Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas, 

musų vaikų skirtumas bus beveik 8 metai. Praeitą savaitę pasakėm vyresnėliam kad žiemą turės sesę...Žinojau kad reaguos blogai, bet kad taip blogai-nesitikėjau... Metė isterikai kepurę, pradėjo isteriškai verkt...susinervinau, kad tragedija. Bet su ta mintim jau apsipranta-vis paklausia-kokio dydžio bus leliukas, kokį vardą duosim, matau po truputį atsileidžia, tai ramiau truputį, jei tik norės-galės pagelbėt-bet prižiūrėt ir saugot-čia jau tėvų reikalas.Labai gerai atsimenu kai mano tėvai liepdavo mano vyresnei sesei mane lauke saugot-tarp mūsų 5 metai skirtumas, aš vis iš paskos, neduodu su draugais žaist, tai vaikystėj ji manęs dėl to nekentė  :D nes visur aš kai trukdydavau :rolleyes:​ 

Atsakyti

Taip pirmas :unsure: ir deja pirmas nestumas nesekmingas :unsure:

Atsakyti

Sveikos,

Tanite, suprantu Tave, mano mazasis irgi jautrus, ir drasos truksta..nuo rugsejo laukia darzelis, siuos metus buvo su mociute, tai jau dabar pradedu panikuoti...Jam reikia nemazai laiko apsiprast su naujais zmonemis, o jeigu tie zmones "lenda" i akis, tai isvis ilgesni laika nenori bendrauti...nezinau kaip pavyks priprast darzelyje...

Svarbiausia nenuleisti rankų. Tai tikrai labai labai svarbu. Žinau atvejį, kuomet mama tiesiog neatlaikė vaiko ašarų ir po mėnesio nebevedė. Paskui lyg vėl mėgino, aišku rezultatas tas pats. Žinoma reikia stebėti vaiką, įvertinti, gal jam tikrai labai blogai ten būna, bet dažnu atveju tiesiog reikia laiko ir didelės kantrybės. 

Taviškui 2 ar 3 metukai? Na naujas etapas, nes kolektyvas visai kas kita, nei būti vienam su močiute ar mama. Čia bus savotiška adaptacija ir tau, ir vaikui, nes pradžia visiems sudėtinga būna. 

Atsakyti

Tai taip eisiu i darba ir pusei metu tada stabdysim, kad uzsidirbciau dekretui, nes na ne paslaptis kad ir finansiskai nesinori smukt zemiau.

Bet juk jeigu nėra reikalaujamo stažo dėl to, kad buvo suteiktos motinystės atostogos, tai imamas vidurkis iš dirbto laikotarpio prieš atostogas? Ar išėjus į darbą po atoatogų reikia iš naujo kaupti stažą socialiniui draudimui?

Atsakyti

Simona, apmaudu, kad taip sureagavo. Bet gal tikrai atsileis ir jau kai gims leliukas, viskas bus gerai.  :)​ 

Atsakyti

Maniskiui 3 metukai be dveju men bus rugseji.

Atsakyti

Maniskiui 3 metukai be dveju men bus rugseji.

Nu jau visas vyrukas :) Kuo didžiausios sėkmės nuo rudens :)

Atsakyti

Labuka taip planuojam esu turejus persileidima dbr 2 menesius planuojam kolkas niekaip :-(

Ir as taip pat, po persiledimo jau du ciklus turejau, kol kas nieko, beeet mes stengiames toliau  :4u:

Atsakyti

Pas mus vienodai pagal kalendoriu pi 5 dienu turi but mm bet tikiuosi man jos neateis labai noreciau kad neateitu:( jusu pirmas cia ar turit dar vaiku?

Atsakyti

Pas mus vienodai pagal kalendoriu pi 5 dienu turi but mm bet tikiuosi man jos neateis labai noreciau kad neateitu:( jusu pirmas cia ar turit dar vaiku?

Turiu didele panele, beveik 17 metu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ooo tai jau didele panelyte... tai jus planuojat antra dbr?

Atsakyti

Ooo tai jau didele panelyte... tai jus planuojat antra dbr?

Aha, man bus antras, naujam vyrui pirmas  :wub:​ 

Atsakyti