Moonte dar viena mano nika atkapste, tai galit prideti busiu viena trejuose asmenyse
Raudonoji Silke?
Siaip jau absurdiska butu neigti jog tu nesi ta pati S.
Raudona silke - tai argumentacine klaida, NE ZMONES. Kuria jus pastoviai darote. Negi taip sunku isisamoninti?
tai jau nesvarbu, silke, blake, vatnikas koks skirtumas, visi jie brudinos kaimynes porpagandos aukos, viskas nieko negaliu issamoninti, nes samoninis yra antipatriotiska. viskas ka triekia man zinoti rusai blogi- priesai, ju nekenciam, lietuviai geri, draugai, viskas jokiu argumentaciju tam nereikia is vis.
As gyvenu pagal savus isitikinimus, tai nera kazkokii vidiniu konfliktu. Zinok visai nesunku.
tik va sazine su tavo isitikinimais nesutinka va ir kyla dvasine skancios kai paminiu KT , kai sneku apie abortatyvini ju poveiki, kai snekam apie zudomas karytes ir kiaulytes, jei but rami saizne, ci anediskutuotum sitaip ir nesistengtum pasiepti...
ziurek kodle burbanti nestresuoja ? nesisiauisa, nepraso moklininku irodymu, o kai juos pateiki, tampa jau nebesvarbu moklininku pareiskimai
pas tave vyksta dabar proto zaidimai su savim...
tai jau nesvarbu, silke, blake, vatnikas koks skirtumas, visi jie brudinos kaimynes porpagandos aukos, viskas nieko negaliu issamoninti, nes samoninis yra antipatriotiska. viskas ka triekia man zinoti rusai blogi- priesai, ju nekenciam, lietuviai geri, draugai, viskas jokiu argumentaciju tam nereikia is vis.
brudinos, viskas nieko negaliu issamoninti, samoninis, triekia, is vis.
Supratau, su argumentacijair su teksto suvokimu pas jus problemos. Nieko tokio, ne prima ir nepaskutini karta, tai jusu kredo, vizitine kortele.
Taip butent teisingai pastebejot jokios nebeturiu argumentacijos ir jokio suvokimo, o kam jie LIETUVOS PATRIOTUI? yra viena negincyjama tiesa rusai - blogi - puls, lietuviai- geri, jei puola ka tai taip reikia, tai teisinga. kam dar ka reikia mastyt? Rusija bloga teorristine diktatoriska salis ir ji mus amzinai puola ir kitus amzinai puola.
Raudonoji Silke?
Siaip jau absurdiska butu neigti jog tu nesi ta pati S.
As nieko neneigiu i rnieko neteigiu, tik sakau, kad Moonte rado dar viena mano isikunijima, klausimai jai
As lietuvos patriote, man nereikia nieko teigti ar neigti, tiesiog yra viena negincyjama tiesa ir viskas, o jei ka darau blogai gyvenime tai vadinu savo isitikinimais ir man ramu nuo siol