Įkraunama...
Įkraunama...

2018 Liepinukai

QUOTE(Murčikas @ 2018 06 23, 09:40)
<p>As visai norejau savaitgali pagimdyt, vakar visa komoda dukros perrinkau ka isaugo, grindis visur isploviau, balkona sutvarkiau, vonia isploviau, dezes patampiau. Jau vakare kaip laps kritau, na sakiau tikrai jau nakti prasides kas ir ryte isvaziuosiu. Bet... nieko biggrin.gif  atsikeliau, tik nugaros raumenys dabar skauda ir viskas biggrin.gif Sedziu laukiu toliau. Kadangi menesines nereguliarios, tai turbut reikia orientuotis pagal echo labiau, tai buvo 25d. Na ar 27d. per dviguba pilnati jauciu pramus daug nestukiu. Svarbu, tik pasigimdyt per kita savaite, nes mama paeme atostogu, kad dukra paziuret. po to jau nieks atostogu paimt negales. Na su vyru aisku tada liks, ka daryt, vazines kartu.

<p>Ir skambuciai jau nuo vakar ir zinutes prasidejo... nu jau? tu jau ar ne jau? tu kur, dar namie? tai kada jau... </p>
<p> </p>
<p>Drauge mano VGN patologiniame, kadangi pernesiotas lelius, speja svori nuo 4200 iki 4600. bet dar iki pirmadienio nusprende palaukti, neskatinti, del didelio svorio. Na jetau, as isivaizduoju jau kaip jinai laukia tai ne tas zodis, kada jaaauuuuuu.

Oho bitutė darbininkė biggrin.gif Man jeigu nugaros nesurakintų, tai aš irgi varyčiau namus kuopt. Bet po to žinau, kad nepaeisiu.

Mane vyras jau nervina su tuo "jau, ar jau... jau važiuojam..." priplosiu tikrai vieną dieną biggrin.gif Kitiems dar parašau nenervuot su klausimais biggrin.gif Aš irgi norėčiau kitą savaitę pagimdyt, anytai dar atostogos būtų iki 10 dienos smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Kas pas jus čia per nuotaikos,"nieko nesinori", verkiat... :unsure:  Turbūt dėl to, kad labai jau leliukų laukiat. Nieko, tuoj nebus laiko liūdėt :mirksiukas: 

Aš visai normaliai išsimiegojau. Turiu kelis darbelius nusimačius, o vakarop atvažiuos sesė su šeima, liks nakvot. Siūlė į miestą, bet į kokį man miestą... Už tai Kultūrkė mums už vieno namo, ten vis vyksta kas nors, reiks nueit pažiūrėt :D  Vis tiek kokį laužiuką degins.

Na o jums su tais išeinančiais kamščiais jau dienelės ar net valandos suskaičiuotos :mirksiukas:​ 

Atsakyti
aj tai šiandien normalūs žmonės Jonines tipo švęs? biggrin.gif Keista kad nelyja biggrin.gif
Atsakyti

As vis kamscio ieskau :D Vis paziuriu, gal iskrito kas :D Bet kol kas nieko neradau, kaip paparcio ziedo :D

Atsakyti

aj tai šiandien normalūs žmonės Jonines tipo švęs? biggrin.gifKeista kad nelyja biggrin.gif

Lis vakare 😂

Atsakyti
aš irgi biggrin.gif biggrin.gif kiekvieną kart į WC nueinu biggrin.gif biggrin.gif kaip tėve mūsų pasižiūriu biggrin.gif biggrin.gif bet man regis nu neteks man jo pamatyt ir šį kart biggrin.gif
Atsakyti

Tau dar anksti ieskot, man pats laikas :D

Atsakyti
nieko neanksti biggrin.gif vyras sakė statistiškai prieš terminą pagimdo 80% moterų biggrin.gif 5% tik termino dieną, ir 15% pernešioja. NU tai aš jau esu buvus tarp 5 ir 15 procentų biggrin.gif negi negali kaip žmogus dabar papult į tą didžiausią dalį?
Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2018 06 23, 10:32)
<p>Man kai kamstis salinosi, tai jo gal tik koks arbatinis saukstas buvo. </p><p></p><p>Zodziu... Sedziu, bliaunu ir pati nezinau kodel. Asaros byra ir negaliu susivaldyt...</p>

Viskas normalu, hormonai siaučia, pasiguosk šeimai,gal pralinksmins,isijunk linksmą komediją kad ir 100 kartų matyta,padeda visada nuotaiką pasikelti ;) man tai pasivaiksciojimas labai kelią nuotaiką ;)

QUOTE(19891010 @ 2018 06 23, 10:49)
<p>Mano kleckas jau 4kg. </p>

Oho 👍O dukrytė gimė kokio svorio?
Maniškis net neįsivaizduoju kokio svorio..

QUOTE(AguonuLaukas @ 2018 06 23, 11:34)
nieko neanksti biggrin.gif vyras sakė statistiškai prieš terminą pagimdo 80% moterų biggrin.gif 5% tik termino dieną, ir 15% pernešioja. NU tai aš jau esu buvus tarp 5 ir 15 procentų biggrin.gif negi negali kaip žmogus dabar papult į tą didžiausią dalį?

Domisi statistika 😁o kaip tu pati jauti į kurią grupę papulsi dabar?

Murcikas nu kaip nervina tokie klausimai ar jau? Arba kai terminas ateina žinutės tokios ale kaip gyveni 😊
Na aš dar nesulaukiau tokių.
Atsakyti
aj nieko aš nejaučiu. Gyvenime mano nuojauta niekur nepasitvirtina biggrin.gif Lievai man su 6 jausmu biggrin.gif
Atsakyti

As vis kamscio ieskau :D Vis paziuriu, gal iskrito kas :D Bet kol kas nieko neradau, kaip paparcio ziedo :D

:lol: as irgi ieskau :lol: gal vakare kai visi lauzus kurens ir surasim :lol: 

As jauciu liudeselis uzejo man todel kad visa seima/gimines renkasi svesti, o as namie tupiu... Smagu butu ir man nuvaziuot, bet jauciu nuo zmoniu kiekio pavargciau jau po valandos ir bliauciau kad namo noriu :D

As kazkaip siandien ar ryt nenoreciau gimdyt, nes vaikas neturetu normalaus gimtadienio, kazkaip atrodo kad paaugus jonines nustelbtu jo gimtadieni... O gal atvirksciai? :hm: butu smagiau svesti... 

Ka valgysit pietums? Noriu valgyt bet nezinau ka :oh:

Atsakyti
nežinau, pas mus nėra mados švęsti Jonines visai, tai man čia tokia diena ne šventė. O paskui paaugliui gal smagiau kai tokia proga ir Joninės kartu.

Pietum kepu bulves/morkas ir vištienos sparnelius orkaitėj maiše. Bus su šviežių kopūstų salotom
Atsakyti