Aa tai linkiu jums kad greiciau uzkibtu zirniukas.
O vitaminus geriat kokius?
As nakvisas ir pregnacare conception si cikla pradejau gert, vyrui nupirkau wellman conception.
Maciau diskutavot apie vaikus ir amziaus skirtumus ir vaiku pagalba. As turiu jaunesni 5 metais broli. Na ir ka galiu pasakyt, mano vaikyste baiges kai jis gime.Man buvo pasakyta kad as jau didele ir dabar turesiu visaip padet mamai. Man patiko, rupinaus, zaidziau su paaugusiu i poliklinikas i mankstas du metus dukart savaitej vedziojau (stuburo bedu buvo) nu zodziu. Nepykstu, nes brolis mane be proto myli, kaip jis sake del tokios seses i ugni eitu, sutariam gerai esam artimi. Bet vaiku as pabuvau savo gyvenime tik 5 metus.
Bet juk jeigu nėra reikalaujamo stažo dėl to, kad buvo suteiktos motinystės atostogos, tai imamas vidurkis iš dirbto laikotarpio prieš atostogas? Ar išėjus į darbą po atoatogų reikia iš naujo kaupti stažą socialiniui draudimui?
Bet finansiskai yra labai didelis skirtumas kur skaiciuos pagal pirma, o kur skaiciuos jei iseiciau dirbti ir nenutraukciau planavimo. Na as klausiau sodros, zodziu finansai mazetu, nelabai norisi, tai geriau pusmeti palaukt tada.
As ir noriu nakvisu nusipirkti man pms sindromas labai sunkiai praeina su vemimais galvos stipriais skausmais nu zodziu labai blogai. As dbr geriu vitamina C vitamina d cinka kali magni. O kai pastojau pries tai geriau vitamina AE ir b grupes vitaminai girdejau kad pries pastojima gerai A E pagerti tik nezinau kiek tas tiesa ir zinoma folio rugsti geriu.
Bet finansiskai yra labai didelis skirtumas kur skaiciuos pagal pirma, o kur skaiciuos jei iseiciau dirbti ir nenutraukciau planavimo. Na as klausiau sodros, zodziu finansai mazetu, nelabai norisi, tai geriau pusmeti palaukt tada.
Tai jeigu pastotum dabar, kai dar esi atostogose, tai tavo vidurkį imtų už tą patį laikotarpį kaip ir prieš pirmą dekretą, o jeigu išeitum dirbti, tai vidurkį skaičiuotų imant mėnesius nuo naujos dekreto datos ir tokiu atveju įeitų į vidurkį kažkiek mėnesių, kai buvai atostogose, kas automatiškai sumažintų išmoką?
Tokiu atveju finansiškai tikrai nepalanku...
Įdomu kaip Guzikui sekasi, lyg ir planavo eiti pasikalbėti dėl darbo Gal jau dirba?
Įdomu kaip Guzikui sekasi, lyg ir planavo eiti pasikalbėti dėl darbo
Gal jau dirba?
Aha, tikrai, dingo guzikas.
Tai jeigu pastotum dabar, kai dar esi atostogose, tai tavo vidurkį imtų už tą patį laikotarpį kaip ir prieš pirmą dekretą, o jeigu išeitum dirbti, tai vidurkį skaičiuotų imant mėnesius nuo naujos dekreto datos ir tokiu atveju įeitų į vidurkį kažkiek mėnesių, kai buvai atostogose, kas automatiškai sumažintų išmoką?
Tokiu atveju finansiškai tikrai nepalanku...
Kazkas panasaus zodziu arba man reikia iseit i dekreta kol vaikui sueis 3 metai, arba eit padirbt kad skaiciuotu naujai viska
Kazkas panasaus
zodziu arba man reikia iseit i dekreta kol vaikui sueis 3 metai, arba eit padirbt kad skaiciuotu naujai viska
Na tai dar šiek tiek laiko planavimams yra
Del amziaus skirtumo tai tikrai kaip kam.. As buvau atsakinga uz jaunesni broli, irgi kaip sakant vaikyste baiges po jo gimimo.. Ir priziuret, is darzelio parvest, valgyt padaryt, kaip mergaitei tvarkytis padet.. Kiek draugavom, kiek pykdavomes, bet silti santykiai nesusikure.
As gal net noreciau tik vieno vaiko. Nes sunku ir sudetinga ir siaip, ir finansiskai. Bet kita vertus, gal ir smagiau porele. Arba jau kai pirmas bus paauges gerokai.. Na cia manau po pirmojo viskas realiai spresis
Iskristi is darbo rinkos deja irgi pavojinga daugeliui.. Nemazai susiduriu aplink, kad paauginusios vaikelius moterys tampa nereikalingos darbe. Ypac iskart du.. Kompetenciju taip paprastai neislaikysi, aisku, viskas imanoma.. Arba savas verslas, gal vyras nemazai inesa, tada lengviau. Gal tik aplink mane taip