Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

todel,kad kiti yra nuodingi ir nevalgomi, manau ta turetum zinoti, kaip suaugusi moteris, ir ta jau rasau bent 3 k cia ka tik :) ? o sunys va nenuodingi, juos zmones valgo, tai kodel tu nevalgai?o gal valgai?

Žolė kieme, žinok, nenuodinga. Šuo paėda kartais, katės ėda.

Atsakyti

Yra mėsos.

ta prasme tuose gyvunuose yra mesos, tai ir ant suniaus yra mesos, sakot mazia ir ant anties laabai mazai, dar maziau nei ant gero kokio didelio suniuko.

Atsakyti

tai nenuodingas ir valgom :) labai megstu garsvas, balandas, dilgeles, pienes, ten daug vitaminu.

Atsakyti

Valgai visus nenuodingus? Zole lauke valgai? Ne kiaulpienes, ne spinatus, o zole. Ji siaip nenuodinga. Juros dumblius valgai? Pasisemei Kretoje vakarienei? 

prie ko cia as ir Kreta, as nebuvus Kretoj :)

Ne ne visus imanomus valgau, atsirenku kur daugiau mineralu, vitaminu, kam viska is eiles valgyti kaip berazumniui? kam maistas reikalingas pirmiausiai? Juk yr akriterijai pagal ka renkiesi ka valgysi ar ne?

O pagal kokiu jus kriterijus atsirenkat, kuri gyvuna valgyti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 16 spalio 2017 - 14:23

ta prasme tuose gyvunuose yra mesos, tai ir ant suniaus yra mesos, sakot mazia ir ant anties laabai mazai, dar maziau nei ant gero kokio didelio suniuko.

yra mėsos

yra mėsos

yra

mėsos

negi

dar

nesupratai

kad

niekas

su

tavim

rimtai

nediskutuoja

?

Atsakyti

yra mėsos

yra mėsos

yra

mėsos

negi

dar

nesupratai

kad

niekas

su

tavim

rimtai

nediskutuoja

?

jus taip nesijaudinkit ir nesirupinkit ka as suprantu , ka ne, jus savim rupinkites :lol:

tai taip ir nesugebat atsakyti visos 3 i paprasta elementaru klausima, pagal ka renkates gyvuna, kuri valgysit?

vilkai renkasi silpniausia bandoje, o jus? 

auginat penit kiaule ir ja pjaunat, nors moklninkai sako, kad kiauliena viena is prasciausiai tinkanciu mesu zmogui.

auginat ir seriat suniukus ir ju nevalgot kazkodel?

Atsakyti

Ir zmones. As kazkada maciau arba skaiciau (labai seniai) apie lietuvius tremtinius kazachstane, kurie neturedami ka valgyti, virdavo sriuba is zoles. Lyg vezliu irgi idedavo.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 15:09)
o sunys va nenuodingi, juos zmones valgo, tai kodel tu nevalgai?o gal valgai?</p>

o tu bandei kada parduotuvej sunienos nusipirkt? kaip sekesi?
Atsakyti

Na, mano cuciką iškepus kaulai teliktų. Et, netinkamą nusipirkau.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 16, 15:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anonymous2017" data-cid="71844515" data-time="1508156344"><div><p>Žolė kieme, žinok, nenuodinga. Šuo paėda kartais, katės ėda.</p></div></blockquote><p>Ir zmones. As kazkada maciau arba skaiciau (labai seniai) apie lietuvius tremtinius kazachstane, kurie neturedami ka valgyti, virdavo sriuba is zoles. Lyg vezliu irgi idedavo.</p>

Mano dede sibire varna valge. ir kate. is bado.
Atsakyti

o tu bandei kada parduotuvej sunienos nusipirkt? kaip sekesi?

pagalvojau, jei mano šuns 4 kg paskaičiuot kainą, tai už 4 kg mokėt 1000 - 1200 eurų yra brangoka.

Va, Ubuntu, tavęs vertas atsakymas-šuniena yra žiauriai brangi, kiaulė tiesiog pigiau.

Atsakyti

pagalvojau, jei mano šuns 4 kg paskaičiuot kainą, tai už 4 kg mokėt 1000 - 1200 eurų yra brangoka.

Va, Ubuntu, tavęs vertas atsakymas-šuniena yra žiauriai brangi, kiaulė tiesiog pigiau.

Pilnos priegaludos suniuku zu dyka, taigi pigiau butu nei kiauliena, ko neimi?

Atsakyti