Įkraunama...
Įkraunama...

Alpinariumai

QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 25, 11:59)
na sunkoka, bent jau man, įsivaizduot iš pasakojimo. norisi pamatyt  blush2.gif  augaliukus, akmenukus, laiptelius  wub.gif  visą tą grožį tavo sukurtą

drinks_cheers.gif as ir labai noreciau pamatyt blush2.gif
imesiu mano mazu akmenuku mena,bet cia senei daryta,reiktu papldyt akmenukais dar,ir cia geles dar nesutvarkytos,ir namas po ziemos purvinas,tai daug darbo nusimato ,jauciu jau nuo rytojaus,orai zada but geri thumbup.gif tai jau is ryto iki patamsiu jauciu lauke tunuosiu biggrin.gif
user posted image
user posted image

dar klausymelis,kaip jus cia imetat foto?as per sita apacioj browse nekaip negaliu imest,vis neleidzia ,tenka per radikal.
Atsakyti
gražu. o ar dukrytė leidžia dirbt, nes mūsų tai vienmečiai beveik, maniškis reikalų pilnas vos spėju apskui bėgt, nėra kada dirbt. aš keliu per radikal
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 04 04, 11:31)
norėčiau tokio namo.... http://www.battinell...s/landscape.jpg

wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  karsta.gif

ir aš norėčiau tokio g.gif
Papildyta:
QUOTE(Andren @ 2009 09 01, 23:33)
Buvau pas mama sode tai nustebau,kaip greitai issiplete jos ale alpinariumas,dedu foto blush2.gif  mirksiukas.gif gyvai,tai man graziau atrodo g.gif ,o ir kvapai rolleyes.gif
user posted image

labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 04 25, 21:46)
gražu. o ar dukrytė leidžia dirbt, nes mūsų tai vienmečiai beveik, maniškis reikalų pilnas vos spėju apskui bėgt, nėra kada dirbt. aš keliu per radikal

oi sunkiai sunkiai leidzia biggrin.gif labai lekia i kelia,nes is vienos puses namo dar ner tvoros,o seip tai reikia ziuret pastovei,siom dienom tai grazei kapstesi smely,tai ramu buvo,bet salta dar,bijau kad ilgai nesedetu jame,o taip tai is paskos visur eina,bandau gelynus tvarkyt,tai per geles sau topina ir dzin biggrin.gif na ka jau padarysi,namie nenori sedet,tenka ir man lauke dienas leist su ja biggrin.gif

QUOTE(kristalka @ 2010 04 25, 22:42)
ir aš norėčiau tokio g.gif

joo fantastiskas namas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2009 08 16, 19:41)
Na pasirodau, kas padaryta jau.
Buvo
Yra. Šiaurės rytų pusė
user posted image
Pietinė pusė perkūnropėm ir šilokam
user posted image
Nežinau, ką daryt su papėde, nes jau želia piktžolės, gal kokių žydinčių pasėt  g.gif

na daug padaryta 4u.gif ir gražiai wub.gif

p.s. o ta kalniuka is zemiu suformavot g.gif
Atsakyti
Taip, iš žemių. Dabar dar daug keičiau. Prieš tą akmenį pirmoj nuotraukoj dešinėj pyliau žemių ir sodinau viendienes. Antroj nuotraukoj stačiojo šlaito viršutinę dalį palikau, kaip yra, o žemiau darau šiek tiek nuožulnesnį. Šį visą savaitgalį dirbau prie jo ir dar oj kiek darbo laukia, netgi apart naujai dedamų akmenų šlaite prie kūdros. Bet ten sakiau dabar tik medžius sodinsiu, su smulkesniais augalais teks palaukt, kol šitam kalnely išsiplės ir galėsiu išnešt sodint į naują vietą. Nebent vienmečių šiemet susodinsiu.
Beje plėvelės neklojau čia, šitam kalnely. Dabar apkasinėju aplink ir raviu, kiek turiu jėgų, noriu atskirt nuo pievelės, kad nesiplėstų piktžolės, o paskui pilu tokį ale apvadą iš rupaus smėlio su smulkesniais akmenukais. Na nelabai man patinka, bet kitos išeities nematau, galima pilt skaldelę, bet smėlio pagrindo visvien reiks.
Ateity, plečiantis augalams tikiuosi smulkius akmenis po truputį nuiminėt, kad liktų alpinariumas - augalų gyvenvietė, o ne akmenų, kaip yra dabar.
Papildyta:
Beje, jau žemuoges susodinau papėdėj, vis dengiu dar nakčiai, bet tikiuosi tie šalčiai naktimis greit pasibaigs.
Atsakyti
Aš šeštadienį nusipirkau 4 naujus augaliukus savo alpinariumui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 04 26, 13:21)
Aš šeštadienį nusipirkau 4 naujus augaliukus savo alpinariumui  ax.gif

o kokius jei ne paslaptis,as jau greit jauciu irgi supirkinesiu,vienmeciu geliu tai prisejau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(GAPO @ 2009 08 16, 20:41)
Na pasirodau, kas padaryta jau.
Buvo
Yra. Šiaurės rytų pusė
user posted image
Pietinė pusė perkūnropėm ir šilokam
user posted image
Nežinau, ką daryt su papėde, nes jau želia piktžolės, gal kokių žydinčių pasėt  g.gif

Labai grazu bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Gitusia @ 2009 09 12, 20:16)
pasirodom:
user posted image

Grazu wub.gif labai thumbup.gif
Atsakyti
na turbut neistversiu ir idesiu foto savo darbo, bet rytoj. Augalu dar nera, jau greiciau atsiltu. Prisidinau alpininiu geliu, ir manau kad man ju bus per akis.... kur gi ta siluma....norisi zalio alpinariumo..
Atsakyti
na ir aš kažką mestravoju ax.gif
user posted image

pas mane toks nešiuolaikiškai netradicinis biggrin.gif man nepatinka žurnaliniai variantai, viskas per daug vienoda. noriu savo biggrin.gif
Atsakyti
Mazge,nu nerealus thumbup.gif Labai grazu wub.gif O kaip apsisodins augalais,bus isvis fantastika wub.gif Kad as tiek vietos tureciau,tai irgi ismeistrauciau ka nors rolleyes.gif Ir toliau taip varyk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti