Kokius jus aliejukus naudojat plauku galiukams? Nes ziuriu net ne vienas ju yra

QUOTE(*moon* @ 2009 05 20, 20:46)
Oleo-relax, ta is oranzines linijos
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 20, 22:54)
Oleo-relax, ta is oranzines linijos
O kokia kaina jo Lt?
QUOTE(*moon* @ 2009 05 20, 20:57)
O kokia kaina jo Lt?
Nzn, pirkau UK, mokejau virs 17 svaru
QUOTE(^^liutuke @ 2009 05 20, 22:05)
Aha patenkinta, tiesinau 2 kartus jau, bet kai nuauga apie 10-20 cm, vaizdelis kraupus, dabar bandau nusiauginti garbanas, nes ju jau pasiilgau, tai nervu kainuoja tikrai dau, kai puse garbanoti o kiti tiesus
QUOTE(werda @ 2009 05 20, 22:15)
Aha patenkinta, tiesinau 2 kartus jau, bet kai nuauga apie 10-20 cm, vaizdelis kraupus, dabar bandau nusiauginti garbanas, nes ju jau pasiilgau, tai nervu kainuoja tikrai dau, kai puse garbanoti o kiti tiesus
O kokiu budu tiesinai, kokia kaina, ar labai pakenke plaukams?

Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2009 05 20, 21:46)
As dabar aliejuka naudoju is oranzines serijos (125 ml), dar yra serumas is tos pacios serijos (50 ml)

QUOTE(*moon* @ 2009 05 20, 23:46)
Aš naudoju Aleo Relax elixir,tai man labai patinka

man tai tas aliejukas Oleo relax skystokas, matyt maniskiams labiau norisi tirstesnio aliejaus
o vat sitas garbanelems tai tikrai neblogas
patiko

Isbandziau zalia kerastase kauke Volumactive. Labai patiko, plaukuciai graziai krito, buvo labai pamaitinti. Galvojau, kad bus labai pasipute - bet atvirksciai, labai graziai krito, plaukas buvo pakankamai sunkus, bet neprisiplojes

Merginos labai neturiu laiko skaityti visa temele, gal galit parasyti kur Kaune pigiausiai galima nusipirkti aliejuka Oleo-relax,ta is oranzines linijos
ACIU

sveiki ,merginos o kuom skiriasi oleo relax alejukas nuo Oleo Relax Elixir Serum?
QUOTE(wife @ 2009 05 29, 12:44)
Merginos labai neturiu laiko skaityti visa temele, gal galit parasyti kur Kaune pigiausiai galima nusipirkti aliejuka Oleo-relax,ta is oranzines linijos
ACIU 

Kad visur panasios turbut kainos

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 05 29, 19:35)
sveiki ,merginos o kuom skiriasi oleo relax alejukas nuo Oleo Relax Elixir Serum?
Aliejukas skystesnis, o serumas sunkesnis (aliejuko 125 ml, serumo 50 ml). Serumas skirtas labiau pazeistiems storiems plaukams. Pvz. man serumas butu per sunkus