Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 168 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sysinu jau antra diena, t.y. nuo 7DPO doh.gifatrodo ir suaugus ir protinga, o taip anksti save kankinu unsure.gifbiggrin.gif

Vaje na bet jei ciklas trumpesnis taigi galima pasitikrint.. :D nekantru kaip loterijos bilieta nutrint :D

Atsakyti

Matyt vyras nori, kad jam kompanija laikyciau :D nors ir as taip suprantu, kad nieko ten nepakenkciau..

O jis tau visus metus kompaniją laikys? :D 

Atsakyti

Sysinu jau antra diena, t.y. nuo 7DPO doh.gifatrodo ir suaugus ir protinga, o taip anksti save kankinu unsure.gifbiggrin.gif

Aš lygiai taip pat :D man tie tušti testai nuima psichologinį pykinimą :D

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 08 25, 10:07)
Vaje na bet jei ciklas trumpesnis taigi galima pasitikrint.. biggrin.gif nekantru kaip loterijos bilieta nutrint biggrin.gif

Na 25-27d., bet manau nesvarbu kokio ilgio ciklas DPO yra DPO, ar ilgas ar trumpas jis biggrin.gif su pirmu 9DPO pamačiau vaiduokliuką, tai ir nekantru dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 25, 11:24)
Na 25-27d., bet manau nesvarbu kokio ilgio ciklas DPO yra DPO, ar ilgas ar trumpas jis  biggrin.gif  su pirmu 9DPO pamačiau vaiduokliuką, tai ir nekantru dabar  ax.gif

Ryčiuke, kiek dienų prieš OV leliuką gaudot?
Pasm ane tai paskutinį mėnesį ov buvo 16CD, kai visada manydavau, kad 14 būna. Bet kadangi matavau temperatūrą tai ir susekiau. Tai dabar nežinau kada ką daryti biggrin.gif Šiandien 11CD
Atsakyti

O jis tau visus metus kompaniją laikys? :D

Itariu atsikims ko nors putojancio, kai tik pamatys II :D

Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 08 25, 07:00)
Sysinu jau antra diena, t.y. nuo 7DPO  doh.gif atrodo ir suaugus ir protinga, o taip anksti save kankinu  unsure.gif  biggrin.gif

Nekantruole :-). As nejauciu jokiu krutines pokyciu, tai net nesiruoaiu pries mm sysint :-D
Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 08 25, 12:01)
Ryčiuke, kiek dienų prieš OV leliuką gaudot?
Pasm ane tai paskutinį mėnesį ov buvo 16CD, kai visada manydavau, kad 14 būna. Bet kadangi matavau temperatūrą tai ir susekiau. Tai dabar nežinau kada ką daryti biggrin.gif Šiandien 11CD

Mes bandom rozine pagauti, tai si cikla darbavomes 5-4-2 dienos iki OV ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ispaikyta @ 2017 08 25, 14:02)
Nekantruole :-). As nejauciu jokiu krutines pokyciu, tai net nesiruoaiu pries mm sysint :-D

Man krutine pajautrejus, bet kartais ir taip nuo pat Ov jautresne buna, tai neuzskaitau sito unsure.gif
Uztat pilva vis pamaudzia, 4DPO labai dure keliantis is lovos ar stojantis, o ir myliuku metu diskomforta jauciau, ko nesu jautusi - viltis auga del to wub.gif
Atsakyti

Mes bandom rozine pagauti, tai si cikla darbavomes 5-4-2 dienos iki OV ax.gif

Papildyta:

Man krutine pajautrejus, bet kartais ir taip nuo pat Ov jautresne buna, tai neuzskaitau sito unsure.gif
Uztat pilva vis pamaudzia, 4DPO labai dure keliantis is lovos ar stojantis, o ir myliuku metu diskomforta jauciau, ko nesu jautusi - viltis auga del to wub.gif

Pas mus irgi gavos myliukas 2  ar 3 dienos iki ov, tai jei kibs tai mergyte. Viena turim, reiktu sunaus, bet is tikro tai man jokio skirtumo, kad tik butu  :nestuke​ 

Atsakyti

bet tai juk tėra mitas, o jei nepagausit nieko, nes per ov susilaikėt  :unsure: ar jau geriau nieko, nei ne mergaitė..

aš irgi mergaitės norėčiau. Bet vyras berniuko, todėl būtų geriau berniukas.

Atsakyti

bet tai juk tėra mitas, o jei nepagausit nieko, nes per ov susilaikėt  :unsure: ar jau geriau nieko, nei ne mergaitė..

aš irgi mergaitės norėčiau. Bet vyras berniuko, todėl būtų geriau berniukas.

Na mum taip jau gavos, tikrai ne specialiai. Uzsienio forumuose prisiskaiciau kad 3 dienos myliukas pries ov daznai baigias II  :nestuke  kelis ciklus atgal su myliukais buvo ok, bet deja nepastojau. Ot dabar butu stebuklas  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 08 25, 19:27)
<p>bet tai juk tėra mitas, o jei nepagausit nieko, nes per ov susilaikėt  unsure.gif ar jau geriau nieko, nei ne mergaitė..</p><p>aš irgi mergaitės norėčiau. Bet vyras berniuko, todėl būtų geriau berniukas.</p>

Oj ne, cia tik labiau eksperimenta atlikinejam ax.gif biggrin.gif
Sakem jei per 3 ciklus niekas neuzkibs tai ir per OV nesusilaikysim, nes svajojam apie mergyte, bet norim tiesiog vaiko wub.gif
Atsakyti