Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

QUOTE(kevina @ 2006 03 16, 01:25)
na stringai ivairiems vakareliams ar siaip paivairinti meiles zaidimus tai tiktu. Bet ne kasdien

visiskai sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
sriptizo šokėjams,gėjams
Papildyta:
QUOTE(tamsi @ 2006 03 17, 00:27)
Aha išpradžiu apmaukim vyram stingus,poto liemenelės ir finalui išmokikim darytis makijaža lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nežinau gal aš ir nemadingai mastau,bet vyrai turi buti vyrais ir nešioti pantalonus arba šortus.

Pilnai su tavim sutinku
Atsakyti
manasis sako, kad niekaip jam stringu neuzdetum nono.gif kad ir kaip stengiuos ikalbet, kartais erzinu, kad nupirksiu, o jis vos nepyksta, taip priesinasi, nezinau kodel biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 13 lapkričio 2006 - 00:15
o mano vyriskis juos nesioja blush2.gif vasara po dzinsais - ir labai dziaugiasi blush2.gif ir turi ju tikrai ne vienus. nematau nieko blogo, kad jis juos nesioja - ir toli grazu jis ne gejus, ir ne koks striptizo sokejas blush2.gif
Atsakyti
Priminet jus man viena komiska vaizdeli... pries metus rugpjuti, per pacius karscius, klaidziojau su drauge Paryziuje palei Senos upe... uzlipom ir ejom tiltu... pasuku galva, o visa senos pakrante pilna nuogu uzpakaliu blink.gif isiziuriu ir ciut neiskrentu is klumpiu - dauguma vyru su stringais doh.gif tai va, pirma karta pamaciau prancuzu vyrus su stringiukais, net nuotrauka bandziau daryti, bet deja pries saule buvo ir nesigavo, buciau cia jums idejusi,vaizdzialis nemirtingas lotuliukas.gif pasirodo, ten daug vyru stringus nesioja kai karsta bigsmile.gif

vot tep va...na man pamacius vyra su stringais prasideda juoko priepuolis, nors as nesu pries, jei nori, tegu nesioja... gi gaminami yra vyriski stringai, ne moteriskus gi dedasi biggrin.gif bet vis tiek juokinga ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu niekaip neįsivaizduoju savo vyro su stringais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbūt numirčiau iš juoko, jei pamatyčiau. Kaip kažkas rašė - man taip pat stringai labai nevyriškai atrodo.

Nors nenustebčiau, jei dabartiniai -niolikos metų vaikinukai juos mėgsta ir nešioja g.gif
Atsakyti
maniskis sito bajerio nesuprastu....stryngai, ismestu mane su jais laukan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 11 13, 13:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu niekaip neįsivaizduoju savo vyro su stringais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  turbūt numirčiau iš juoko, jei pamatyčiau. Kaip kažkas rašė - man taip pat stringai labai nevyriškai atrodo.

Aha, as jau dabar mirstu is juoko, bandydama isivaizduoti. nu niekaip schmoll.gif kas nesioja, tegu, ka tik jiems tinka ir patinka. Man tai vyras su stringais, ne vyras.. blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mano vyrui stringų neužmautum. O ir aš žvengčiau susiriesdama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu juokingai turėtų atrodyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turi maniskis vienus, pati nupirkau kazkada smile.gif Tai retkarciais uzsideda, bet ne del patogumo ar karscio, bet kad pries mane psistaipytu thumbup.gif
O siaip pazystu vyruka nesiojanti stringus gana daznai. Na jis ne gejus tai tikrai, bet tokis pizoniskas biskuti wink.gif Ir ka pasakysiu - demesi atkreipia, aki patraukia, ypac kai dar ir uzpakaliukas nieko biggrin.gif Sakyciau vyrui stringai, kaip moteriskei neriniuoti apatiniai. Juk i paprastus pilkus trikotazinius nieks demesio neatkreiptu - o vat stringus kazkaip is kart pastebi, ir vienai sypsena sukelia, o kitai kitokiu minciu wink.gif
Atsakyti
maniskis nenesioja ir turbut niekada neuzsidetu.
Atsakyti
Maniškiui tik per jo lavoną uždėtum, o ir pati išlūžčiau iš juoko.
Juokingai atrodytų
Atsakyti