pas tave vyksta dabar proto zaidimai su savim...
Blogai jums bus Ubuntu, arteja uraganas
http://edition.cnn.c...elia/index.html
nu kam blogai, o mums visai gerai i darba, mokyklas rytoj nereikia. Visur savi pliusai ir minusai.
Diduma zmoniu SM, zino kad as turiu slavisko kraujo, nei vieno karto man tai nebuvo prikista. As juk darau kalidas, man ir tai neprikisa. Bendrauju su zmonemis, niekada neteko ka nros blogo girdeti.
Diduma lietuviu yra ptotingesni uz jus, nes suvokia kad Rusija, rusai, tai nera Putino rezimas. Lietuviai smerkia jusu garbinama Putina. Viena karta isisamoninkite ir nustokite putoti, ginti neva rusus, kuriu niekas nepuola.
Papildyta:
Moonte, rado panasumu, logineje sekoje, ir itare kad tai galite buti jus. Apie ka ir aprasiau. Maza to, atsiprase, del galimos klaidos.
Tai as dabar siek tiek pasimeciau, kaip Lietuvos patriote ko dabar turiu nekesti Putino ar Stalino, man cia buvo rasyta kad rasija zude zmones pokariu, tai jau ne rasyja, jau Putino rezimas? o tas rezimas kas , jis ji kokioj dezutei nesiojasi?
apsveiskit mane pasimetusia tokia neprotinga avele prasau.....
neatsiprasinekit, jus niekada neklystat
Manau Putinas Lietuvai yra geresnis lyderis,, neii sakysim ka rusai isrinktu "laisvuose rinkimuose".
Analogiskaii ir lietuviai nieko geresnio nei dabar NEPAJEGUS ISRINKTI
Anatolijus Sariijus, idomia minti pasake, kad viskas kas sukurta gero iv salyse tai buvo padaryta prie diktaturu, idomi is tikro mintis. Gal dar zmones nepasiruose laisvai gyventi ? avelem reikia piemens su lazda ka matom Lietuvoje, griaunama ir griaunama ir gincyjmasi nuolat del visokiu smulkmenu