Papildyta:
Tai šūds tada, ne rojus...
o ko dar ten yra?
viso kito briedo, kuris sukelia jums ligas.
tai B12 yra visam maiste, kuris yra fortified su B12, augaliniam piene, mielėse ir tt. bet geriausia gert gryną papildą.
aš šiuos du papildus B ir D rašau kaip į maisto kainą ir nesuku galvos.
su grynais papildais negaunu nei cholesterolio, nei riebalų sankaupų kraujagyslių senelėse, kurie įtakoja Alzheimerį, aterosklerozę, demensiją ir nuotaikų svyravimus.
geriau nesu jautusis.
miegu po 5-6val, energy nuolat stabil and up.
mėsą valgydama regularly 7 -9vl miegodavau, ir tai po mėsos pogulio patraukdavo.
sportas - nuolat, HIIT trefkės (jei kas nusimanot apie tai), nuolat ant dvirkos.
nuolat kūrybinių minčių pilna.
dar jogą pradėjau.
nu žodžiu,
Bring sally up atsispaudimai....
Kaifas, ne gyvenimas.
As manau, kad placebas ne paskutini vaidmeni vaidina tavo savijautoje. Kai labai tiki, tai veikia.

Tai cia pagrindas. Itaiga...itaiga
Bet as niekaip negaliu sau iteigti, kad zoles gabalas man gali pakeisti katlietus

Tai cia pagrindas. Itaiga...itaiga
Bet as niekaip negaliu sau iteigti, kad zoles gabalas man gali pakeisti katlietus
O papildai kiausinius?

</p><p></p>
Nyponiala? Ir taip paskaiciau, ir anaip...nu niekaip nebaraškinu apie ka cia tu?
A..cia jus apie papildus

O lašiniu su raugintu agurkeliu ir namine duoda jokia soja nepakeis

Nepastebėjom.
Aš niekad savo šeimai/giminėm nieko neaiškinau (supratau, gi kokia autsaiderė patapau), tai jie pirmieji mane pašiepdavo: "O, triušių maistu pradėjai maitintis","O, sukūdai" (kai nereikalingas riebalas nuėjo...), "O, pablyškus," (kuomet valėsi visas brudas), tarsi jie nepablyškę ir nepapurtę niekada, kartkartėmis?
O aiškinti kartais užsinori (jauti pareigą), kai matai, kad žmogus į mirtį eina, kai tėvą į reanimaciją vidury baltos dienos išveža, vat tada jis pats ir kreipėsi pagalbos, pabaigė visus lazdavojimus.
Kai bendraamžės draugės, 30++, jau turi chroniškų negalavimų, vienai - antinksčiuose auglys, kitai - krūva cistų, dar kitoms dviem - artritai.

Didžiumą dalį laiko - be energijos (nes daug dirba), nuolat rytais sunkiai keliasi, ir tai jau patapo savotiška "norm".
Ar čia normalu tokios ligos tokiam amžiuj? Nenormalu. Skaičiau, jog inkstai pritaikyti funkcionuoti iki 120m, kepenys iki 90m, r tt ir čia be trikdžių, nekišant į save visiškai žmogaus organizmui svetimo gyvulio baltymo, kuris sukelia audiniuose lėtinius uždegimus.
Čia kaip tame pasakyme apie grūdus ir purškiamą round'upą.: "Jūs mirsite. Bet ne tuoj pat."

Jei mes manom turį teisę pasakyt kitam: gal tu nerūkyk, žmogau,. neuostyk, tai kodėl negalim to pates pasakyt dėl mėsos/pieno? juk ši priklausomybė baisesnė.
jei nerūp artimieji, tai tyli.
tai vat.
Mes - penki siblingzai esam, tai trys iš penkių esam veganai.
Tai už**** mus sykį tas faktas, kad giminė išsikalinėja iš mūsų ("triušių žolė, kaip jums skaaanu?"), iš viso nieko nebesakėm, dzin buvo viskas. Gyvenom egoistiškai. Kaifavom. matė jie, gi kad nemirštam, kad sveikata mūsų puiki, ir net gerėja.
Paskui jau ėmė patys klausinėt, keitė mitybą pamažu.
Veganų (normalių, ne fanatikų) liudija tokį dalyką. visi aplinkiniai, jums paketus mitybą, pereina reguliarias stadijas: pajuokos, šaipymosi ("triušių žolė", "nepasiilgsti šašlyko?"), paskui tylaus stebėjimo, nuostabos, paskui atsargaus klausinėjimo, domėjmosi.
jei jums su sveikata dar viskas ok, tai ok. bet kai jau suima žmogų liga, pvz, vienam sprogo cista, tai raitėsi ant grndų, o iki tol atrodė sau sveikas,
bet galit pagalvot ir apie gyvūnus.
Aš tai keičiau mitybą dėl jų.
Ne dėl sveikatos.
ir gavau šalutinę dovaną - better health.

Aš niekad savo šeimai/giminėm nieko neaiškinau (supratau, gi kokia autsaiderė patapau), tai jie pirmieji mane pašiepdavo: "O, triušių maistu pradėjai maitintis","O, sukūdai" (kai nereikalingas riebalas nuėjo...), "O, pablyškus," (kuomet valėsi visas brudas), tarsi jie nepablyškę ir nepapurtę niekada, kartkartėmis?
O aiškinti kartais užsinori (jauti pareigą), kai matai, kad žmogus į mirtį eina, kai tėvą į reanimaciją vidury baltos dienos išveža, vat tada jis pats ir kreipėsi pagalbos, pabaigė visus lazdavojimus.
Kai bendraamžės draugės, 30++, jau turi chroniškų negalavimų, vienai - antinksčiuose auglys, kitai - krūva cistų, dar kitoms dviem - artritai.

Didžiumą dalį laiko - be energijos (nes daug dirba), nuolat rytais sunkiai keliasi, ir tai jau patapo savotiška "norm".
Ar čia normalu tokios ligos tokiam amžiuj? Nenormalu. Skaičiau, jog inkstai pritaikyti funkcionuoti iki 120m, kepenys iki 90m, r tt ir čia be trikdžių, nekišant į save visiškai žmogaus organizmui svetimo gyvulio baltymo, kuris sukelia audiniuose lėtinius uždegimus.
Čia kaip tame pasakyme apie grūdus ir purškiamą round'upą.: "Jūs mirsite. Bet ne tuoj pat."

Jei mes manom turį teisę pasakyt kitam: gal tu nerūkyk, žmogau,. neuostyk, tai kodėl negalim to pates pasakyt dėl mėsos/pieno? juk ši priklausomybė baisesnė.
jei nerūp artimieji, tai tyli.
tai vat.
Mes - penki siblingzai esam, tai trys iš penkių esam veganai.
Tai už**** mus sykį tas faktas, kad giminė išsikalinėja iš mūsų ("triušių žolė, kaip jums skaaanu?"), iš viso nieko nebesakėm, dzin buvo viskas. Gyvenom egoistiškai. Kaifavom. matė jie, gi kad nemirštam, kad sveikata mūsų puiki, ir net gerėja.
Paskui jau ėmė patys klausinėt, keitė mitybą pamažu.
Veganų (normalių, ne fanatikų) liudija tokį dalyką. visi aplinkiniai, jums paketus mitybą, pereina reguliarias stadijas: pajuokos, šaipymosi ("triušių žolė", "nepasiilgsti šašlyko?"), paskui tylaus stebėjimo, nuostabos, paskui atsargaus klausinėjimo, domėjmosi.
jei jums su sveikata dar viskas ok, tai ok. bet kai jau suima žmogų liga, pvz, vienam sprogo cista, tai raitėsi ant grndų, o iki tol atrodė sau sveikas,
bet galit pagalvot ir apie gyvūnus.
Aš tai keičiau mitybą dėl jų.
Ne dėl sveikatos.
ir gavau šalutinę dovaną - better health.

O kaip su seksu? Kokybe pagerejo?

Paskutinis mano vyras - veganas.
Kaip tam veganų FB puslapy paplitusiam anekdote. (veganė mergina prašo Kalėdų senio dovanų Kalėdoms).
She: Santa Claus, give me a dragon.
Santa Claus: Be realistic.
She: Then give me a vegan boyfriend.
Santa Claus: What colour do you want your dragon to be?

Reta tų vyrų tokių, bet jų yra.

tikrai neįsivaizduočiau lavono kvapo namuose. Jei vyras (ar vaikai) norėtų, lai valgo "mėsą" kitur (mkloj, baruose, pas draugus/drauges), bet namie - šventovė.
I am egoistic.
For them. animals.

Nu taigi jis toks tikras lietuviukas, pilka pelytė, tai kaip jis turi atrodyti? Nepadarysi iš jo chico latino

Tu anksciau minejai, kad nenaudoji skalbimo milteliu, o skalbiesi naudodama soda. Tai soda pili i skalbykle ar skalbykles neturi ir patalyne, striukes, dzinsus rankom skalbi?
Ir aplamai su kuo tu prausies pati?