Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

Kokius jus aliejukus naudojat plauku galiukams? Nes ziuriu net ne vienas ju yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 20, 20:46)
Kokius jus aliejukus naudojat plauku galiukams? Nes ziuriu net ne vienas ju yra  g.gif

Oleo-relax, ta is oranzines linijos
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 20, 22:54)
Oleo-relax, ta is oranzines linijos

O kokia kaina jo Lt?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 20, 20:57)
O kokia kaina jo Lt?

Nzn, pirkau UK, mokejau virs 17 svaru
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 05 20, 22:05)
Cia biski ne i tema, bet ar patenkinta tiesinimu? smile.gif

Aha patenkinta, tiesinau 2 kartus jau, bet kai nuauga apie 10-20 cm, vaizdelis kraupus, dabar bandau nusiauginti garbanas, nes ju jau pasiilgau, tai nervu kainuoja tikrai dau, kai puse garbanoti o kiti tiesus
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2009 05 20, 22:15)
Aha patenkinta, tiesinau 2 kartus jau, bet kai nuauga apie 10-20 cm, vaizdelis kraupus, dabar bandau nusiauginti garbanas, nes ju jau pasiilgau, tai nervu kainuoja tikrai dau, kai puse garbanoti o kiti tiesus

O kokiu budu tiesinai, kokia kaina, ar labai pakenke plaukams? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2009 05 20, 21:46)
Kokius jus aliejukus naudojat plauku galiukams? Nes ziuriu net ne vienas ju yra  g.gif

As dabar aliejuka naudoju is oranzines serijos (125 ml), dar yra serumas is tos pacios serijos (50 ml) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 20, 23:46)

Aš naudoju Aleo Relax elixir,tai man labai patinka thumbup.gif Su galiukais išvis problemų neturiu wub.gif
Atsakyti
man tai tas aliejukas Oleo relax skystokas, matyt maniskiams labiau norisi tirstesnio aliejaus biggrin.gif o vat sitas garbanelems tai tikrai neblogas thumbup.gif patiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
Isbandziau zalia kerastase kauke Volumactive. Labai patiko, plaukuciai graziai krito, buvo labai pamaitinti. Galvojau, kad bus labai pasipute - bet atvirksciai, labai graziai krito, plaukas buvo pakankamai sunkus, bet neprisiplojes bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos labai neturiu laiko skaityti visa temele, gal galit parasyti kur Kaune pigiausiai galima nusipirkti aliejuka Oleo-relax,ta is oranzines linijos smile.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 29 gegužės 2009 - 12:46
sveiki ,merginos o kuom skiriasi oleo relax alejukas nuo Oleo Relax Elixir Serum?
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2009 05 29, 12:44)
Merginos labai neturiu laiko skaityti visa temele, gal galit parasyti kur Kaune pigiausiai galima nusipirkti aliejuka Oleo-relax,ta is oranzines linijos  smile.gif ACIU 4u.gif

Kad visur panasios turbut kainos mirksiukas.gif

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 05 29, 19:35)
sveiki ,merginos  o  kuom  skiriasi oleo  relax  alejukas  nuo Oleo Relax Elixir Serum?

Aliejukas skystesnis, o serumas sunkesnis (aliejuko 125 ml, serumo 50 ml). Serumas skirtas labiau pazeistiems storiems plaukams. Pvz. man serumas butu per sunkus mirksiukas.gif
Atsakyti