Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Aš irgi taip manau smile.gifturim artimoj aplinkoj labai skirtingų pavyzdžių, ir su pametinukais ir su 12 metų skirtumu, tai žinokit negaliu pasakyt kas geriau-blogiau, tikriausiai kaipo turi taip ir gyveni, tas ir tampa norma ax.gif

Tai žinoma, čia kaip kas tiesiog priima tą esamą situaciją. Mano viena pažįstama pasigimdė 3 vaikus maždaug kas pora metų, bet ji neatrodė nei pavargus, nei nusivarius, nors tikrai turėjo būti sunkių momentų, kai stogas važiuoja. Iš šono atrodė tobula mama, kuri absoliučiai atsidavusi savo vaikams. Tiesiog mes kiekviena kitaip priimam motinystę. 

Atsakyti
Na va, susiskambinom su klinika, penktadienį startuojam ax.gif
Atsakyti

Šaunu  :super:​ 

Atsakyti

Labas vakarelis merginos.

Labas, sveika prisijungusi  :)  Taip pat planuojat vaikelį?  :)​ 

Atsakyti

Dėl planavimo kai jau vienas pipiras yra, mes ilgai delsėm, tiesiog bijojau, nes pirmagimio auginimas buvo gana sunkus, norėjom atsipūsti, jeigu tai taip galima pavadinti. Aišku dabar vaikai nebus kaip draugai, visgi 6 metai skirtumas nemažas, bet rami mama ko gero irgi svarbu bendrai šeimos gerovei. 

Tarp manęs ir brolio irgi virš 6 m. skirtumas, tai man labai patinka  :)  Vaikystėje labai padėdavo su namų darbais ir gindavo nuo visų, o dabar labai artimi santykiai liko, puikiai sutariame  :4u:

Atsakyti

Super!  :yahoo:​  

Atsakyti

Dėl tarpo tarp vaikų - manau, kad ne amžius svarbiausia, bet ar tėvai sugeba sukurti ir palaikyti ryšį tarp brolių ir seserų. Neišskirti nei vieno, nesupriešinti. Sugebėti atsakyti adekvačiai į visų vaikų skirtingus poreikius, o ne, kaip kartais madinga sakyti, "auginti visus vienodai". Nes vaikai juk skiriasi, ir kartais yra visiškos priešingybės. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 16 rugpjūčio 2017 - 11:41

Sveikos!

MeilesVaikai- sekmes ir linkiu startuot si cikla! Pranesk kaip seksis ir ka sakys gydytojai :)

Janima- tai dar mazas skirtumas. As laukiau, kad sunus didesnis butu, kad butu lengviau. Galvojau tarp vaiku bus 3m skirtumas... Bet va jau 7m skirtumas dabar butu... Greit tas laikas bega...

Tarp names ir seses 10m skirtumas. Didelis. Bet as visada jai buvau kaip mama. Ir va tik dabar kai ji jau pilnamete galim pakalbeti visokiom mergaitiskom temom. Bet svarbiausia, kad ji yra  :wub: 

As pikta!!!! Nu kaip tik iseigines taip migrena! Baisu! Puse dienos nurasytos, kita puse blaivysiuos nuo skausmo ir vaistu... Zodziu...

Sveikos merginos kaip sekasi planuoti nestuma?  :rolleyes:​ 

Labas. Blogai  :D jau 3+m nesiseka

Gal jau kam uzkibo zirniukas?

Kazkam uzkibo, kazkam ne...

Atsakyti

Sekmes!!!!!

Atsakyti

Mano pupa labai rami buvo, naktim miegojo, stogo nekilnojo, dabar oziukai vis islenda, bet susitart imanoma, tai nemanau kad butu buve labai sunku nei pries tai nei dabar. O dar kai pagalvoji kad liko paskutiniai du ciklai....

P. S. Kai kuriom ir antro nereikia ir su vienu stogas vaziuoja :))

Atsakyti

O ir be to man pagalbininko auginant nereikia :D tam yra skirtas vyras :)

Atsakyti

Mano pupa labai rami buvo, naktim miegojo, stogo nekilnojo, dabar oziukai vis islenda, bet susitart imanoma, tai nemanau kad butu buve labai sunku nei pries tai nei dabar. O dar kai pagalvoji kad liko paskutiniai du ciklai.... P. S. Kai kuriom ir antro nereikia ir su vienu stogas vaziuoja :))
Mano sunus irgi labai ramus. Bet juk nezinai koks bus antras vaikas...  O ir siaip juk nera idealaus amziaus skirtumo tarp vaiku... Ir deje deje bet musu norai stipriai prasilenkia su esancia realybe :( as irgi norejau mazo skirtumo tarp vaiku, bet...  O kodel paskutiniai ciklai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 16 rugpjūčio 2017 - 12:02