Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Guzikas ryt tures telefonini interviu del darbo. O siaip  - nieko naujo.

Atsakyti

Nervai ima? 😉

Atsakyti

Nervai ima? 😉

Nesveikai :fool:  Galvojau ramu bus, nes jau buvau praejus ir ten nieko nei baisaus, nei sunkaus, beeeeet... :oh:

Atsakyti

Nesveikai :fool:  Galvojau ramu bus, nes jau buvau praejus ir ten nieko nei baisaus, nei sunkaus, beeeeet... :oh:

Kada tavo interviu šiandien? Viskas bus gerai. Gi esi dirbusi ten, viską žinai, tave žino 🎈🎈

Atsakyti

Jetau, kiek daug jie su tavim kalbėtis nori  :blink:  Gi jau ne kartą pas juos buvai  :blink: Tu gal čia į kokią ministeriją bandai įsidarbinti?  :D​ 

Atsakyti

O mane užpuolė pienligė! Kaip tyčia prieš vaisingas dienas ...:( Gal žinot ką vartot, kad kuo greičiau praeitų? 

Atsakyti
QUOTE(Survagiki @ 2017 08 17, 11:24)
O mane užpuolė pienligė! Kaip tyčia prieš vaisingas dienas ...verysad.gif Gal žinot ką vartot, kad kuo greičiau praeitų? 

Man Macmiror po pirmos žvakutės nuimdavo mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif

Pagavau OV, Nd atlikti kelios dienos prieš jau (bandom mergytę gamintis) ax.gif dabar liko tik koki 10 dienų iškentėti iki NT gadinimo blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Pagavau OV, Nd atlikti kelios dienos prieš jau (bandom mergytę gamintis) ax.gifdabar liko tik koki 10 dienų iškentėti iki NT gadinimo blink.gifbiggrin.gif

Čia pagal tą teoriją, kad norint mergytės reikia prieš O, o berniuko - per O?  :D  Įdomu, ar dažnai pasitvirtina šitas metodas  :hm:​ 

Atsakyti

Nu va, 10-10:30 turi paskambint :D Tai jau jo, kaip i kokia ministerija :D Blyn, miegojau pora valandu. Paskambins - praeis, sulauksiu testo emaile, padarysiu - eisiu dar miegot, visa kaip grybas :D

Atsakyti

Nu va, 10-10:30 turi paskambint :D Tai jau jo, kaip i kokia ministerija :D Blyn, miegojau pora valandu. Paskambins - praeis, sulauksiu testo emaile, padarysiu - eisiu dar miegot, visa kaip grybas :D

Laikau kumščius 🎈🎈

Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 17, 11:34)

Pagavau OV, Nd atlikti kelios dienos prieš jau (bandom mergytę gamintis) ax.gif dabar liko tik koki 10 dienų iškentėti iki NT gadinimo  blink.gif  biggrin.gif

Ar kitus metodus darot? Sako reikia rūgštinti organizmą (gerti pipirmėtes ir pan.) Laimo sulčių vonelės?
4u.gif
Atsakyti

Nu va, paskambino, interva praejau (savaime aisku :D ), laukiu testa kad atsiustu, jeigu (hehe) praeinu - uz savaites assessment centras (apie kompanija sneka, group activities ir interviu su menedzeriais). Ana karta sita teoriskai praejau, bet nebuvo vietu, ale dideli itarimai ir keleto dalyku, kad nepraleido piktybiskai vienas menedzeris, kuris ant mb komandos kazkodel danti griezia ir toks jausmas, kad daznai sudirbt bando (nes jo komanda afigiena, o kita tipo dirbt nemoka). Na ziuresim. Ale tik paskambino ir kates davaaaaaaai po namus siautet, triuksma kelt, as jiem vis kitties quiet, o motera telefone juokiasi :D Isejau virtuven - tie paskui mane ir MIAU MIAAUUUUU :D Katukai nenori, kad as i darba eiciau matyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 17 rugpjūčio 2017 - 11:57