Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Eina eina ta eile, tuoj rugsejis savaitele praeis ir po manes jau galesi sysiot  :yahoo:​ jau buvo ov?

Kantriai lauksiu eiles 😧😸

Dar nebuvo, kas pora d atlikinejam myliukus, jau pilva maudena..

Kol kas 12 cd, skaiciuoju nuo pramusimo dienos, teplioniu neskaitau. Praita cikla ov buvo 13-14 cd, bent taip maniau, nes pastebejau kb. Bet pas gine buvau 16 cd tai sake vaisingos dienos kaip tik, tai supainiojo bisk. Ciklas truko 32-33 d. Na, gal nepraleisim..

Atsakyti

Tai kb pries pat vaisingas dazniausiai buna, kiek zinau. Nors aisku, skirtingom moterom skiriasi kazkiek. Tos kb skaitosi pacios PACIOS paciausios :D

Atsakyti

Tai kb pries pat vaisingas dazniausiai buna, kiek zinau. Nors aisku, skirtingom moterom skiriasi kazkiek. Tos kb skaitosi pacios PACIOS paciausios :D

Tai daug ka paaiskintu :D

blyn taip vynelio kartais uzsimanau 😃 nesu kokia latre, bet su vyru naiviai praktikuojam abstinencija 😂

Atsakyti

Tai daug ka paaiskintu :D

blyn taip vynelio kartais uzsimanau 😃 nesu kokia latre, bet su vyru naiviai praktikuojam abstinencija 😂

Aš laikausi taisyklės - kol neįmanoma užtikti testais, tol neįmanoma pakenkti. Po implantacijos embrionas turi savo kraujotaką dar dvi savaites. Taigi nepiknaudžiauju, bet vyno išgeriu. Nebegeriu nuo to, kai pradedu sysioti ant testų :D (o tai būna jau nuo kokios 6 dpo, hahaha). 

Vyrui tai jo, neduok nieko. Jo darbas dar nepadarytas :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 24 rugpjūčio 2017 - 22:26
QUOTE(Jefimija @ 2017 08 24, 17:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="deraramos" data-cid="71769980" data-time="1503586113"><div><p>As  tai nusprendziau, kad moteris yra kas menesi nescia pabuna pora sav biggrin.gif tik arba apsivaisina kiausinelis arba ne.. </p></div></blockquote><p>Būtent 😂 aš kas mėnesį nėščia, tik testai to niekaip nesupranta 😂 </p><p></p><p>Man pramušė šiandien. Užleidžiu marianą 🤗</p>

Uz mm 4u.gif
Atsakyti

Aš laikausi taisyklės - kol neįmanoma užtikti testais, tol neįmanoma pakenkti. Po implantacijos embrionas turi savo kraujotaką dar dvi savaites. Taigi nepiknaudžiauju, bet vyno išgeriu. Nebegeriu nuo to, kai pradedu sysioti ant testų :D (o tai būna jau nuo kokios 6 dpo, hahaha). 

Vyrui tai jo, neduok nieko. Jo darbas dar nepadarytas :D

Matyt vyras nori, kad jam kompanija laikyciau :D nors ir as taip suprantu, kad nieko ten nepakenkciau..

Siandien kazkoks laselis neaiskios spalvos pasirode, nesupratau :blink: 

Siaip man ovuliacinio patepliojimo nebuna..

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jergau kaip aš arti jau sarašiuke, gal tada nereikia savęs teisti, kad vis sysinu rytais ir remiu NT pramonę huh.gif biggrin.gif
O jei rimtai, tai savaitgaliui išvykstam, mintys šiek tiek atitols nuo viso šito, tikiuosi pasislėpus nuo visų nemyžčiosiu ir sulauksiu pirmadienio (11DPO) biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Jergau kaip aš arti jau sarašiuke, gal tada nereikia savęs teisti, kad vis sysinu rytais ir remiu NT pramonę huh.gifbiggrin.gif
O jei rimtai, tai savaitgaliui išvykstam, mintys šiek tiek atitols nuo viso šito, tikiuosi pasislėpus nuo visų nemyžčiosiu ir sulauksiu pirmadienio (11DPO) biggrin.gif

A tai jau sysini ? 

As nebezinau kelinta man dpo... FF rodo vienaip, TD kitaip, o pagal ov testus isvis nepavyko man ov pagaut  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 25 rugpjūčio 2017 - 07:44

Beladona, o kokia iprastai ciklo trukme?

Pas mane pasirode KB!! Kur tas vyras?? :D

Atsakyti

Beladona, o kokia iprastai ciklo trukme?

Pas mane pasirode KB!! Kur tas vyras?? :D

24-26 dienos, ilgesniu nebuna pas mane ;) 

Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 08 25, 08:43)
A tai jau sysini ?

Sysinu jau antra diena, t.y. nuo 7DPO doh.gif atrodo ir suaugus ir protinga, o taip anksti save kankinu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sysinu jau antra diena, t.y. nuo 7DPO doh.gifatrodo ir suaugus ir protinga, o taip anksti save kankinu unsure.gifbiggrin.gif

Nu jooo  :D  :D  :D  uzeina cia mum visom  :ax:   

As vis sakau be mmm dienos jokiu sysinimu, nu bet kur tau, pasiduodu marianoms ypac jei bt graziai laikos  :lol:  bet iki 12 dpo iskenciu kazkaip  :mirksiukas: 

Atsakyti