Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Man tinka sis paiskinimas

ATsizvelgiant i gyvunu rusi tureti galimybe naturaliai elgtis t.y. gyvate turi gyventi terariume, kur sudarytos visos salygos, tinkancios jos rusiai. Zuvys akvariume, kuris savo didziu butu pakankamas rusiai. O, tarkim, sunis neturetu buti PASTOVIAI priristi prie lenciugo, nes tai priestarauja ju prigimciai, jiems turi buti sudarytos salygos judeti, tam kad pilnai patenkintu fizini kruvi. Kad nebutu izoliuoti, turetu galimybe bendrauti su kitais sunimis, turetu galimybe tureti socialinius rysius su kitais gyvunais ir t.t. ir t.t.

4. Laisvė elgtis pagal savo prigimtį.

kalbi apie gyvenamaja aplinka, o punktas buvo apie elgesi, nejauti skirtumo?

tureti socialinisu rysius, o lytiniu rysiu , jau neleisi tureti?

Atsakyti

Tai faktas, kad negerai. Panarsiau po jos profili, pamaciau jos sese, tai lygiai tokio pat veido. Aisku, zmones nekalti, kad tokie gime, bet poelgiai poelgiai..

Niekas iš niekur neatsiranda. Tokią ją ir kitus padarė aplinka, patirtys...

Atsakyti

Prie viso to, tai ji dar skundike?
Kaip zema...

Kaip bebutu, niekada nieko neskundziau, nes pati esu nesventa.

Nežinau ar skundė, bet faktas toks, kita vertus-reikia valdytis ir man :)

Atsakyti

O zinai, kas pikciausia? Nu dundukai dundukais, kuriu supratimas apie naminius gyvunus caro ruriko laikuose uzstriges, bet kai tv, zurnalistai vaziuoja ale gelbeti daugintoju sunu ir giria, kaip zmones gyvuliukus myli, va cia yra pz doh.gifPer kuria vieta ta meile, kazi. Va kad ir sis straipsnis lietrytyje, nu siaubas kazkoks http://augintinis.lr...inaras-3080209/ auglys ant kojos suniui ne per diena atsirado turbut, o dar vargsas ant grandines. ''Seimininkai'' zliumbia krokodilo asarom, tfu

Skaičiau šį, tą patį pagalvojau-laukė laukė, dabar TV pagalba, nes patys greičiausiai pinigų tam nenori/negali skirti.

Šuo ar katė kainuoja. Vien 5 paskutinės mano šunės dienos, per kurias-operacija, tyrimai n kartų, kasdien lašelinės mums kainavo apie 500 eurų. Tai turi būti tam pasirengęs, kad šuo gali sirgti, privalėsi daryti viską, kad jis išgyventų. Ir jokios garantijos, kad  išleidus krūvą pinigų pavyks, kad liks gyvas... 

Atsakyti

biggrin.gif

Man rupejo. Ir tikejausi butent tokios kokios sulaukiau.
DAr karta, aciu 4u.gif
Papildyta:

Pazystu moteriske, kuri augino du kaciukus, patele ir aptineli, broliuka ir sesute. Na ir kaip visi "tikri gyvunu myletojai" gyvunus suzmogino. Savaime suprantama ju nekastravo ir nesterilizavo. Jos nustebimui kate atsivede kaciuku. Ji niekaip negalejo surpasti kaip brolis ir sesuo galejo santikiauti, zinodami kad yra gimines.

Ir juokinga, ir pikta ir graudu, ka daro zmones, suteikdami gyvunams zmogiskas savybes, siuo atveju kritini mastyma, morales suvokima, kas budina tik zmogui.

Kaime dar tamsuma šiais klausimais. Daugelis nesuvokia, ką blogai daro... Mano pusbrolis, aplankau kartą per metus, žmogelis proto nedidelio, geros širdies, darbštus, BET ir jam natūralu nekastruot šuns, užkast.... Rodo man džiaugdamasis voljere savo kieminukę, ir sako žiūrėk, koks gražus jos vaikas-išlenda cucikas dar vienas. pasirodo, pas šunę apsilankė kavalierius, niekas nepastebėjo nei kad ji laukiasi, nei kad atsivedė. Kai sužinojo, pusbrolis kastuvą ant peties-eis reikalų tvarkys (ir pasakoja jis tai taip paprastai ir atvirai, nuoširdžiai žmogelis...). Bet paėmė tą jau ūgtelėjusį gerokai šuniuką, tas į jį pažiūrėjo - ir susileido pusbrolis. Būtų nepažiūrėjęs, visai mažas-būtų užkastas.... 

Ir tai jam atrodo natūralu. Žinoma, nei jis kastruos tą naują šuniuką nei ką. Sakau duosiu pinigų-vežk šunis kastruot-juokiasi. Kam tas vargas.

Va toks būna kaimas....

Kaimas ir SM - čia  yra...

Atsakyti

Nusibodo ta tema apie sunpalaikius ir kates. Cia nesimato jokios gyvunu meiles, kazkada kai kurie laike nelaisveje ir zmones, nusipirkdavo ar veisdavo. Bet tai buvo uzdrausta.
Gyvunu laikymas butuose, namu valdose turetu buti uzdraustas. Isimtis galetu buti daroma tik zmonems gyvenantiems gamtos salygomis ar kokiuose vienkiemiuose. Tai yra vietovese artimose gyvunu aplinkai.
O visi tiek gyvuneliu zaisliuku, gvuneliu apsaugos signalizaciju ir net gyvuneliu ginklu laikytojai turi sulaukti draudimo su rimtomis bausmemis.

Va, kaimo pavyzdys. Prašom/

Atsakyti

Netvirkino ir man nereikia laikyti gyvunu asmeniniams igeidziams tenkinti.
Turiu zmona. Su ja ir bendrauju. Visapusiskai.
O buna tokiu kurios laiko sunis.
Karta dar rusu laikais viena merga ilipo i trulika su sunimi, norejo pazymet taloneli, pasilenke, tas suo iskart ant jos uzsoko. Ana israudo ir islipo.

Dar buvo Sanciuose rusu karinis dalinys, tai karininkas nusove savo zmona, nes suzinojo, kad suni ji irgi myli

čia jau liga, jei šuns laikymas jums siejasi su tokiais dalykais.

Atsakyti

Iskrepyleskumu buna ivairiu. laikyti gyva padara nelaisveje savo "gyvunu meiles" igeidziams tenkinti yra taip pat iskrypimas.

neprisimenu pavadinimo, buvoo filmas apie vienisa boba. Jai nusibodoo vienisumas, karta ji rado automobili po avarrijos o ten vyra. Ta vyra parsiveze namo, slauge kol pasveiko, o kai tas jau norejo iseiti, tai sulauze kojas, kad toliau galetu tureti kuo rupintis.

Iskrypimu yra ivairiu, nusipirkti gyvuna, kad juo rupintis, juolab kad verslininkai tycia veisia, nera normalu. Visai nenoreciau, kad mane parduotu kam rupintis, kad ir visai be seksualines potekstes

Jūsų niekas ir nepirktų, atsipalaiduokit.

Atsakyti

Nezinau, man atrodo kad jis vienisas...
Sekso trukumas.
Nes apie seksa jis kalba visur, nesvarbu apie ka tema. Galima jis net iki galo to nesuvokia..

Man atrodo, kad ne sekso trūkumas, atvirkščiai. Jis/ji tame nebedalyvauja, ty to tiesiog nėra, todėl jį/ją erzina bet koks kūniškumas ar geidulingumas, kaip tas, ko neturi ir niekada neturėsi.

Atsakyti

Prieš keletą dienų paskaičiavau, kad net jei katuko maistelyje yra tik 50 proc. mėsos ir mėsos subproduktų, vidutinis katukas jų per metus suryja apie 90 kg, pusę gerai įmitusios kiaulės. Taigi, mūsų *** su savo katyte ir jos atsivestais katukais labiau skatina mėsos pramonę, nei kad pati du kartus per savaitę suvalgytų po bifšteksą ar pasidarytų kokį sumuštinuką su dešryte... Dviguba moralė, ir tiek.

Jos katukas peles gaudo. Kam gi išlaidauti.

Atsakyti

O Kai kas keliais eina, kad tik susigrazintu išėjusi...

Niekaip nesuprantu kaip gali apie kitus taip rasyti moteris, kuria pačią vyras buvo palikes.

Jau kartojai tą dešimt kartų, niekam neįdomu, supranti? Moontė įdomi, tu - ne. 

Atsakyti

:lol: niekas manes nemate, as paskambinau , suzinojau salygas ir neemiau is ten kaciuko, serlokai homsai :lol:

Tai kai pareiškei, kad ieškai nesterilizuoto, ir aišku pasidarė.

Rašė FB vienos prieglaudos savanorė-kai atsirado alia vilkinė kalė, buvo marios norinčių priglausti geruolių. O kai sužinojo, kad..sterilizuota-neliko nė vieno. 

Atsakyti