QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 19:37)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71844914" data-time="1508171229"><div><p>Tai jusu visos dienos racionas? Ir kaip, vaikam, vyrui pakanka vieno kokteiliuko? Negi pas jus garstvos, dobiliukai, pienes auga ziema?
Siaip, as pati valgau sias zoles, tik pavasari, kol nera lygiaverciu joms darzoviu.
TAi paprasta. Kai mano mesos valgymas per savaite sudaro 200gr. as teikiu pirmenybe masitinei mesos kokybei, o ne egzotikai.</p></div></blockquote><p>klausei, kiek per diena suvalgau laukiniu augalu atsakiau, as sneku apie save, neklausiu ciatavo visos seimos raciono, pati irgi rasai apie save, pas mus siemoje kiekvieno racionas per diena gali buti vissikai skirtingas gali buti toks pat tai gal apsistokim teis manim?

Pas mus zole taip auga kiaura ziema ne viskas bet,pvz dilgeliu pilna kiaurus metus,o garsvu cia pvz nerandu, bet Lietuvoje ju augo pilnas darzas, o ziemai as jas uzsaldydavu

</p><p>Nera joms lygeverciu darzoviu, jos geriau nei darzoves.</p><p></p><p>kodle suo egzotika? kuom jis jau tosk egzotiskas? krododilas taip, nors jau Airijoje visko atsiranda , Lietuvoje nezinau. bet suo eilinis LIetuvoje gyvenantsi gyvunas.</p>
VEl beletristika, ir makaronu kabinimas. Saldikliu turinys bla, bla bla. SEimos racionas ne racionas bla bla bla...
Man suniena yra egzotika, jums kasdieninis maistas, valgote suniena viena karta per menesi. OK.
Man gi svarbu, kad mesa butu masitinga t.y. juoda mesa, gelezies saltinis, o tai yra jautiena. Viskas, sunienos neiekada nevalgiau ir nemanau kad valgysiu menkaveti produkta.
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 20:08)
tu gal rupinkis savu vyru ir savu vaiku? savo nebeuztenki ar kas?</p>
Idomiai gaunasi, tamstai rupintis kitu zmoniu meilemis,lovomis, seimos nariais galima, o jau kitiems siukstu. DVigubus standartus megstate?