Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko prireikė apsiprasti su mašina?

QUOTE(denaxa @ 2007 01 04, 22:29)
Aš tai vienam tokiam vyriškam asmeniui labai aiškiai pasakiau-bent vienas žodis,ir skrendi per duris lauk.Rezultatas-visiška ramybė ir jokių komentarų thumbup.gif

Aš tai vieną tokį vyrišką asmenį, neklausiusį aiškaus pasakymo, išpašolvoninau iš mašinos, sustojau vidury kelio ir liepiau lipt lauk blush2.gif Rezultatas - irgi labai geras rolleyes.gif
Atsakyti
As teises issilaikiau pries 3metus,bet vairuoju tik metus.Vazineju kasdien ir nemazai. Prie masinos pripratau per kelias dienas, o pasitiket savo jegom po kokio menesio.
Negaliu as vazinet su MB,jis visa laika komentuoja kaip as vairuoju,tai per greitai uzsukau,tai per arti privaziavau ir t.t.. Tai vazinejam atskirai,kad isvengtume pykciu.nebent jau buna jis alc.gif ,tai vezu as ji doh.gif
Atsakyti
aš jau kokias dvi savaites iki darbo vairuoju, bet vyras šalia sėdi. niekaip neįprantu... sad.gif paprasčiausiai, nieko nematau - mane akina, man tamsu. o vakar dieną teko pavažiuoti, tai lafa, jokių problemų.
Atsakyti
Iš kur jūs tokių bambenklių MB traukiate? Maniškis mane kaip tik visada tik drasina, o kaip pradžioje kokį grybą išpjaudavau, tai ramiai viską paaiškindavo ir liepdavo pakartoti (pvz., nusigrybavus žiede vel į jį grįždavom, kad teisingai pravažiuočiau).

Jei ant manęs bambėtų, tikriausiai tą patį daryčiau tada, kai maniškis vairuoja. Aiškinčiau, kad per anksti stabdo, per vėlai posūkį įsijungė, kad reikėjo anksčiau persirikiuoti ir pan. Gal suprastų? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Esu kelis kartus pasakiusi savo vyriskiui pasakius kad arba uzsiciaupia arba eina namo pesciomis.
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 01 07, 14:20)
Jei ant manęs bambėtų, tikriausiai tą patį daryčiau tada, kai maniškis vairuoja. Aiškinčiau, kad per anksti stabdo, per vėlai posūkį įsijungė, kad reikėjo anksčiau persirikiuoti ir pan. Gal suprastų?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

kazkaip nedrasu, kai jo vairavimo patirtis 7 metai ir labai daug km prasukta... ax.gif Nors, kai duoda man pastaba - primenu, kiek musu vairavimo patirtis skiriasi ir paklausiu, kaip jis jautesi is pradziu... Ramybe 4u.gif
Atsakyti
As tai pora savaiciu vazinejau su vyru, o sian pirma diena kai viena atvaziavau i darba..smile.gif) (nors tiesa, vyras lydejo vaziuodamas is paskos).. neisivaizduoju kiek prireiks laiko kol normaliai pradesiu vaziuot, bet manau apie menesi... ax.gif
Atsakyti
[quote=žalga,2007 01 05, 01:07]
Pradėjus vairuoti mikruškininkai - priešas Nr. 1 tiek pačiai vairuojant, tiek pas juos įsėdus bigsmile.gif

Vat būtent apie mikruškininkus nieko blogo negaliu pasakyti.Jie profesionalai,manau,žino,ką daro.Be to su jais paprasta šviesom susišnekėti,jei užleidi,tai nestabdo,o mina gazą ir nešdinasi greičiau,ir padėkoti nepamiršta kas be ko.Kita vertus,jei aš matau,kad iš paskos mikrius važiuoja,tai irgi gazo pridedu,kad nestabdyt.Ir aplamai,važiuojant su srautu,o ne lėčiau,mikriai paprastai nekliūna.Be to,dar pamenu,kaip buvo gerai kažkada jais važinėti,greit nuveždavo į vietą mirksiukas.gif
Mano priešas nr.1-tai visokios nuliovos mandros bmw,audi ir mersai.Jie matyt mano,kad jiems taisyklės neegzistuoja,ir kiekvienas laiko savo šventa pareiga mano opeliuką aplenkti,tik ne visada gaunasi jiems tai
Atsakyti
O man priesingai - teko cia ne per seniausiai su mikriuku nuvaziuot.. Aikciojau ir uz sirdies griebiaus 3 kart - visi zmones ziurejo ir nesuprato, kas man.. Atleiskit, galvoju, atpratau nuo tokiu avariniu situaciju...
Mikru vairuotojai tikrai nestabdo, nes ju grafikas grieztas.. idomu, apie koki saugu vairavima galima kalbet, kai laikas sustatytas minute i minute. Jus pabandykit taip pavaziuot - kamikadzem pasijusit.. Ir dar, nepamirskim, kad jie vepso i saligatvius, ar nestabdo kas..
Neskaiciuoju, kiek kartu man mikras vos neikale i sona, kiek kartu uzkiso, kad vos spejau stabdyt ir pan.. Bet galiu suskaiciuot, kiek kartu padekojo, kai praleidau - lygiai 4 doh.gif

P.S. Troleibusus senuosius reiktu uzdraust. isuka i zieda lyg ju pirmenybe butu, o paskui taip velkasi, kad kitiems sustot reikia (Kaunietes turbut zinot 6-ojo forto ziedo ypatumus)
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 06, 15:45)
aš jau kokias dvi savaites iki darbo vairuoju, bet vyras šalia sėdi. niekaip neįprantu... sad.gif paprasčiausiai, nieko nematau - mane akina, man tamsu. o vakar dieną teko pavažiuoti, tai lafa, jokių problemų.

norejau paklaust kaip tau sekasi vairuot po dvieju savaiciu??? ar jau isnyko baime??? as viena vairuoju tik antra diena, tai o-jooo-joj kaip nervas ima blink.gif
Atsakyti
turbut nera zemeje nei vieno vyro, kuris sededamas salia vairuojancios moters nepakomentuotu jos daromu klaidu lotuliukas.gif
Atsakyti
MB retai kada man duoda vairuot jei jis salia buna, bet ir stengiuosi vazineti be jo, nes jis mane tik nervina...zek kaip tu vaziuoji, ka tu darai ir pan...tada as pradedu rekt, kad sesk pats ir vaziuok...ir istikro kai tik jis salia, taip man prasideda nesamones...

prie masinos priprantu karta privaziavus, tada matau ar man ji lengvai vairuojasi ir ar man ji paklusta...ir ar patogi...smile.gif problemu neturiu...teises turiu jau 5 m, bet is ju tik 2m vazineju...turejau mokitnis is naujo, nes po 3m bijojau vairuot, tai menesi laiko su tete diena is dienos vairavau...bet buvau tik prie jo masinos pripratus, bet kai padirbejau darbe, kur buvo kelios masinos nuo lengvos iki miniveno ir kabluko, tai dabar jau drasiai vaziuoju...svarbiausiai savim pasitiket ir nieko nebijot, laikytis savo kelio puses ir saugiai vaziuoti...as bijodavau priesais atvaziuojanciu masinu...dabar juokas ima...smile.gif

taip kad merginps DRASOS ir stenkites be savo vyru vazinet, nes jie dar labiau streso ivaro... 4u.gif
Atsakyti