Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Vyraz tai aisku pas tave - nabagelis, valgyt sau perkasi, gaminasi atskirai. Kaip ur skalbiasi, kad nesiskalbt su kruvinom palom...
Bet vaikai ka? Ka jie pucina? Juk visavalgiai. Tai jiem est neperki?
Papildyta:
Kas pas jus per seima blink.gif. Viskas atskirai...Vargsas vyras, su tavim tik del vaiku bendru. Tokiam gyvam paminkla reikia statyt.
Bet tai pati gi supranti, kad jis normalia moteri senai turi 4u.gif.

:lol: tu gal rupinkis savu vyru ir savu vaiku?  savo nebeuztenki ar kas?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 19:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71844914" data-time="1508171229"><div><p>Tai jusu visos dienos racionas? Ir kaip, vaikam, vyrui pakanka vieno kokteiliuko? Negi pas jus garstvos, dobiliukai, pienes auga ziema?

Siaip, as pati valgau sias zoles, tik pavasari, kol nera lygiaverciu joms darzoviu.

TAi paprasta. Kai mano mesos valgymas per savaite sudaro 200gr. as teikiu pirmenybe masitinei mesos kokybei, o ne egzotikai.</p></div></blockquote><p>klausei, kiek per diena suvalgau laukiniu augalu atsakiau, as sneku apie save, neklausiu ciatavo visos seimos raciono, pati irgi rasai apie save, pas mus siemoje kiekvieno racionas per diena gali buti vissikai skirtingas gali buti toks pat tai gal apsistokim teis manim? smile.gif Pas mus zole taip auga kiaura ziema ne viskas bet,pvz dilgeliu pilna kiaurus metus,o garsvu cia pvz nerandu, bet Lietuvoje ju augo pilnas darzas, o ziemai as jas uzsaldydavu smile.gif </p><p>Nera joms lygeverciu darzoviu, jos geriau nei darzoves.</p><p></p><p>kodle suo egzotika? kuom jis jau tosk egzotiskas? krododilas taip, nors jau Airijoje visko atsiranda , Lietuvoje nezinau. bet suo eilinis LIetuvoje gyvenantsi gyvunas.</p>

VEl beletristika, ir makaronu kabinimas. Saldikliu turinys bla, bla bla. SEimos racionas ne racionas bla bla bla...

Man suniena yra egzotika, jums kasdieninis maistas, valgote suniena viena karta per menesi. OK.

Man gi svarbu, kad mesa butu masitinga t.y. juoda mesa, gelezies saltinis, o tai yra jautiena. Viskas, sunienos neiekada nevalgiau ir nemanau kad valgysiu menkaveti produkta.

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 20:08)
tu gal rupinkis savu vyru ir savu vaiku?  savo nebeuztenki ar kas?</p>

Idomiai gaunasi, tamstai rupintis kitu zmoniu meilemis,lovomis, seimos nariais galima, o jau kitiems siukstu. DVigubus standartus megstate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 spalio 2017 - 19:12

Augint šiaip - man - racionalu. Mano šunų paskirtis - gyvūnas, kurio dėka vaikai norom nenorom nemažai būna lauke, ko pasekmė-mažiau serga. Dar - šuo yra namų sargas, kad ir kaip juokingai skambėtų. Man jauku, kai namie laksto gyva signalizacija, palaiko namie tokį psichologinio komforto jausmą smile.gif

O dėl prieglaudų šunų - tai ir kinams eksportuot gal galima būtų, tik bėda, kad šunų maistinės savybės, spėju, geriausios jauname amžiuje ir sveikų, o prieglaudose, kaip žinia, turbūt patenka ne patys jauniausi ir sveikiausi..

Dėl kailiuko - vieno šuns kailio nepakaktų jokiam drabužiui, o kad augint daug, kad pakaktų - spėju, kad šuns kailis ne šiaip sau nelaikomas vertingu, greičiausiai neatlieka kailiams keliamų funkcinių reikalavimų - galbūt netvirtas, gal nešiltas, gal estetinio vaizdo nėr tenkinančio, čia reiktų kailininkų klaust. Kam augint kailiui tai, kai yra geresnių variantų? Kad ir avikailis - mėsa-maistui, kailis-odai, vilnai. Tokiu būdu taupiai ir racionaliai sunaudojama viskas.

nu  va pagaliau normalus atsakymas :) uzskaitau :) viskas logiska ir racionalu.

Vilnera, o jus savo suniukui jokiu jausmu nejauciat? as pvz turiu kate ir ji atsivede kaciuku, kai jie paaugo atidavem i gerus namus, bet man vis tiek labai liudna, atrodo ziauroka atskirti vaikus nuo mamos, jus nejauciat kartais kazko panasaus? nelidna butu jei suniukas mirtu? turejau gyvenime 2 suniukus ir labai liudejau kai jei mire...pvz ir giminaiciai turi suniuka, tai ji labai myli, sako jiems seimos narys. Ir vaikai ,kaip jusu ziuri i suniuka, jei pvz pasiulytumet ji suvalgyti, kaip reaguotu?

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 16, 19:37)
Kas kaip moka, tas taip šoka.
O jei smirdės, rekomenduoju oro gaiviklį. Sako naikina blogus kvapus.

Jei tai butu tik bezdejimas, tai dar nieko tokio, va uzsitesusios diarejos jokiais oro gaivikliais nenustelbsi.
Atsakyti

VEl beletristika, ir makaronu kabinimas. Saldikliu turinys bla, bla bla. SEimos racionas ne racionas bla bla bla...
Man suniena yra egzotika, jums kasdieninis maistas, valgote suniena viena karta per menesi. OK.
Man gi svarbu, kad mesa butu masitinga t.y. juoda mesa, gelezies saltinis, o tai yra jautiena. Viskas, sunienos neiekada nevalgiau ir nemanau kad valgysiu menkaveti produkta.
Idomiai gaunasi, tamstai rupintis kitu zmoniu meilemis,lovomis, seimos nariais galima, o jau kitiems siukstu. DVigubus standartus megstate?

Nu vis mano atsakymai tamstai neitinka, tai ko klausi? atsakiau kaip yra, kas netinka? :)

Kur as klausiau apie jusu seimas kazka?

Moonte , kitoje temoje aiskini kokios skaudzios gali buti artimuju netektys, kaip manai karvem lengva kai ju vaikus atima ir veda papjauti, kad tu gautum tos jautienos? jos siaip net verkia, esi maciusi, ar tau nesvarbu tai? tau svarbu tik zmoniu skausamas ar tik tavo artimuju skausmas?

mamos yra visos mamos, karve mama ne prastesne mama uz mus. https://www.youtube....h?v=-govFdaAZNk

https://www.youtube....h?v=jQi72EhJTug

Tu siaip samoningai suvoki,  kad valgai kazkokios mamos vaikus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 16 spalio 2017 - 19:25
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 20:14)

<p>Kur as klausiau apie jusu seimas kazka?</p>

Jums nereikia klausti, jus drebiate savo isvadas kaip melso blynus, apie zmoniu seimas, tame tarpe ir mano. Kaip matau, atmintis slubuoja, nepamenat.

Bet tiek to, jus niekada nesuprantate savo veiksmu. Cia jau duotybe. O as darau nesamones, apeliuodama i jus.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 20:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71844957" data-time="1508172881"><div><p>Vyraz tai aisku pas tave - nabagelis, valgyt sau perkasi, gaminasi atskirai. Kaip ur skalbiasi, kad nesiskalbt su kruvinom palom...
Bet vaikai ka? Ka jie pucina? Juk visavalgiai. Tai jiem est neperki?
Papildyta:
Kas pas jus per seima vartotojo įkelta nuotrauka. Viskas atskirai...Vargsas vyras, su tavim tik del vaiku bendru. Tokiam gyvam paminkla reikia statyt.
Bet tai pati gi supranti, kad jis normalia moteri senai turi vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>:lol: tu gal rupinkis savu vyru ir savu vaiku?  savo nebeuztenki ar kas?</p>

As tai ir rupinuosi jais, nes lb juos myliu.
O tu tos dziusenos jauneliu vyru susuzavejai ( tos veganes kazkokios), tavo vyrelis nekazka, kad kita " grazuoliu" cia vadini😁
?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 20:14)
<p>Moonte , kitoje temoje aiskini kokios skaudzios gali buti artimuju netektys, kaip manai karvem lengva kai ju vaikus atima ir veda papjauti, kad tu gautum tos jautienos? jos siaip net verkia, esi maciusi, ar tau nesvarbu tai? tau svarbu tik zmoniu skausamas ar tik tavo artimuju skausmas?</p>

AS neturiu zodziu....
Chamizmo virsune, zmogu tapatinti su gyvuliu...

Mat ji sunis, kad bandoma manipuliuoti diskusijoje is kitos temos atitemptas zmogaus asmeniais isgyveniais. kuriais buvo pasidalinta su zmogumi, kuris ketina atimti sau gyvybe...

Sakot palikite ramybeje mano seima... O pati, ka darote ir vel kiaules akimis mirksesite, is serijos as nesuprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 spalio 2017 - 19:29
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 16, 19:47)
Nebūtinai. Kai kas ateina čia ir stebi visus tuos pezalus kaip kokią komediją

As kalbejau ne apie tas, kurios tyliai skaito, o apie tas, kurios garsiai raso. Visos - klounės.
Atsakyti

Jums nereikia klausti, jus drebiate savo isvadas kaip melso blynus, apie zmoniu seimas, tame tarpe ir mano. Kaip matau, atmintis slubuoja, nepamenat.

Bet tiek to, jus niekada nesuprantate savo veiksmu. Cia jau duotybe. O as darau nesamones, apeliuodama i jus.

butent tame ir skirtumas, jus rasykit tas isvadas, man negaila, bet i klasusimus apie mano siema as neprivalau atsakyti :) taigi ir i jusu klausima atsakiau manau pilnai, del klausimu apei mano seima ar ne?

Ar jus neskiriat, kas yra klausimas ir kas yra isvada.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 16, 20:24)
As kalbejau ne apie tas,  kurios tyliai skaito,  o apie tas,  kurios garsiai raso. Visos -  klounės.

O tu sioj temoj " tyliai skaitai"? Ne kloune?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 21:12)
nu  va pagaliau normalus atsakymas smile.gif uzskaitau smile.gif viskas logiska ir racionalu.</p><p></p><p>Vilnera, o jus savo suniukui jokiu jausmu nejauciat? as pvz turiu kate ir ji atsivede kaciuku, kai jie paaugo atidavem i gerus namus, bet man vis tiek labai liudna, atrodo ziauroka atskirti vaikus nuo mamos, jus nejauciat kartais kazko panasaus? nelidna butu jei suniukas mirtu? turejau gyvenime 2 suniukus ir labai liudejau kai jei mire...pvz ir giminaiciai turi suniuka, tai ji labai myli, sako jiems seimos narys. Ir vaikai ,kaip jusu ziuri i suniuka, jei pvz pasiulytumet ji suvalgyti, kaip reaguotu?</p>

Žinoma, kad jaučiu, suprantu, kurlink lenkiat smile.gif.. Aš arti kaimo ir kažkaip natūraliai priimu tai, kad mes - vienus gyvūnus valgom, kitais dirbam, trečius auginam dėl savo smagumo. Bet - tuo pačiu jais ir rūpinamės.
Žmogus-gamtos dalis, o gamtoje taip jau yra, kad vieni minta kitais. Net ir žmogus galutiniame rezultate bus kažkieno maistas, ir ką?..
Atsakyti