Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

QUOTE(egliosha @ 2006 02 05, 14:46)
aš saviškiui pati nupirkau stringiukus per valentinke... iš pradžių buvo daug juoko lotuliukas.gif
bet tas skiautės gabalėlis ant jo penkias minutes gal pabuvo... blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
apibendrinant galiu teigti, kad maniškis stringų tikrai nenešios, bet va žaidimams ar šiaip santykių atgaivinimui tokie dalykėliai užveda thumbup.gif aš va pati nelabai kaip žiūriu į limpančias kojnes, bet turiu komplektėlį tik penkių minučių panaudojimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 02 05, 15:21)
apibendrinant galiu teigti, kad maniškis stringų tikrai nenešios, bet va žaidimams ar šiaip santykių atgaivinimui tokie dalykėliai užveda thumbup.gif aš va pati nelabai kaip žiūriu į limpančias kojnes, bet turiu komplektėlį tik penkių minučių panaudojimui ax.gif

O man visai nieko tos limpancios kojnes ir 5 min. ir siaip spec. progom bigsmile.gif
Atsakyti
ne...., vis planuoju kokiai valentynkei padovanoti ir užsiprašyti na tarkim striptizo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2004 08 27, 15:18)
na maniskis kazkada pasake, kai paklausiau, sake, kad stringus tik pedikai nesioja  tongue.gif

Na maniškis irgi tokiai nuomonei pritartų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na stringai ivairiems vakareliams ar siaip paivairinti meiles zaidimus tai tiktu. Bet ne kasdien
Atsakyti
o maniskis yra tokiu isitikinimu,kad juos nesioja tik py.... verysad.gif o man grazu jei vasara baltos kelnes ir plius stringai pas vyruku blush2.gif
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif vyriski stringai... nu jau ne schmoll.gif o jei dar uzpakalis plaukuotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cia tik depiliuotiems ir su stangriu uzpakaliuku blush2.gif kitokiu atveju schmoll.gif mano vienas pazistamas turejo leopardo spalvos schmoll.gif schmoll.gif visas drauges gasdindavo
Atsakyti
Aha išpradžiu apmaukim vyram stingus,poto liemenelės ir finalui išmokikim darytis makijaža lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nežinau gal aš ir nemadingai mastau,bet vyrai turi buti vyrais ir nešioti pantalonus arba šortus.
Atsakyti
O mano sunus vasara juos nesioja smile.gif Pats nusipirko turguje,maniau del juoko,kad pries paneles paissidirbinetu.Bet pasirodo vasara nesioja juos.
Karta sake,apturejo nepatoguma,nes isvaziavo su draugais prie ezero,taip staigiai be jokio pasiruosimo,visi nuleke maudytis ir maniskis jau kelnes mpvesi,bet prisimines,kad su stringais nebejo maudytis...
Atsakyti
Mano vyrui stringų neįsiūlytum lotuliukas.gif Nors turiu pažįstamų, kurie juos dėvi. Nematau čia nieko baisaus... Tegul, jei tik nori smile.gif
Atsakyti
Maniškis juos vasarą nešioja g.gif Karšta gi, čia manau higienos ir patogumo klausimas dėl jų... O kad nešioja tik pyyyyp tai nesutinku visai schmoll.gif
Atsakyti