QUOTE(cambala @ 2017 10 03, 10:25)
Ir aplamai su kuo tu prausies pati?
Šiaip užtenka kokio nors neutralaus muilo. labai retai - iš "Uoga uoga" kosmetikos ko nors.
Jokios parabeninės nenaudoju. Vos pradėjus naudot natūralią, iškart imi skirti, ar draugė tepasi ant savęs tą cheminį brudą, ar ne.
Veidui per karsčius hidrolatas. Iš krano geriau nepraust veido toms, kurioms tempia odą, vanduo per kietas, esu tris metus neprausius, tai dingo bet kokie tempimai. Hidrolatas - gėlių vanduo prabanga, bet galiu sau tokį leisti.
Labai dažnai ant veido odos nebetepu nieko, nebent paaukius kokosu, nes jei oda nieko neprašo, tai ir nereikia kištis, vadinasi, ji pat savim apsirūpina, gamina riebalą. Kartais naudoju kokį nors "Uoga uoga" kremą arba vat draugė gimtadieniui dabar pagamino man iš bičių vaško ir alyvuogių aliejaus, bergamotės mišinį.
Kvepalai - irgi natūralūs - aliejus plius eterinis aliejus.
vat draugas įkišo ir eilinius, tai kartais pasipurškiu, nesinori juk gyvent amžinai.
Vietoj mmm paketų- Moon cup, arba daugkartinės priemonės.
Dabar patingiu, esu nusipirkus plastikinių paketų, bet feee, jaučiu kaltę. Reiks daryt kažką su tuo.
Reiks daryt ką nors su tuo.
Bet šiaip esu vartotoja, ir šiaip nesimaitinu lb sveikai. Jei maitinčiausi be gliuteno, išvis, dar sveikesnė būčiau.
tarkim, nesiperku šmutkių daug, užtat keliaujam su vaikais 2-3kart į metus. ne arkliais jojam, tad pateršiam neblogai Žemės rutulį.
už tat kiekvienas turi būt sąžiningas pats sau ir nuspręst, ką jis daro dėl žemės ir planetos ir gyvūnų, nes juk jis daro tai dėl SAVĘS.
Iš savo pusės užtat nevalgau "mėsos", neprisidedu prie gyvūnų kančių, neperku nereikalingų daiktų, neperku plastikinių vandens bambalių, re-juzinu plastiko maišiukus, na, bent kažką.
Ir tai nesijaučiu dinozaurė. netgi visai modern.
kosmetika - eko. r minimali. tušas ir lūpdažis.
Oda lygi, švelni, (pakeitus mitybą) tad slėptis po pudra nereik.
Patenkinau smalsumą, Cambalos ir burbančios?
dėstykit jūs, ką vartojat, kiek atsispaudimų padarot, ar bent ant dviračio užsilipat.
Koks sistolinis ir diastolinis spaudimas?