Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Kadangi as siandien labai gera, tai šekit biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 22:41)
Nu kiekvienam savi slykstumai ar ne? Man asmeniskai kai kisa kruvina kito gyvuno mesos gabala i burna daug slyskciau.

Neapsivemi matydama, kaip tavo diedas ir vaikai mėsą šlamščia?
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 22:47)
nu gal nors ne taip akiviazdziai demonstruok ta savo pavyda, tau nei 50 nera kaip suprantu, o figura matomai toli grazu iki tokios, kaip jos ar ne?</p>

Pakomentavo 2ra iš lempos, bet neatsidarius nuorodos, kurią įdėjo cambala. Prie ko čia tie 50, apur ką tu čia išvis pezi?
Atsakyti
Bet geriausi privarotai yra slaviški

Обряд для возврата мужа

Как вернуть мужа
Заговор для возврата любимого мужчины годится и для того, чтобы ваш муж вернулся к вам. Для этого ритуала вам понадобятся ваши обручальные кольца, а также необходимо сплести нить из красных ниток. Этой нитью свяжите обручальные кольца и опустите в емкость, наполненную святой водой. Все действия, связанные с обрядом, вы должны выполнить сами, а про то, что вы используете присушку, нельзя никому говорить. Семь дней подряд без перерывов читайте на сосуд, в котором лежат ваши обручальные кольца молитву «Отче наш». На восьмые сутки нужно вылить воду из сосуда в безлюдном месте.

Этот ритуал поможет мужу настроиться на возвращение к жене и очистит его разум. Действие любовной магии будет ощутимым уже через первые семь дней, но чтобы закрепить эффект, повторите заговор через семь
Papildyta:
Vs sita tai ateiciai visomis reiktu issisaugoti biggrin.gif

Проведение отворота от измены
Если вы подозреваете любимого в том, что он вам изменяет, то можно провести дома заговор от измен партнера. Купите на убывающую луну упаковку иголок и посчитайте их. Как только ваш избранник выйдет из уборной, бросьте иголку в унитаз и про себя читайте текст заговора:

«Было вас (количество иголок в пачке, например 5) а стало вас 4. Одна из вас мне помогает всегда. Как не могла ты ничего иголка, так и у раба Божьего (имя) ничего не получится, лишь на меня смотреть и ласки свои мне лишь дарить, рабе Божьей (имя). Слово мое законно. Аминь.»
Подобного рода заговоры от измены обладают высокой эффективностью. Совместите этот отворот с любым ритуалом на любовь, это усилит его действие.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 23:03)
Is mano postu, kas sklinda tai ziauri jums tiesa, kuri jums sukelia kancias ir pykti, nes taip ilgai ir atidziai stengetes nuo jos pabegti...</p>

O wow. Tiesa? Eik tu blink.gif Nesusireikšmink taip, savo marazmatinius kliedesius "tiesa" vadindama ir manydama, kad tu sukeli kokį kitokį jausmą apart gailesčio
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 15, 23:19)
Nedasutele, jau anksciau esu rasius savo ugi/ svori , bet del taves nevisprotes, dabar kartoju - 173/ 58. Apsispakainai su savo " pavydu", nedasutele?

Ale tu tokia pat anoreksikė, kaip ir aš 174/60 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 15, 23:23)
Nea, sikna truputi uz papus didesne. Papu implantu senai noriu, vyras pries.

Bet blin, nu akurat tokia pat, pas mane irgi sikna kaip rojaus vartai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 23:49)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71843607" data-time="1508100263">
<div>
<p>Manau sleikstuli dar turetu sukelti per giliai burnoj esantis mikasius vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>nu jei nupjautas tai zinoma lotuliukas.gif</p>

Bandei nupjauta? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 23:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71843578" data-time="1508098932"><div><p>Tavo postai ir israiska sukelia SLEIKSTULI TAVO ASABAI. Dasuto?
As tokios nevisprotes, kaip tu, nuo savo prisiregistravimo laiko nesu sutikus, Sani- Ubuntu.</p></div></blockquote><p>bet idomus sutrikimas visgi pas jus hmm.gif  ir danzai jus darote kazka kas jums sukelia sleisktuli taip sistemiskai?</p><p></p><p>Moonte dar viena mano nika atkapste, tai galit prideti busiu viena trejuose asmenyse lotuliukas.gif</p>

Aha aha, vis dar purtaisi to savo senojo Sani nico. O ko gi taip? Geda gal, kiek juo apsisikus buvai toj paskutinej temoj, kur moderatoriai istryne?
Laikas jau tau ir dabar butu nica keist. Labiausiai tai tau tiktu " ciupdavatkine putinoide" 4u.gif . Pagalvok apie tai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 16 spalio 2017 - 06:45

O tavo motinai labai smagu, kai savo vaikus uzkrauni jai ant sprando? Tai dukters meile...sau...
Papildyta:
Vargo utėlės.

Atsakyti

Va cia jau suklydai, as nesislyskciu zmonem ar jumis, as sakiau man butu slykstu kistis mesa gyvuno i burna, tikrai daug slyskciau nei kruvini paketai, nes kaip bebutu jie buna kruvini , nepriklausomai is kokios meaterijos ir jau prie to kraujo kaip ir pripratau per sirgimus :lol:

KAIP sekasi vyrą bučiuoti?

Atsakyti

As nieko neneigiu i rnieko neteigiu, tik sakau, kad Moonte rado dar viena mano isikunijima, klausimai jai :)

As lietuvos patriote, man nereikia nieko teigti ar neigti, tiesiog yra viena negincyjama tiesa ir viskas, o jei ka darau blogai gyvenime tai vadinu savo isitikinimais ir man ramu nuo siol :lol:

Tu Lietuvos gėda, ne patriotė.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 16, 00:20)
Na jei jums Putinas yra geris. As jums to gerio linkiu, kad jus ji pajaustumet visa savo esybe. Bet juk jus desite i kojas, i tuos supuvusius vakarus.

Visi jus, giedantys ditirambus Putinui esate apgailetini, nes sedite vakaruose, o ne rytuose. Ko vertas tas jusu spangimas? Nieko.

Jums tikrai kazkokokios senatvines mastymo problemos.
Ar jus zinot termina - "mazesnis blogis"?
Ar jus zinot kita termina - "didziausias imanomas situacijoje geris"?
Ne nezinote, jums tik juoda arba balta.

Kai Jelcinas Rusija nuvare iki dugno, tai USA buvo apsidziaugus, kad bus viena pasaulio seimininke ir pradejo seimininkauti.
Nusispjove i visas pokarines Europos taisykles ir suteike Kosovui nepriklausomybe bei diplomatine jega priverte ta pripazinti priklausomas salis.
Buvo atsirade idomus projektai totalitarines kontroles visu saliu, kuria tvarkytu USA.

Bet va cia Putinas biski Rusija atgaivino ir USA prasidejo problemos.

Taii nereiskia kad USA blogis o Putinas geris. Tiesiog nera viskas juoda ir balta. Niekas nenori rusisko bardako, kurio Putinas nesuvaldo ir kad toki suvaldyti reiktu ivesti ziauria diktatura, gal S. Korejos lygio.

Bet USA pavyzdys jau irgi kelia abejoniu, jie del pinigu net save parduos ir tai beveik jau padare, leide Kinijai igyti technologine moksline jega.

O kinaii ta ne rusai, jie masto toli i prieki ir nepuls ciupti kokio kinisko Krymo ar ginti kiniecius kazkur.
Jie pirma igys galia, o tada... tai ziaurus zmones
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 19:58)
ir jus upasirinkimas valgyti mesa, NERA JUSU LAISVAS PASIRINKIMAS, tai jus pripratino tevai nuo vaikystes, kaip ir pacios sakot, jei butu pirpratine valgyti sunis, valgytumet sunis, iteike, kaip cambalai, kad karves, kiaule ne gyvunai tai ji juos ir valgo. taigi   be informacijos, supratimo, kodel jus tai darot, negalit sakyti, kad cia jusu reikalas ir jusu apsiprendimas, nes taip nera, jus tik sistemos aukos ir viskas.

Valgymas apskritai nėra laisvas pasirinkimas, nes negalime pasirinkti nevalgyti. O štai produktai - laisvas. Taip, mes visi turime tam tikrų aplinkos sąlygotų įpročių (neabejoju, kad jų turite net ir tokia neauka, kai Jūs), tačiau kiekvienas mūsų pakankamai individualiai nusprendžiame, ką valgyti ar ko ne. Yra produktų, kurių nevalgo mano vaikai, kad ir kiek aš juos įtikinėčiau, kad pabandytų. Yra produktų, kurių nevalgau aš, nors nuo vaikystės man juos bandė įsiūlyti. Ir tai yra apsisprendimas. O Jūsų kliedesiai apie tai, kad tik vegetarai yra kažkokie tai nesisteminiai ir nuo bandos baisiai jau atitrūkę yra briedas. Jūs - tokia pat sistema, tokia pat banda, tik kiek kitos pakraipos. Vat ta moteriškė, kur žvyrą valgo, ta tai tikrai ypatinga ir pati savarankiškai pasirinkusi biggrin.gif

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 22:41)
Nu kiekvienam savi slykstumai ar ne? Man asmeniskai kai kisa kruvina kito gyvuno mesos gabala i burna daug slyskciau.
Jau nesneku apie gyvunu skerdima isdarinejima, reiktu tai apsivemciau vietoj...

Būtent. Man pvz. "šlykštu" krevetės ir moliuskai, dar lašiniai, alyvuogės, smirdintys sūriai ir kt. Bet, skirtingai nei Jūs, aš nemanau turinti teisę aiškinti kitiems, kad jie turėtų nevalgyti šitų produktų. O be jų žmogus tiksliai išgyventi gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 12, 17:45)
Fotume neber temu, tik si viena gyva belikus.
Mes tave erzinam su ciucikais vegetabliopeskOtarais, vyru, su meiluzem skanu mesos kepsni kertancius, o apie dievukus savo ir kalbejimais su jais - tai cia jau isvis virsuniu virsune. Nu kaip nesijuokt?😂😂😂kai tu Vilniu tvindai ar man kazka uzkalbi, kazkokius kryziukus matai😂😂😂.
O tu nervuojies, labai nervuojies, siandien Aimeja apie tave labai tiksliai parase.

Uztat as prisimenu, kaip tu su Ubunte atvaret i tema, kur moteris demencine motina priziurejo, kur buta su tevu norejo padalint pusiau, kad tas jos mamos ir jos nekoneveiktu. Is jusu barbariu puses jokios uzuojautos tai moteriskei nebuvo, apkaltinot ja kad negali bambagysles nukirpt, kad yra nesveika, ir pan.
Ir cia taip elgiasi psichiskai normalus zmones?

Per pertraukeles telefona pasiimu ir paziuriu kas ka parase. Visai neidomu kaip ten veganai sika ar ka i ta vieta kisa.

Chacha, Aimeja dar nei karto apie mane nepataikė biggrin.gif Bet tu žinok pataikei bigsmile.gif Labai tau dėkui, kad pripaišei man kažkokį tai Dumblių Dievą yahoo.gif Kol tu čia visas dienas forume smirdi, aš siurbiu tavo energiją ir mėgaujuosi Dumblių Dievo kompanija prie jūros tongue.gif tongue.gif tongue.gif Dumbliai taip nuostabiai aplink mane kvepia tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Matai, kvaišioke, aš net iš priešo nesąmonių naudos turiu, paverčiu tai pozityvu, o tau lieka tik negatyvas nuo manęs ir liks visada, jei nesusitupėsi ir neatvirsi į normalų protingą žmogų ax.gif
Atsakyti
Prašyčiau neižeidinėti lašinių

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti