Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko prireikė apsiprasti su mašina?

QUOTE(ingulia @ 2007 01 04, 12:46)
mano vyras tai lig šiolei mano visus veiksmus pakomentuoja, ypač džiaugiasi, kai kokią klaidelę padarau, tada jau po kaulelį išnarsto, ir dar su toookia piktdžiuga gun_bandana.gif Anksčiau tai labai nervuodavausi dėl to, ir taip nervas jama už vairo, o čia dar pašonėj linksniuoja, dabar jau įpratau nebegirdėti.... klausausi tik muzikos mirksiukas.gif

reiketu pasiklausyt kai mes su draugu aisktelej mokemes (cia dar pries egzaminus), as jam "ko reki" pilna kakaryne, o jis man "tai, kad tu reki" ax.gif bigsmile.gif jetus kiek pykomes ir zliumbiau del aikstutes, bet kazkaip issilaikiau regitroj, o draugas pasake "pagaliau" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 08, 10:54)
As tai pora savaiciu vazinejau su vyru, o sian pirma diena kai viena atvaziavau i darba..smile.gif) (nors tiesa, vyras lydejo vaziuodamas is paskos).. neisivaizduoju kiek prireiks laiko kol normaliai pradesiu vaziuot, bet manau apie menesi... ax.gif

sveikinu 4u.gif
ir kaip jautesi? doh.gif
as tai is regitros savo masiniuka pati vairavau, tai jetus mano kaip grybinau doh.gif (teises issilaikius pries 4 men, bet nevairavau) pradesiu po truputuka, o po to jau busiu shustra kasdienine vairuotoja lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
tai kas be ko, aisku busi gera vairuotoja,,kaip ir as thumbup.gif , vairuoju jau 3,5metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 01 27, 12:36)
sveikinu 4u.gif
ir kaip jautesi? doh.gif
as tai is regitros savo masiniuka pati vairavau, tai jetus mano kaip grybinau doh.gif  (teises issilaikius pries 4 men, bet nevairavau) pradesiu po truputuka, o po to jau busiu shustra kasdienine vairuotoja lotuliukas.gif  thumbup.gif

va va, ir as laaabai tikiuosi tapti shustra vairuotoja (na bent jau Vilniuje)... smile.gif kita savaite bus menuo kai vairuoju. bet zinai, igudziu kol kas ne per daugiausiai. aisku, jau neuzgestu prie sankryzu, bet kartais padarau siaip visokiu nesamoniu blink.gif o ir baime nepasakyciau kad pilnai isnyko... sekmes tau ir parasyk kaip tau sekasi book.gif
Papildyta:
QUOTE(Edita:) @ 2007 01 27, 12:37)
kazkaip netycia pataikiau i sita foruma..bet galim pasidalint mintim ir sia tema smile.gif

superine tavo nuotraukyte thumbup.gif sveika prisijungus!!!! kadangi kaip supratau esi jau igudusi vaiuotoja lauksim tavo patarimu sunglasses2.gif
Atsakyti
prie bet kurios masinos reikia priprasti pirma karta isedus uz vairo, man tai visai neblogai sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 27, 13:09)
va va, ir as laaabai tikiuosi tapti shustra vairuotoja (na bent jau Vilniuje)... smile.gif kita savaite bus menuo kai vairuoju. bet zinai, igudziu kol kas ne per daugiausiai. aisku, jau neuzgestu prie sankryzu, bet kartais padarau siaip visokiu nesamoniu blink.gif o ir baime nepasakyciau kad pilnai isnyko... sekmes  tau ir parasyk kaip tau sekasi book.gif

as tai tikiuosi, kad atlaidziai ziures i mano klaidas, nes man tai isvis igudziu nera ax.gif sn du kartus uzgesau, net geda, bet speju ne ta pavara imesdavau blush2.gif g.gif
o kokios klaidos dar pas tave pasitaiko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 01 27, 22:20)
as tai tikiuosi, kad atlaidziai ziures i mano klaidas, nes man tai isvis igudziu nera ax.gif sn du kartus uzgesau, net geda, bet speju ne ta pavara imesdavau blush2.gif  g.gif
o kokios klaidos dar pas tave pasitaiko? bigsmile.gif

na del atlaidumo tai visokiu pasitaiko...vieni stengiasi uzleisti, rodo posukius lenkdami mane ir t.t. o kiti demonstruoja savo pranasuma - signalina, tipo na ir kvaaaile gi, vairuoti nemoka!!!
o mano pagrindine problema persirikiavimas ir ivaziavimas i pagrindine gatve kai intensyvus eismas..( stengiuosi visus praleisti ir nebandyt ilist i maza tarpeli). dar sunku isvaziuot is aisksteles kieme kai aplink milimetro atstumu stovi automobiliai... blush2.gif o pagrindinis mano priesas - vairavimo BAIME gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 27, 22:42)
na del atlaidumo tai visokiu pasitaiko...vieni stengiasi uzleisti, rodo posukius lenkdami mane ir t.t. o kiti demonstruoja savo pranasuma - signalina, tipo na ir kvaaaile gi, vairuoti nemoka!!!
o mano pagrindine problema persirikiavimas ir ivaziavimas i pagrindine gatve kai intensyvus eismas..( stengiuosi visus praleisti ir nebandyt ilist i maza tarpeli). dar sunku isvaziuot is aisksteles kieme kai aplink milimetro atstumu stovi automobiliai... blush2.gif o pagrindinis mano priesas - vairavimo BAIME gun_bandana.gif

o tu su 70 zenklu vazineji? pabandyk viena diena nusiimt, pamatysi maziau pypsens mirksiukas.gif
Kaune irgi yra vietu, kur neisivaizduoju kaip reiketu is salutinio i kaire pasukus isvaziuot i pagrindini, as jauciu pradzioj suksiu desinen, o tada jau apsisuksiu kur nors, man kartais taip lengviau ax.gif
O kokia ta baime, jei kasdien leki miestan? Bija, kad kam ileksi ar ko?
Atsakyti
QUOTE(soera @ 2007 01 28, 09:52)
o tu su 70 zenklu vazineji? pabandyk viena diena nusiimt, pamatysi maziau pypsens mirksiukas.gif
Kaune irgi yra vietu, kur neisivaizduoju kaip reiketu is salutinio i kaire pasukus isvaziuot i pagrindini, as jauciu pradzioj suksiu desinen, o tada jau apsisuksiu kur nors, man kartais taip lengviau ax.gif
O kokia ta baime, jei kasdien leki miestan? Bija, kad kam ileksi ar ko?

na ir paciai sunku ivardint ko bijau...jo, tikriausiai baisiausiai kam nors ivaziuot.. nors siaip turiu kasko draudima, tai nekainuotu. tik kad nemalonu ir tiek g.gif
o zenklo kol kas nenuimsiu, juk ne visi nori pasirodyt protingi uz mane. kai kurie tiiikrai labai tolerantiski ir uzjauciantys 4u.gif
Atsakyti
as asmeniskai galu ir dabar sunkiai prisvartuoju savo masiniuka... blush2.gif kai tik islaikiau teises iskart pradejau vazinet su pasatu, o dabar jau pusmetis kaip dziaugiuos tigriuke, tai labai sunku priprast prie tokiu mazu gabaritu doh.gif . prieki jau gerai jauciu ir zinau kur "prasuksiu" o kur ne, taciau su galu vargstu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 01 08, 23:35)
Vat būtent apie mikruškininkus nieko blogo negaliu pasakyti.Jie profesionalai,manau,žino,ką daro.

tai jau tikrai profesionalai bigsmile.gif kaimynas 100 vairuoja, būna, 4 ryto girtas visai laužia duris, niekas jo neįsileidžia tokio, o 8.00 jau už vairo bigsmile.gif
nevažiuodavau su juo, laukdavau kito cool.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2007 01 24, 08:33)
turbut nera zemeje nei vieno vyro, kuris sededamas salia vairuojancios moters nepakomentuotu jos daromu klaidu  lotuliukas.gif

aš tik džiaugiuosi, kad man klaidas pasako, mąstau, kaip jų vengti ax.gif
Atsakyti
Nebijoti vairuot pradejau kokia 3-4 diena pradejus vazinet, o dabar tai ne nebijojimas, bet nesvietiska trauka vaziuoti lekti pjauti biggrin.gif biggrin.gif bet cia velgi,mano kraujyje,nes musu seimyna tokia pavaziavus ant masinu ir vairavimo cool.gif man geriau neduok pavalgyt duok palekt biggrin.gif
Man apsipratimui reikejo mazdaug poros dienu, kol nebedrebejo taiop kinkos, beveik normaliai mieste pradejau jaustis po poros sav, o lakstyt pradejau mazdaug po men 4u.gif po to teko vairuoti kita masina, tai jau is pirmo karto gerai vaziavosi nes buvau apsipratus prie vairavimo biggrin.gif svarbiausia nebijoti ir nesibaidyti,o stengtis racionaliai planuoti savo veiksmus ir manevrus gatveje,greitai orientuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpathy: 22 kovo 2008 - 10:05