Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 20:28)
butent tame ir skirtumas, jus rasykit tas isvadas, man negaila, bet i klasusimus apie mano siema as neprivalau atsakyti smile.gif taigi ir i jusu klausima atsakiau manau pilnai, del klausimu apei mano seima ar ne?</p><p>Ar jus neskiriat, kas yra klausimas ir kas yra isvada.</p>

Jusu ziniai, aspie jusu seima as neuzdaviau nei vieno klausimo. man net neidomi jus. man neidomus nei jus, nei jusu vyras, nei jusu vaikai. Nerasiau nei vieno komentaro sia tema.

man buvo idomut tik jusu mitybos racionas, kiek jus ZOLIU KILOGRAMU SUVARTOJATE PER SAVEITE.

Va jus, perzengete padorumo ribas, atvikdama istorija kuri buvo pasakojama ne jums, o zmogui, kuriam reikejo pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 20:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71845005" data-time="1508174409"><div><p>Jums nereikia klausti, jus drebiate savo isvadas kaip melso blynus, apie zmoniu seimas, tame tarpe ir mano. Kaip matau, atmintis slubuoja, nepamenat.

Bet tiek to, jus niekada nesuprantate savo veiksmu. Cia jau duotybe. O as darau nesamones, apeliuodama i jus.</p></div></blockquote><p>butent tame ir skirtumas, jus rasykit tas isvadas, man negaila, bet i klasusimus apie mano siema as neprivalau atsakyti smile.gif taigi ir i jusu klausima atsakiau manau pilnai, del klausimu apei mano seima ar ne?</p><p>Ar jus neskiriat, kas yra klausimas ir kas yra isvada.</p>

Tai ir zeek, nedasutele, savo seimis, savo ano galo ir savo lekstes.
Jei taip elgtumeisi - negautum cia tiek savo plikon skuron...
Atsakyti

AS neturiu zodziu....
Chamizmo virsune, zmogu tapatinti su gyvuliu...
Mat ji sunis, kad bandoma manipuliuoti diskusijoje is kitos temos atitemptas zmogaus asmeniais isgyveniais. kuriais buvo pasidalinta su zmogumi, kuris ketina atimti sau gyvybe...
Sakot palikite ramybeje mano seima... O pati, ka darote ir vel kiaules akimis mirksesite, is serijos as nesuprantu...

kodel jus manote, kad yra hamizmas prilyginti gyvuna zmogui, kuom jus uz gyvuna geresne, ka sioje zemeje geriau nuveiket? gal hamizmas nuzeminti gyvuna iki savo maisto, nemanot?

niekur nesakiau palikti mano seima ramybei, tik sakau,kad as apie ja nesnekesiu, o jus snekekit, jei jums to reikia :)   vel sutrikusi mastysena, kas jum darosi Moonte?visi kas kitaip masto nei jus jau virsta hamais, tevynes priesais, kas ne su manim tas pries mane, ar taip?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 16, 20:29)
O tu sioj temoj " tyliai skaitai"? Ne kloune?

Tokia pati, kaip jus.
O tai reiskia, kad jus visiskai ne kitokios, nei as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 spalio 2017 - 19:34

Jusu ziniai, aspie jusu seima as neuzdaviau nei vieno klausimo. man net neidomi jus. man neidomus nei jus, nei jusu vyras, nei jusu vaikai. Nerasiau nei vieno komentaro sia tema.

man buvo idomut tik jusu mitybos racionas, kiek jus ZOLIU KILOGRAMU SUVARTOJATE PER SAVEITE.

Va jus, perzengete padorumo ribas, atvikdama istorija kuri buvo pasakojama ne jums, o zmogui, kuriam reikejo pagalbos.

uzdavet, apie mano seimos mityba, sakau gal apisribokim tik mano, ko is to dabar skaldot vezima?

tai ir atsakiau aiskiai kad neriekai kg, uztenka keliu lapeliu.

ka cia nusisnekat dabar ? jusm geda del to,ka ten pasaket, kazka paveisinau , ko kazkas neturetu zinoti?

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 16, 20:35)
uzdavet, apie mano seimos mityba, sakau gal apisribokim tik mano, ko is to dabar skaldot vezima?</p><p>tai ir atsakiau aiskiai kad neriekai kg, uztenka keliu lapeliu.</p><p>ka cia nusisnekat dabar ? jusm geda del to,ka ten pasaket, kazka paveisinau , ko kazkas neturetu zinoti?</p>

Kai as esu seimos moteris, man nesunku pasidlainti savo seimos mityba, juolab as ja rupinuosi. nezinojau kad sis klausimas toks delikatus.

man negeda, man bjauru, kad jus manipuliuojate ne jums skirtomis mintimis, atvilkusi jas is kitos temos, kurios buvo skirtos zmogui, kuris masto apie savizudybe. Tai tik parodo, tamstos visiska moraliniu principu nebuvima.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 16, 20:33)
Tokia pati,  kaip jus.
O tai reiskia,  kad jus visiskai ne kitokios,  nei as  biggrin.gif

Nu.
Tai kokua prasne atejus i darba sauleta diena klausti pas kolegas " koks snd oras, ar sviecia saule?"?

Kaysiu kause tavo ta Ubuntu/ Sani. Gali cia juokaut su lasiniais, siknom ir papais, bet visiems protingiems cia aisku, jad Ubunte yra tavo pasilinjsminimo- sarsalynes kelimo irankis.O ta glusa galvoja, kad Tu tikeai ja zavuesi. Nabagyte Ubunte...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 16, 20:42)
Nu.
Tai kokua prasne atejus i darba sauleta diena klausti pas kolegas " koks snd oras, ar sviecia saule?"?

Kaysiu kause tavo ta Ubuntu/ Sani. Gali cia juokaut su lasiniais, siknom ir papais, bet visiems protingiems cia aisku, jad Ubunte yra tavo pasilinjsminimo- sarsalynes kelimo irankis.O ta glusa galvoja, kad Tu tikeai ja zavuesi. Nabagyte Ubunte...

Jei tau vaidenasi - zegnokis.
O ir diedu savo geriau pasirupink kitu cia nemoralizavus.

Moralizuotojos chrienavos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 16, 20:14)
Jei tai butu tik bezdejimas, tai dar nieko tokio, va uzsitesusios diarejos jokiais oro gaivikliais nenustelbsi.

Džiovintos mėlynes padeda. Dar sausos kavos maltos gerai užkąsti šaukštelį.
O jei jau visai blogai, tai pas gydytojus, skubiai.
Atsakyti

kodel jus manote, kad yra hamizmas prilyginti gyvuna zmogui, kuom jus uz gyvuna geresne, ka sioje zemeje geriau nuveiket? gal hamizmas nuzeminti gyvuna iki savo maisto, nemanot? niekur nesakiau palikti mano seima ramybei, tik sakau,kad as apie ja nesnekesiu, o jus snekekit, jei jums to reikia :)   vel sutrikusi mastysena, kas jum darosi Moonte?visi kas kitaip masto nei jus jau virsta hamais, tevynes priesais, kas ne su manim tas pries mane, ar taip?
Jeigu tu manai, kad gyvunas lygus zmogui, tai ne tik ju nevalgyk, bet nedaryk nieko, del ko jie mirsta. Nesinaudok jokiais civiliazijos laimejimais, nevazinek masina, negyvenk mieste, grizk i urva ir misk naturaliai uzaugusiais lapais, kiaulpienem ir garsvom. Nes tu supranti, kad net del tavo poreikio rasineti cia nesamones, tu naudoji elektra, o jos gaminimas kaip zinia tersia ir zudo.

p.s. ir as tikiuosi tavo vaikai bei tu pati nenenesiojat odiniu batu. Jei del maisto jie gali rinktis, tai batus tikrai gali pirkti kokius nori.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 16 spalio 2017 - 20:02
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 16, 20:47)
Jei tau vaidenasi -  zegnokis.
O ir diedu savo geriau pasirupink kitu cia nemoralizavus.

Moralizuotojos  chrienavos.

Kas man vaidenasi?

A vyras mano cia prie ko? Tu irgi kryziukus matai😂😂😂? Kaip Menkaverte😲😈😨?

O tu va NeMoralizuoji?😃
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 16, 20:59)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71845037" data-time="1508175213"> kodel jus manote, kad yra hamizmas prilyginti gyvuna zmogui, kuom jus uz gyvuna geresne, ka sioje zemeje geriau nuveiket? gal hamizmas nuzeminti gyvuna iki savo maisto, nemanot? niekur nesakiau palikti mano seima ramybei, tik sakau,kad as apie ja nesnekesiu, o jus snekekit, jei jums to reikia smile.gif   vel sutrikusi mastysena, kas jum darosi Moonte?visi kas kitaip masto nei jus jau virsta hamais, tevynes priesais, kas ne su manim tas pries mane, ar taip?</blockquote> Jeigu tu manai, kad gyvunas lygus zmogui, tai ne tik ju nevalgyk, bet nedaryk nieko, del ko jie mirsta. Nesinaudok jokiais civiliazijos laimejimais, nevazinek masina, negyvenk mieste, grizk i urva ir misk naturaliai uzaugusiais lapais, kiaulpienem ir garsvom. Nes tu supranti, kad net del tavo poreikio rasineti cia nesamones, tu naudoji elektra, o jos gaminimas kaip zinia tersia ir zudo.
<p> </p>
<p>p.s. ir as tikiuosi tavo vaikai bei tu pati nenenesiojat odiniu batu. Jei del maisto jie gali rinktis, tai batus tikrai gali pirkti kokius nori.</p>

Apie kokia tu elektra dabar rasai? Cia tik laikina...Ji gi svajose turi molio trioba, kur zvake kurensis biggrin.gif .
Atsakyti

Kas man vaidenasi?

A vyras mano cia prie ko? Tu irgi kryziukus matai😂😂😂? Kaip Menkaverte😲😈😨?

O tu va NeMoralizuoji?😃

Jinai moralizuoja moralizuotojas  :D 

Atsakyti