Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

O sarariuke tai as mmm data esu pskaiciavusi pagal 26 dienu cikla, toks pas mane dazniausiai budavo iki p. Bet matyt mano mmm turejo but vakar, tai jei testas uzvakar nieko nerode, matyt siaip mano organizmas su manim pokstauja  :hmm:

Galėjo būti vėlyvesnė implantacija, tai dar nebuvo hcg spėjęs užkilti tiek, kad testukas kažką rodytų. Ypač jeigu ne 10 miu buvo, o kokių 20 miu. Bet kad bt laikosi aukštai ir mmm nėra, yra labai labai geras ženklas  :4u:​ 

Čia yra hcg skaičiuoklė, kada jau galima testuoti su NT. Dar ir nuo NT jautrumo priklauso, kada rodys. 

http://whenmybaby.co...-calculator.php

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 rugpjūčio 2017 - 13:06

08.07 - aquabona nelaukia mmm
08.11 - beladona nelaukia mmm

08.13 - Survagiki nelaukia mmm
08.17 - MeilesVaikai nelaukia mmm
08.22 - Janima nelaukia mmm
08.25 - Jefimija nelaukia mmm
08.28- Ispaikyta nelaukia mmm
08.31 - Kudlota nelaukia mmm
08.31 - Ryžiukė nelaukia mmm
09.02 - Cuddle nelaukia mmm

09.02-  Morka;) nelaukia mmm
09.10 - deraramos dar paatostogaus ir nelaukia mmm
??.?? - Zuiza nelaukia mmm
09.?? - Guzikas nelaukia mmm

Pataisiau sarasiuka:)

Atsakyti
O mariajanos prasideda, faina bigsmile.gif Beladona laukiam kulminacijos su fanfarom mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos priimkit į savo būrį 😊

Mm nelaukiu 09.27  planuojam antrą vaikelį 😊

O mariajanos prasideda, faina bigsmile.gifBeladona laukiam kulminacijos su fanfarom mirksiukas.gif

Sirdis sako, kad fanfaru nebus  :unsure:  kruva asaru greiciau  :cray:

Jefimija, pagal ta skaiciuokle, tai siandien best day testui, nu rytoj tai jau visai bus perfect day  :victory2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 10 rugpjūčio 2017 - 13:41

Sveikos priimkit į savo būrį 😊

Mm nelaukiu 09.27  planuojam antrą vaikelį 😊

Atsakyti

Dulsyte, sveika atvykusi! Linkiu neuzsibuti ;)

Kiek laiko planuojat, kiek pirmam vaikuciui ? Ar tikrai nelauki mmm rugsejo 27 ? Tokie ilgi ciklai ?

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 10, 14:41)
<p>Dulsyte, sveika atvykusi! Linkiu neuzsibuti ;)</p><p></p><p>Kiek laiko planuojat, kiek pirmam vaikuciui ? Ar tikrai nelauki mmm <strong>rugsejo</strong> 27 ? Tokie ilgi ciklai ?</p>

beladona 4u.gif

Oi atsiprašau,nelaukiu 08.27 😁
Nesisaugom du metus,dukrytei jau penkeri.Dukrytės sulaukėm tik po 15 metų planavimo
Dabar gaudom antrą.
Užsipirkau OT tai jau gadinu nuo vakar.vakar buvo 9CD tai jau vaiduokliavo. Šiandien jau daug ryškesnis. 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 10 rugpjūčio 2017 - 13:53
QUOTE(beladona @ 2017 08 10, 13:17)
</div>
</blockquote>
<p>Sirdis sako, kad fanfaru nebus  unsure.gif  kruva asaru greiciau  cray.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Jefimija</strong>, pagal ta skaiciuokle, tai siandien best day testui, nu rytoj tai jau visai bus perfect day  victory.gif </p>

Labai linkiu fanfaru 4u.gif

Dulsyte, linkiu neuzsibuti ;)
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2017 08 10, 14:51)
beladona  4u.gif

Oi atsiprašau,nelaukiu 08.27 😁
Nesisaugom du metus,dukrytei jau penkeri.Dukrytės sulaukėm tik po 15 metų planavimo
Dabar gaudom antrą.
Užsipirkau OT tai jau gadinu nuo vakar.vakar buvo 9CD tai jau vaiduokliavo. Šiandien jau daug ryškesnis. 😊

15 metų.. ogo blink.gif galiu paklausti, ar natūraliai pagavot ją ?
Atsakyti

Dar norejau pasisakyt del sportavimo. Ir sunkiau pasportuoti nieko blogo, bet pratimus rinkciausi labiau izoliuotus, be mirties trauku, pritupimu su stanga, stangos stumimu.. Vien del didesnes traumos tikimybes..

Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 10, 15:28)
15 metų.. ogo  blink.gif  galiu paklausti, ar natūraliai pagavot ją ?

4u.gif taip 😊 pagavom natūraliai,nors gydytojai sakė man nei nesvajot apie pastojimą 😊 panaudojau papildų ir pavyko. Mėginam dar kart 😊
Atsakyti

4u.giftaip 😊 pagavom natūraliai,nors gydytojai sakė man nei nesvajot apie pastojimą 😊 panaudojau papildų ir pavyko. Mėginam dar kart 😊

Kas per papildai? Idomu!

Atsakyti