Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Idomu visoms jau turbut papildai kokie cia stebuklingi :D Laukiam laukiam!

O as po ilgu mastymu, svarstymu ir daug interneto tyrinejimu pradejau Vitex gert. Teoriskai kazkokiu rezultatu reiktu laukt bent po menesio, bet kol kas siokie tokie pastebejimai, jeigu kam nors idomu:

Vakare nesveikai noriu miego. Jauciu gerai, nes siaip su miegu man nekas :D Pabundu truputi vienodesniu laiku, pacio miego laikas plius minus vienodas kasdien.
Apsiramines apetitas. Nera noro est viska is eiles ar isvis prisiest, bet cia gali but ir del to, kad pavargus nuo ivykiu namie.
Norisi daugiau vandens.
Zymiai geresne padetis su gleivem. Vakar ir mb pastebejo, sako ohoho, nematyti dalykai nuo pradzios musu santykiu :D
Anksciau nei visada prasidejo priesovuliaciniai kiausidziu pamaudimai.

Minusai:

Pradzioj gerimo buvo nestipriu galvos skausmu.

Isbere spuogais nosi. Bet pries O man visada viskas spuogais nueina, dabar gal labiau koncentruota.

Kol kas tiek. Ziuresim, kas bus toliau.

Atsakyti

Ir man idomu kas per papildai :)

Atsakyti

Guzikėli, gerk Vitex tik po O, iki mmm. Jis skatina progesteroną, o progesteronas išskiriamas antroje ciklo pusėje. Jeigu gersi pirmoje, ciklą tik dar labiau išderinsi. ​ 

Pas tave kiek pamenu, su O bardakas? Ar bt seki? Siūlyčiau sekti bt ir daryti OT, ir nuo pirmo tokio ryškėjančio OT pradėti gerti Vitex, gerti dvi savaites ir tada nustoti. Būtų įdomu pažiūrėti, ar toks cikliškas, natūralų ciklą atsipindintis gėrimas iš tikrųjų padės sunormalizuoti bt grafikus :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 rugpjūčio 2017 - 18:38

Sirdis sako, kad fanfaru nebus  :unsure:  kruva asaru greiciau  :cray:

Va va, jau emocionali pasidarei nuo hormonų?  :bigsmile:  Nepasiduok blogom emocijom, kaip bus, taip bus, dabar jau vis tiek nieko nei papildomai padarysi nei ką, telieka geriausio tikėtis  :4u: 

Et, jau ryt testukas, kai laukiu  :bigsmile: 

Atsakyti

Va va, jau emocionali pasidarei nuo hormonų?  :bigsmile:  Nepasiduok blogom emocijom, kaip bus, taip bus, dabar jau vis tiek nieko nei papildomai padarysi nei ką, telieka geriausio tikėtis  :4u:

Et, jau ryt testukas, kai laukiu  :bigsmile:

As irgi laukiu, vis atrodo kad mmm pramuse, bet nieko kol kas  :rolleyes: pereitas ciklas 23 dienos buvo, sitas jau 26!

Atsakyti

As irgi laukiu, vis atrodo kad mmm pramuse, bet nieko kol kas  :rolleyes: pereitas ciklas 23 dienos buvo, sitas jau 26!

Eik miegoti, rytojus greičiau ateis 😂

Viskas bus gerai! O testuko labai laukiu 😍

Atsakyti

Niu merginos, su tokiu palaikymu nu turi but testukas teigiamas! Visoms po  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​  

Atsakyti

Jefimija, as vakarais matuojuos, po O pradedu vakarais karsciuot siek tiek. BT man kolkas nepasiekiamas dalykas :D O del viso gerimo kada, tai ziauriai daug ziurejau, vienur raso gert pirmas mmm dienas, nes tipo veikia kaip skatinamasis O ir gleivem, kitur - pastoviai, as pakolkas bandau pagal gerima nuo 5cd iki mmm ir tada pertrauka (jei nereguliarus ciklas - 25 dienas gert, tada nustot ir vel gert nuo 5cd). Ziuresim. Daugiausia raso, kad geria paskatint gleives ir O ir veikia. Pabandysiu dabar taip sugert bent viena cikla, jeigu kazkas kreives ziauriai - tada bandysiu turbut nuo O. Beladona, tikrai jau, kad turi but, labai idomiai viskas atrodo ;) Kad mum is pat ryto testas butu! :D

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 10, 18:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kisulita" data-cid="71753666" data-time="1502384320"><div><p>Va va, jau emocionali pasidarei nuo hormonų?  bigsmile.gif  Nepasiduok blogom emocijom, kaip bus, taip bus, dabar jau vis tiek nieko nei papildomai padarysi nei ką, telieka geriausio tikėtis  4u.gif</p><p>Et, jau ryt testukas, kai laukiu  bigsmile.gif</p></div></blockquote><p>As irgi laukiu, vis atrodo kad mmm pramuse, bet nieko kol kas  rolleyes.gif pereitas ciklas 23 dienos buvo, sitas jau 26!</p>

Laikom visos kumstukus ;-)

Atsakyti

Ech, merginos.... bkt nukrito iki raudonos linijos beveik... neverta gadint testuko  :huh2: laukiu mmm ir perduodu marianas sekanciai  :B dekui visoms uz palaikyma  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Ech beladona  :4u:  o taip gražiai viskas ėjosi, tikrai tikėjau, kad bus  :4u:​ 

Atsakyti

Aš irgi tyliai stebėjau, kokia atomazga bus. Tikėjausi ir aš, kad galėsim sveikint. Gaila  :4u:​ 

Atsakyti