra. Mano mociutes viena viena vaika turejo, kita du. Tai ka cia nusikalbi.
Ir isvis ka tu nori ta savo senove pasakyt? Turbut siuolaikiskas gyvenimas pagal tave irgi blogis?

Ar aš knisuos? Jau ir cvanktbala pavirtai? Tu gal į veidrodį pasižiūrėk kuri knistis ėmė?
Ligos yra tam, kad žmonės kažką suvoktų ax.gif
Tavo močiutės ne rodiklis pasauliniu mąstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 09 14, 11:23)
Nu ir kas, kad gali? Man nelabai zinok idomu. Tiesiog nebutu sarsalo, jei tavo Ubunte elgtusi normaliai ir nekvailintu visu.
O be to tavo istorijos melagingos gali but, jau kam, bet tau tai tiket tikrai negalima. Kiek noredama prisiknist kazkokiu nesamoniu lauztu grynai is pirsto esi prirasius? biggrin.gif

Pirmiausiai TU elkis normaliai, kad su tavimi kiti taip pat elgtūsi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 11:21)
Sakau,  man bjauru,  kai zmogus,  turintis lietuviska pasa,  taip dergia Lietuva ir lietuviu. Keiskis pasa,  taves gi niekas prievarta nelaiko,  nebūk lietuviu,  but kokios Udmurtijos polietis.

Siaip Lietuva yra valstybe, tai ji neturi tokiu savybiu, kaip mastymas. Negalima ir menkinti, net norint...

Cia kalbam apie zmones, kad ir tamsta. Lyg is LT isvaziavai, bet AZIJA is tamstos neisgaravo.

Pas mane irgi biski yra AZIJOS, butu idomu matyti, kokiame rajone gyveni, pagal kai kuriuos komentarus susidariau nuomone, kad gal ten ir Sarijato teise veikia?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 09 14, 11:23)
As nekalbu apie gyvenima,  kalbu apie internetinę erdvę.

Kaip ir gyvenime, taip ir internete absoliučiai nėra jokio tikslo prie kažko pritapti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 09 14, 00:00)
Labas vakaras 4u.gif
SM forumas tikrai MIRŠTA.
turbūt šioj temoj - vienintelės PASIPLEPĖJIMŲ skyrelis (apie viską ir nieką). blink.gif  rolleyes.gif

temos iš 50psl virtusios 500psl.

o šiaip, kas liečia grynai psichologinę švarą: jums rimtai gerai kasdien taip ardytis, koliotis, mėsinėtis? viena jūsų gi tikit vedomis, joga, kitos - šiaip visokiom "švariom praktikom", dar trečios esat agnostikės, ketvirtos - katalikės, kitos - šiaip geros valios ateistės; galų gale - visos turi gerų psichologinių žinių ir puikiai nusimanot apie žodžių galią, bereikšmių žodžių energiją ir nešvarą.
jums okei viskas sieloje pabust, išgert kavos/arbatos ir pradėt tuos pačius pokalbius SM tęst, eit gultis su jais, vėl keltis pradėt....
this is your life, really?

ne, moterys, rimtai? draugių neturit kasdienybėje, SU KURIOMIS palaikyt normalius ryšius, pokalbius?

just look at  your own posts from aside....from day to day..... blink.gif

Sveikute, given444 4u.gif

SM forumas nemirsta, tiesiog mes keiciames, nauji dalyviai diktuoja nudiena.
SM yra realus tam tikros visuomenes dalies atspindys. Ir taip bus visada.

"O tempora o mores"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 09 14, 11:28)
Siaip Lietuva yra valstybe, tai ji neturi tokiu savybiu, kaip mastymas. Negalima ir menkinti, net norint...

Cia kalbam apie zmones, kad ir tamsta. Lyg is LT isvaziavai, bet AZIJA is tamstos neisgaravo.

Pas mane irgi biski yra AZIJOS, butu idomu matyti, kokiame rajone gyveni, pagal kai kuriuos komentarus susidariau nuomone, kad gal ten ir Sarijato teise veikia?

Kartoju - atsisakyk Lietuvos pilietybės, tokiu lietuviu Lietuvai nereikia.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 09 14, 11:29)
Kaip ir gyvenime, taip ir internete absoliučiai nėra jokio tikslo prie kažko pritapti.

Mhh.. .mhh...gal iš šono, sakau, geriau matos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 09 14, 11:24)
Ar aš knisuos? Jau ir cvanktbala pavirtai? Tu gal į veidrodį pasižiūrėk kuri knistis ėmė?
Ligos yra tam, kad žmonės kažką suvoktų ax.gif
Tavo močiutės ne rodiklis pasauliniu mąstu biggrin.gif

O tu vietoj veidrodzio pasikabinai ta portreta, kur tau su Ubunte rekomendavau?

Tai visgi nesuprotesi ir toliau karksesi, kad pvz mazuju onko ligoniuku, vaiku , serganciu kokiu cerebraliniu paralyzium , tevai kalti?

O tau nesuvokiama, kad nebenori tie zmones tu kruvos vaiku ir nebegimdo, nes saugotis ismoko. Nuejai nuo klausimo - siuolaikinis pasaulis tau matau nepatinka taip pat kaip ir LT. Tai varyk i koki gluskaimi, pasistatyk moline sveika troba, apsisek aplink ja morku su burokais ir kimsk ranka per langa iskisus. Tada gal nirs viena iseis pagimdyt mirksiukas.gif .
Atsakyti