Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški stringai

Nu maniskiui stringu jokiu budu neuzmautum lotuliukas.gif o ir man tikrai negrazu..daug graziau jis man atrodo su seksualiais sortukais, bet as nieko pries neturiu jei zmogui patinka lai nesioja. Bet kai prisimanu vaizdeli,kai pamaciau savo kaimyna kazka dirbanti pasilenkusi ir matesi jo stringai,tai vaizdelis nekoks. Sakykit ka norit bet vyras man turi atrodyti normalai. Pagaliau jau kelnes vyrams su pazemintu liemeniu atsirado ir vaiksto daugelis idegusu pilvuka rodydami,o jei dar su stringais tai as isvis patyliu...na gal ir senamadiskai mastau,bet vyras turi buti savo vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
man vyriški stringai nepatinka schmoll.gif jau geriau aptempti šortukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 11 16, 12:31)
man vyriški stringai nepatinka schmoll.gif jau geriau aptempti šortukai wub.gif

jo šortukai tai labai gražu wub.gif
Atsakyti
Maniškis nešioja po to, kai padovanojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2004 08 27, 17:03)
O jezau, as kai isivaizdavau saviski su tigriniais stringais...  laugh.gif  laugh.gif  doh.gif  doh.gif
Maniskiui net moteriski stringai nepatinka, tai vyriski...  doh.gif
O ka jums tikrai grazu, kai jusu vyrai stringus nesioja  g.gif  blink.gif Nu man tai "zydrumo" virsune vyriski stringai, as ne pati saviskio su jais netoleruociau, negaliu, net balsu zvengiu, kai ji su stringais isivaizduoju  laugh.gif  laugh.gif

Maniskui taip pat ,net moteriski stringai nepatinka .. nors gal meluoja . lotuliukas.gif .. bet jau kai pamato koki vyruka su tokiai dalykeeliais ... susiraukia kaip kookio surugusio pieno isgeres .. labai juokinga... o dar kai ziurejom filma BORATAS ... tai buvo juoko ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na maniškis stringus jau 4 metai nešioja kasdien, thumbup.gif išskyrus kai pas gydytoją eina ar su draugais kur varo. Jam tai patinka ir patogu, tik žino, kad dauguma vyrų nemėgsta stringų arba nedrįsta mirksiukas.gif Man labai gražu kai atletiškas vyras, gražaus užpakaliuko savininkas su stringais vaikštinėja. wub.gif Aišku, jei koks suglebęs, pilvotas ar storulis su stringais - tai šlykštu. Mano manymu storuliams ir neatletiškiems vyrams skirti šortukai. Taip pat ir su merginom. jei tavo užpakalis gražus - dėkis stringus, o jei ne- paprastas seksualias kelnaites ax.gif
Atsakyti
man tai negrazu tiek ant liekno grazaus vyro kuno tiek tuo labiau ant apdribusio.kazkokia parodija.neseksualu bent man visiskai.as uz aptemptus sortukus rolleyes.gif
Atsakyti
schmoll.gif negrazu, kazkoks pasityciojima is vyro, graziausia su aptemptais sortukais. rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis seip nenesioja, bet kartais susikloscius aplinkybems uzsideda ax.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na nenoreciau akd manasis juos diena is dienos nesiotu unsure.gif bet va kaip zaidime meiles akimirka wub.gif maciau sex shope tokius stringus, tai ten toks juodas bulius su akytem ir siedu nosyje.... taip ir isisvaizdavau kaip uz to ziedo vesciaus savaji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2006 11 17, 18:07)
na nenoreciau akd manasis juos diena is dienos nesiotu  unsure.gif  bet va kaip zaidime meiles akimirka  wub.gif  maciau sex shope tokius stringus, tai ten toks juodas bulius su akytem ir siedu nosyje.... taip ir isisvaizdavau kaip uz to ziedo vesciaus savaji  thumbup.gif

bigsmile.gif ...va cia tai geras, as savaji irgi pavedzioti noreciau... ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
maniskiui net per jega niekas neuztemptu stringu schmoll.gif o ir man visai negrazu.sorry bet as pamacius vyra su stringais pirma mintis arba koks gejus arba striptizo sokejas. as tik uz sortukus biggrin.gif
Atsakyti