zmonijau, pritariu visu 100 proc.
Pradėjus vairuoti mikruškininkai - priešas Nr. 1 tiek pačiai vairuojant, tiek pas juos įsėdus
Aš prie mašinos gabaritų pripratau gana greitai - per kelias savaites, prieš tai nuo teisių išlaikymo ilgai nevairavus. Keista man nuomonė, kad mažos skarbonkės - moteriškos mašinos, prie kurių lengviau priprasti. Spėju, kad jeigu neduota, net ir su mazda 121 normaliai gabaritų nepajausi. Atkreipkit kada dėmesį, kaip panašios knopkės priparkuojamos. Dažna net į vieną stovėjimo vietą nesugeba įsipaišyti
O dėl vairavimo kompleksų - iš mano patirties. Vairuoju, maniškis sėdi šalia, nes vienai dar baisu

. Suku prie šviesoforo į dešinę, o iš kairės atlekia erelis - papiktintas golfas, kuris įpjauna į posūkį... greitokai, mano supratimu. Aš nuo "vaizdialio" švelniai pakraupusi bandau prisiklijuoti kuo arčiau bordiūro pirmoje eilėje ir, žinoma, ant jo užlipu užpakaliniu ratu

Maniškis, gero būdo žmogus, nieko nesako, bet akies krašteliu pamatau reakciją. Nu gėda

bet tyliu. Ir galvoju - višta, vairuoti pačiai nelemta... Po savaitės vairuoja jis ... ir užlipa ant bordiūro ... visai ne avarinėje situacijoje

Nors vairuoja tikrai gerai... Netrukus po to pradėjau važinėti viena
Sėkmės visoms