QUOTE(cambala @ 2017 10 02, 20:59)
Tai gal geriau linksmai ir prasmingai nugyvent cia ir dabar?
Linksmai ir prasmingai plius nekeliant kitiems kančių - ko gi ne? nes į prasmę ir linksmumą kančios logiškai net įeit negali.
Aš priimu iššūkį.
Ar tu jungiesi, Cambala?
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 02, 21:08)
O pvz, kodel maitinantis veganiskai, dar reikia papildus vartot? Jeigu jau ta veganine mityba yra tokia super puper, tai visas reikiamas medziagas zmogus turetu gaut is maisto, ar ne?
Niekur nebuvo kalbėta apie super duper. kaip tik visi kalba apie maistinių medžiagų menkėjimą, nes, nes čia net šeštokas žino, tiesiog menksta pats dirvožemis. taigi maistas - senai nebėra panacėja, bet taip, ji vis dar 70 proc svarbu. o genetika niekada neturės tiek procentų bendram sveikatos labui.
Užtat nereik spjaut į aukštos kokybės papildus, turiu minty dėl tų dviejų -
B12 ir vit D, o paskui, jau kaip kam - dėl nualinto per gyvenimą organizmo prireikia įvairių ir visokių (jei jau kas ligų spėjot prisikaupt.)
Esmė augalinės mitybos yra ne vien pats žmogus. esmė yra nežudyt beprasmiškai kito, ir apskritai neužkrauti didesnės naštos žemei. užteko pačio gimimo.
Ar gražu žudyt dėl pilvo?
Juk vaikus mokot kačiukams akių nebadyt.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 02, 21:58)
Man tai juokingiausia kai vegetarai gamina mesisku patiekalu pakaitalus ir dziaugiasi, kad atrodo kaip mesa ir skonis kaip mesos

</p>
O aš juos labai gerbiu.
Taip, yra daug veganų, kuriems mėsa skani, tačiau jie nustojo pataikaut savo pilvui ir skoniams.
bepigu tiems, kuriems mėsa, kaip kad mano draugei, nebuvo niekad skani.
o vat tas, kuris suvokia, kad skani mėsa ant medžių neauga, todėl atsisako jos, kad pasakytų stop kažkieno kančioms - respect tokiam.
p.s. yra daug mėsos/sūrio/grietinės pakaitalų. jie visi sukurti žmonėms, pereinamuoju laikotarpiu keičiantiems mitybą. tie pakaitalai nėra labai sveiki, kaip ir pati mėsa. nes tai - nėra whole foods produktai.
Aš pati mėgstu linksmintis.
Ir skanų maistą.
Bet geriau - mano motto - linksmintis be kraujo.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 02, 22:00)
Garantuoji, kad gausim visas tas ligas? Valgant 2 kartus per savaite irgi? </p>
pusė jų - simptomai.
dukart į savaitę - rizika mažesnė. dar priklauso, kokia ta mėsa, kokie jos kiekiai, ar kepi, ar garini, kokie apskritai pas tave žalio maisto kiekiai, ar viską suverdi, sualiejuoji, sudruskini, ar geri vandens, nes tavo mityba gal išjungti arba įjungti polinkį į tavo giminės ligas.
paskui ateina toks laikas, kad organizmas apsikrauna, nebeveža, ir tie du kartai ima atrodyti kaip visi 8 kartai į savaitę.