Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(beladona @ 2017 08 11, 05:35)
<p><span>Ech, merginos.... bkt nukrito iki raudonos linijos beveik... neverta gadint testuko  huh.gif</span><span> laukiu mmm ir perduodu marianas sekanciai  cool.gif</span><span> dekui visoms uz palaikyma  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span>  4u.gif</span><span> </span></p>

Ech, kaip gaila. Imk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Atėjau ir net spirgu, kaip laukiau teigiamo Beladonos... baliončikas 4u.gif visgi, kol mm nėra, tol dar tas užsitęsęs ciklas turi vilčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 11, 09:30)
Sveikos,

Atėjau ir net spirgu, kaip laukiau teigiamo Beladonos... baliončikas  4u.gif  visgi, kol mm nėra, tol dar tas užsitęsęs ciklas turi vilčių  ax.gif

Aha, as vis tiek daryciau testa.. Nejau 100 proc galima pasitiket bkt? Neistverciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 10, 18:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dulsyte" data-cid="71753500" data-time="1502374986"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukataip 😊 pagavom natūraliai,nors gydytojai sakė man nei nesvajot apie pastojimą 😊 panaudojau papildų ir pavyko. Mėginam dar kart 😊</p></div></blockquote><p>Kas per papildai? Idomu!</p>

Aš tris mėnesius gėriau Pregnacare vit,folį ir vyrui daviau Visterox.O dabar jam duodu wellMen spec vitaminus.tada užteko 3 mėn vitaminus pagert ir užkibo. 😊
Atsakyti

Dekui meginos, niu mmm kol kas nera, tai jau nebezinau... informuosiu  :D  visoms grazaus ir silto artejancio savaitgalio  :4u:​ 

Atsakyti
Beladona 4u.gif 4u.gif
Paguodai, man irgi BT šiandien pakrito, kas reiškia, kad laukia nauji bandymai.

Šiaip pamąstymams...Bet kaip tas motinystės jausmas taip staiga ištinka ir nieko nebegali sau padaryti. Dar prieš gerą pusmetį džiaugiausi, kad mano berniukai paaugę, kad galiu užsiimti savo hobiais. Buvau pilna ambicijų tobulinti savo šokius.
Ir užteko pabūti šalia dviejų naujagimių, pamyluoti juos ir pamažu pradėjo augti tas jausmas, kad noriu vėl užauginti naują gyvybę. Taip viskas sutapo, kad ėmiau tam intuityviai ruoštis - pakeičiau mitybą, pradėjau daryti 5 tibetietiškus pratimus (kas padeda susidėlioti save, mintis ir stiprina kūną). Nes labai tikiu, kad naujai gyvybei reikia gražios, švarios sielos, minčių ir kūno. Ėmiau naktimis sapnuoti vaikus..dažnai dvynukus wub.gif Buvau minėjusi, kad MB kol kas nenori dar (kol susitvarkys sveikatos bėdeles). O aš jaučiu, kad dabar ir yra tinkamiausias laikas.. Naudojam nutrauktą lytinį aktą, tai pastoti tikimybė yra labai labai maža biggrin.gif Bet viskas įmanoma, gal įkalbinsiu jį smile.gif
Beja, jei kam įdomu. Besidomėdama sveika mityba, daug skaitydama ta tema radau informacijos, kad figos didina vaisingumą, o išbraukus iš meniu glitimą, poroms, kurios nesusilaukia vaikų pagaliau tai pavyksta mirksiukas.gif
Atsakyti

Beladona 4u.gif4u.gif
Paguodai, man irgi BT šiandien pakrito, kas reiškia, kad laukia nauji bandymai.

Šiaip pamąstymams...Bet kaip tas motinystės jausmas taip staiga ištinka ir nieko nebegali sau padaryti. Dar prieš gerą pusmetį džiaugiausi, kad mano berniukai paaugę, kad galiu užsiimti savo hobiais. Buvau pilna ambicijų tobulinti savo šokius.

Oi as isvis buvau vaiku klausima jau uzdariusi, dukra pas mane didele, 17 bus uz poros savaiciu. Visad sakiau kad vaiku man gana ir daugiau nenoriu... o bet taciau... matyt reikejo sutikt tinkama zmogu, ir kai jis per trecia pasimatyma manes paklause ar noreciau dar vaikucio, kazkas sirdyj sukirbejo ir pasakiau - taip, su tavim tikrai taip! maciau kaip suspindo jo akys, nes sake kiek tureji draugiu uzklausus sito visos iskart uoj neee. Kiek dziaugsmo buvo kai pastojau per pirma planavimo cikla... ir kiek asaru kai viskas baigesi abrazija... 

Uzsakiau saviskiui Wellman Conception, camelijoj akcija ;)

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 08 11, 09:56)
Aha, as vis tiek daryciau testa.. Nejau 100 proc galima pasitiket bkt? Neistverciau biggrin.gif

Beladona, tu tikrai kantri, be NT tiek prabūti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Beladona, kur tu gyveni? 
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 11, 11:19)
matyt reikejo sutikt tinkama zmogu

Ir man reikėjo wub.gif Nors pradžioj tai kaip tik pykdavau kai jis erzindavo, kad jis nori dvynukų, kad paskui turėsiu gaminti maistą 6-iems biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Beladona, kur tu gyveni? 

Parasysiu i az  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 11 rugpjūčio 2017 - 12:10

Beladona, tu tikrai kantri, be NT tiek prabūti blink.gifbiggrin.gif

Bus dar progu tuos nt panaudot, dabar nebematau prasmes kai mmm pakeliui... 

Atsakyti