Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

pas tave vyksta dabar proto zaidimai su savim...

:D  :D  :D

Atsakyti

Blogai jums bus Ubuntu, arteja uraganas

http://edition.cnn.c...elia/index.html

nu kam blogai, o mums visai gerai i darba, mokyklas rytoj nereikia. Visur savi pliusai ir minusai.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 23:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71843618" data-time="1508100626"><div><p>Supratau, su argumentacijair su teksto suvokimu pas jus problemos. Nieko tokio, ne prima ir nepaskutini karta, tai jusu kredo, vizitine kortele.</p></div></blockquote><p>Taip butent teisingai pastebejot jokios nebeturiu argumentacijos ir jokio suvokimo, o kam jie LIETUVOS PATRIOTUI? yra viena negincyjama tiesa rusai - blogi - puls, lietuviai- geri, jei puola ka tai taip reikia, tai teisinga. kam dar ka reikia mastyt? Rusija bloga teorristine diktatoriska salis ir ji mus amzinai puola ir kitus amzinai puola.</p>

Diduma zmoniu SM, zino kad as turiu slavisko kraujo, nei vieno karto man tai nebuvo prikista. As juk darau kalidas, man ir tai neprikisa. Bendrauju su zmonemis, niekada neteko ka nros blogo girdeti.

Diduma lietuviu yra ptotingesni uz jus, nes suvokia kad Rusija, rusai, tai nera Putino rezimas. Lietuviai smerkia jusu garbinama Putina. Viena karta isisamoninkite ir nustokite putoti, ginti neva rusus, kuriu niekas nepuola.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 23:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71843611" data-time="1508100376"><div><p>Raudonoji Silke? biggrin.gif</p><p>Siaip jau absurdiska butu neigti jog tu nesi ta pati S. smile.gif</p></div></blockquote><p>As nieko neneigiu i rnieko neteigiu, tik sakau, kad Moonte rado dar viena mano isikunijima, klausimai jai smile.gif </p><p>As lietuvos patriote, man nereikia nieko teigti ar neigti, tiesiog yra viena negincyjama tiesa ir viskas, o jei ka darau blogai gyvenime tai vadinu savo isitikinimais ir man ramu nuo siol lotuliukas.gif</p>

Moonte, rado panasumu, logineje sekoje, ir itare kad tai galite buti jus. Apie ka ir aprasiau. Maza to, atsiprase, del galimos klaidos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 15, 23:58)
Diduma lietuviu yra ptotingesni uz jus, nes suvokia kad Rusija, rusai, tai nera Putino rezimas.

Manau Putinas Lietuvai yra geresnis lyderis,, neii sakysim ka rusai isrinktu "laisvuose rinkimuose".

Analogiskaii ir lietuviai nieko geresnio nei dabar NEPAJEGUS ISRINKTI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 15 spalio 2017 - 23:11

Diduma zmoniu SM, zino kad as turiu slavisko kraujo, nei vieno karto man tai nebuvo prikista. As juk darau kalidas, man ir tai neprikisa. Bendrauju su zmonemis, niekada neteko ka nros blogo girdeti.

Diduma lietuviu yra ptotingesni uz jus, nes suvokia kad Rusija, rusai, tai nera Putino rezimas. Lietuviai smerkia jusu garbinama Putina. Viena karta isisamoninkite ir nustokite putoti, ginti neva rusus, kuriu niekas nepuola.
Papildyta:

Moonte, rado panasumu, logineje sekoje, ir itare kad tai galite buti jus. Apie ka ir aprasiau. Maza to, atsiprase, del galimos klaidos.

Tai as dabar siek tiek pasimeciau, kaip Lietuvos patriote ko dabar turiu nekesti Putino ar Stalino, man cia buvo rasyta kad rasija zude zmones pokariu, tai jau ne rasyja, jau Putino rezimas? o tas rezimas kas , jis ji kokioj dezutei nesiojasi? 

apsveiskit mane pasimetusia tokia neprotinga avele prasau..... :(

neatsiprasinekit, jus niekada neklystat

Atsakyti

Manau Putinas Lietuvai yra geresnis lyderis,, neii sakysim ka rusai isrinktu "laisvuose rinkimuose".

Anatolijus Sariijus, idomia minti pasake, kad viskas kas sukurta gero iv salyse tai buvo padaryta prie diktaturu, idomi is tikro mintis. Gal dar zmones nepasiruose laisvai gyventi ? avelem reikia piemens su lazda :( ka matom Lietuvoje, griaunama ir griaunama ir gincyjmasi nuolat del visokiu smulkmenu :oh:

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 00:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71843635" data-time="1508101332"><div><p>

Diduma zmoniu SM, zino kad turiu slavisko kraujo, nei vieno karto man tai nebuvo prikista. As juk darau klaidas, man ir tai neprikisa. Bendrauju su zmonemis, niekada neteko ka nros blogo girdeti.

Moonte, rado panasumu, logineje sekoje, ir itare kad tai galite buti jus. Apie ka ir aprasiau. Maza to, atsiprase, del galimos klaidos.</p></div></blockquote><p>Tai as dabar siek tiek pasimeciau, kaip Lietuvos patriote ko dabar turiu nekesti Putino ar Stalino, man cia buvo rasyta kad rasija zude zmones pokariu, tai jau ne rasyja, jau Putino rezimas? o tas rezimas kas , jis ji kokioj dezutei nesiojasi? </p><p>apsveiskit mane pasimetusia tokia neprotinga avele prasau..... verysad.gif</p><p></p><p>neatsiprasinekit, jus niekada neklystat</p>

Beprasmiu veiksmu neatlikinejau.

Jau rasiau, mano didzioji dalis rasliavos, kuria rasau oponuodama jums, skrta tema skaitantiems zmonems, bet ne jums.

O jus rasykite rasykite... Kaip Petra I sakes "kabek, kalbek idant tavo kvailumas butu visiem matomas".

Jus taip vaikiskai apsidziauget jog as suklydau, taip patvirtindama, kad esate Sani. Iki to laiko as dar abejojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 spalio 2017 - 23:31
QUOTE(Moonte @ 2017 10 16, 00:02)

Papildyta:

fool.gif mega_shok.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 16, 00:17)
Ab beprasmiu veiksmu neatlikinejau.

Jau rasiau, mano didziojid alis rasliavos kuria rasau oponuodama jums skrta tema skaitantiesm zmonems, bet ne jums.

O jus rasykite rasykite... Kaip Petra I sakes "kabek, kalbek idant tavo kvailumas butu visiem matomas".

Moonte, tau pasigydyti laikas jau butu.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 00:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="71843643" data-time="1508101800"><div><p>Manau Putinas Lietuvai yra geresnis lyderis,, neii sakysim ka rusai isrinktu "laisvuose rinkimuose".

Analogiskaii ir lietuviai nieko geresnio nei dabar NEPAJEGUS ISRINKTI</p></div></blockquote><p>Anatolijus Sariijus, idomia minti pasake, kad viskas kas sukurta gero iv salyse tai buvo padaryta prie diktaturu, idomi is tikro mintis. Gal dar zmones nepasiruose laisvai gyventi ? avelem reikia piemens su lazda verysad.gif ka matom Lietuvoje, griaunama ir griaunama ir gincyjmasi nuolat del visokiu smulkmenu doh.gif</p>

Yra tame tiesos.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 16, 00:10)

Na jei jums Putinas yra geris. As jums to gerio linkiu, kad jus ji pajaustumet visa savo esybe. Bet juk jus desite i kojas, i tuos supuvusius vakarus.

Visi jus, giedantys ditirambus Putinui esate apgailetini, nes sedite vakaruose, o ne rytuose. Ko vertas tas jusu spangimas? Nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 spalio 2017 - 23:28
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 19:58)
jus tik sistemos aukos ir viskas.</p>

Tu pasižiūrėk į save, gluše. "Jūs" bla bla bla, kai tavo pačios vaikai ir diedas mėsą šlamščia!!! Aš tau jau sakiau, apsišluok pas save pirma, į kitus nebaksnojus!
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 20:07)
rimtai, neatsibodo save durnes vietoj nuolat statyti, rodant savo bukuma, nesiprusima ir atsilikima?

Tikrai, ar neatsibodo tau?

Kiba diedas antyčių medžiot išėjo, kad putom čia drabstaisi?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 16, 00:20)
Na jei jums Putinas yra geris. As jums to gerio linkiu, kad jus ji pajaustumet visa savo esybe. Bet juk jus desite i kojas, i tuos supuvusius vakarus.

Visi jus, giedantys ditirambus Putinui esate apgailetini, nes sedite vakaruose, o ne rytuose. Ko vertas tas jusu spangimas? Nieko.

vartotojo įkelta nuotrauka
biggrin.gif
Moonte, vyras vel jau pradejo dairytis i kitas, kad tokia pikta pasidarei ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2017 - 23:46
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 15, 23:32)

Nu nepataikei.
Kelnaites s, liemenele 75 b.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 15, 23:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71843578" data-time="1508098932"><div><p>Tavo postai ir israiska sukelia SLEIKSTULI TAVO ASABAI. Dasuto?
As tokios nevisprotes, kaip tu, nuo savo prisiregistravimo laiko nesu sutikus, Sani- Ubuntu.</p></div></blockquote><p>bet idomus sutrikimas visgi pas jus hmm.gif  ir danzai jus darote kazka kas jums sukelia sleisktuli taip sistemiskai?</p><p></p><p>Moonte dar viena mano nika atkapste, tai galit prideti busiu viena trejuose asmenyse lotuliukas.gif</p>

Tavo nicas * Sani* ne dvieju atkapstytas, nedasutele Sani- Ubuntu. Tuoj vel mausi po sluota, galvojis kita nica, dvasios nabage tu.
Atsakyti