Guzikas ryt tures telefonini interviu del darbo. O siaip - nieko naujo.
Nervai ima? 😉
Nervai ima? 😉
Nesveikai Galvojau ramu bus, nes jau buvau praejus ir ten nieko nei baisaus, nei sunkaus, beeeeet...
Nesveikai
Galvojau ramu bus, nes jau buvau praejus ir ten nieko nei baisaus, nei sunkaus, beeeeet...
Kada tavo interviu šiandien? Viskas bus gerai. Gi esi dirbusi ten, viską žinai, tave žino 🎈🎈
Jetau, kiek daug jie su tavim kalbėtis nori Gi jau ne kartą pas juos buvai
Tu gal čia į kokią ministeriją bandai įsidarbinti?
O mane užpuolė pienligė! Kaip tyčia prieš vaisingas dienas ... Gal žinot ką vartot, kad kuo greičiau praeitų?

Man Macmiror po pirmos žvakutės nuimdavo

Papildyta:
Sveikos

Pagavau OV, Nd atlikti kelios dienos prieš jau (bandom mergytę gamintis)

Sveikos
Pagavau OV, Nd atlikti kelios dienos prieš jau (bandom mergytę gamintis)dabar liko tik koki 10 dienų iškentėti iki NT gadinimo
Čia pagal tą teoriją, kad norint mergytės reikia prieš O, o berniuko - per O? Įdomu, ar dažnai pasitvirtina šitas metodas
Nu va, 10-10:30 turi paskambint Tai jau jo, kaip i kokia ministerija
Blyn, miegojau pora valandu. Paskambins - praeis, sulauksiu testo emaile, padarysiu - eisiu dar miegot, visa kaip grybas
Nu va, 10-10:30 turi paskambint
Tai jau jo, kaip i kokia ministerija
Blyn, miegojau pora valandu. Paskambins - praeis, sulauksiu testo emaile, padarysiu - eisiu dar miegot, visa kaip grybas
Laikau kumščius 🎈🎈
Pagavau OV, Nd atlikti kelios dienos prieš jau (bandom mergytę gamintis)

Ar kitus metodus darot? Sako reikia rūgštinti organizmą (gerti pipirmėtes ir pan.) Laimo sulčių vonelės?

Nu va, paskambino, interva praejau (savaime aisku ), laukiu testa kad atsiustu, jeigu (hehe) praeinu - uz savaites assessment centras (apie kompanija sneka, group activities ir interviu su menedzeriais). Ana karta sita teoriskai praejau, bet nebuvo vietu, ale dideli itarimai ir keleto dalyku, kad nepraleido piktybiskai vienas menedzeris, kuris ant mb komandos kazkodel danti griezia ir toks jausmas, kad daznai sudirbt bando (nes jo komanda afigiena, o kita tipo dirbt nemoka). Na ziuresim. Ale tik paskambino ir kates davaaaaaaai po namus siautet, triuksma kelt, as jiem vis kitties quiet, o motera telefone juokiasi
Isejau virtuven - tie paskui mane ir MIAU MIAAUUUUU
Katukai nenori, kad as i darba eiciau matyt.