Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

papirkau kai ka
user posted image
user posted image

jau kelis kart naudojau ciment priemone tai kolkas pastebejau kad plauku apimtis padideja , patys plaukai standesni , kietesni gal net labiau pasipute . bet antra diena jie man nekaip atrodo unsure.gif
kapsule siandien pirma kart dejausi tai plaukams poveikio tikrai nepasakysiu tik tiek kad po ju norejosi dar balzamo g.gif nedejau...o reiktu ar ne ?kaip galvojat?
gal kas naudoja sias priemones ir pakomentuotu
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 05 29, 20:43)
Kad visur panasios turbut kainos  mirksiukas.gif
Aliejukas skystesnis, o serumas sunkesnis (aliejuko 125 ml, serumo 50 ml). Serumas skirtas labiau pazeistiems storiems plaukams. Pvz. man serumas butu per sunkus mirksiukas.gif

dekoju,o kokie pas tave plaukuciai? pas mane sviesinti,ilgi is kokios serijos man bandyti?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 05 29, 19:46)
papirkau kai ka
user posted image
user posted image

jau kelis kart naudojau ciment priemone tai kolkas pastebejau kad plauku apimtis padideja , patys plaukai standesni , kietesni gal net labiau pasipute . bet antra diena jie man nekaip atrodo  unsure.gif
kapsule siandien pirma kart dejausi tai plaukams poveikio tikrai nepasakysiu tik tiek kad po ju norejosi dar balzamo  g.gif nedejau...o reiktu ar ne ?kaip galvojat?
gal kas naudoja sias priemones ir pakomentuotu

O man ciment labai patinka, labai tiko maniskiams rolleyes.gif Tik as ant paciu saknu netepu, o ant galiuku dar papildomai aliejuko dedu po dziovinimo mirksiukas.gif
O del kapsules, tai is zalios serijos as turejau buteliuke kapsules, tai tikrai nereikejo nieko papildomai. Po situ gali reiket, gal jos tiesiog atstato plauka, o siekiant kito efekto, gal reikia kazka papildomai naudot. As pabandyciau pasiskambint ir pasikonsultuot su kirpeja mirksiukas.gif

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 05 29, 19:56)
dekoju,o  kokie  pas  tave  plaukuciai? pas  mane  sviesinti,ilgi  is kokios  serijos  man  bandyti?

Pas mane ploni, nedazyti, labai svelnus ir minksti, todel ne visas priemones galiu naudot - jos apsunkintu mano plaukus.
O taviskiai pazeisti ar tiesiog dazyti, bet geros bukles? As bandyciau kapsules (turejau ir oranzines, ir zalios serijos - visos labai patiko). Pabandyk kazka is oranzines arba ruzavos serijos manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 29 gegužės 2009 - 20:19
liutuke mano plaukai pagal apibudinima tikrai panasu i tavuosiu tik tiek kad riebaluojasi prie saknu . ka tu dar naudoji ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 05 29, 20:22)
liutuke mano plaukai pagal apibudinima tikrai panasu i tavuosiu tik tiek kad riebaluojasi prie saknu . ka tu dar naudoji ?

Siuo metu is kerastases turiu cimenta, oleo realax aliejuka, volumactive kauke, pabaigiau zaliu ampoliu (buteliuke) kursa. O sampunus ir kaukes naudoju is Loccitane siuo metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 05 29, 21:29)
Siuo metu is kerastases turiu cimenta, oleo realax aliejuka, volumactive kauke, pabaigiau zaliu ampoliu (buteliuke) kursa. O sampunus ir kaukes naudoju is Loccitane siuo metu  mirksiukas.gif

o tas cimentas kaip supratau veikia tik tada kai naudojama siluma ?kaip tu ji naudoji?kiek tepi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 05 29, 21:18)
O man ciment labai patinka, labai tiko maniskiams rolleyes.gif Tik as ant paciu saknu netepu, o ant galiuku dar papildomai aliejuko dedu po dziovinimo mirksiukas.gif
O del kapsules, tai is zalios serijos as turejau buteliuke kapsules, tai tikrai nereikejo nieko papildomai. Po situ gali reiket, gal jos tiesiog atstato plauka, o siekiant kito efekto, gal reikia kazka papildomai naudot. As pabandyciau pasiskambint ir pasikonsultuot su kirpeja  mirksiukas.gif
Pas mane ploni, nedazyti, labai svelnus ir minksti, todel ne visas priemones galiu naudot - jos apsunkintu mano plaukus.
O taviskiai pazeisti ar tiesiog dazyti, bet geros bukles? As bandyciau kapsules (turejau ir oranzines, ir zalios serijos - visos labai patiko). Pabandyk kazka is oranzines arba ruzavos serijos manau mirksiukas.gif

na as nepasakyciau kadpazeisti,ju pas mane daug ir plaukas storas ir po plovimu labai puciasi ar kaip cia issireikst, g.gif na siaip visi kas balina plaukus jau pazeidzia ju struktura,tik vieni nepriziuri to plauko ir jis atrodo tragiskai,as tei stengiuosi pirkt visokias premones,as dabar naudoju alternos sampuna ir balzama su baltais trufiliais,fainas,bet neturiu alejuko jokia tai pabaigiau joico ieskau ka nors.
o tu galetum pagal spalvas apibudinti siek tike kerastade produkcija,nes nesigaudau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 05 29, 20:51)
o tas cimentas kaip supratau veikia tik tada kai naudojama siluma ?kaip tu ji naudoji?kiek tepi  rolleyes.gif

Aha, jis skirtas plauku apsaugai nuo karscio. Siaip tikrai jauciu poveiki, nes pastoviai dziovinu dziovintuvu, retai znyplemis patiesinu. Anksciau plaukai greitai nuplonedavo i galus, o dabar lyg to nera smile.gif O tepu mazdaug gero riesuto dydzio priemones paspaudima, paskirstau gerai ant visu plauku, vengdama saknu srities. Tuomet dziovinu dziovintuvu ir patepu aliejuku rolleyes.gif Nera si priemone stebuklinga ar kazkaip labai formuojanti, bet man po jos plaukai nebuna prisiploje, neapsunkinti, blizga ir dar tikiuosi apsaugoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 05 29, 21:17)
na  as  nepasakyciau  kadpazeisti,ju  pas  mane  daug  ir  plaukas  storas ir  po  plovimu  labai  puciasi  ar  kaip cia  issireikst, g.gif  na  siaip  visi  kas  balina  plaukus  jau  pazeidzia  ju  struktura,tik  vieni  nepriziuri  to  plauko  ir  jis  atrodo  tragiskai,as  tei  stengiuosi pirkt  visokias  premones,as  dabar  naudoju  alternos  sampuna  ir  balzama  su  baltais  trufiliais,fainas,bet  neturiu  alejuko  jokia  tai  pabaigiau  joico  ieskau  ka  nors.
o  tu  galetum  pagal  spalvas  apibudinti  siek  tike  kerastade  produkcija,nes  nesigaudau doh.gif

Oranzine Nutritive linija - sausiems ir jautriems plaukams
Zalia - Resistance - Nusilpusiems ir ploniems
Ruzava - Reflection - Jautriems, dazytiems
Sviesiai zydra - Biotic - galvos odai
Pilka - Specifique - galvos odai, nuo slinkimo
Melyna - Dermo-Calm - jautriai, sudirgusiai galvos odai
Tamsiai melyna - Noctogenist - naktines plauku prieziuros priemones
Raudona - Soleil - plaukams, paveiktiems saules, suraus ir chloruoto vandens

Kiekviena linija skirstoma i dar smulkesnes. Pvz. Oranzines linijos serija susideda is:
Nutritive - sausiems ir jautriems plaukams, maitinanti. Poveikis jauciamas is karto. (Ampolytes geros, siulyciau rinktis 3 stiprumo)
Oleo-Relax - sausiems ir neklusniems plaukams susvelninti ir islyginti. (Aliejukas fainas)
Oleo-Curl - sausu ir garbanotu plauku prieziura.

Zalia linija:
Force - nualintiems plaukams (chemijos paveiktiems ar naturaliai nusilpusiems)
Volumactive - ploniems, puriems plaukams
Age Recharge - gyvybingumo netekusiems, chemijos paveiktiems plaukams (patiko labai zalios ampules)

Ruzava:
Reflection 1: ploniems, siek tiek jautriems, dazytiems plaukams
Reflection 2: tankiems, itin jautriems, dazytiems plaukams
Chroma Riche - balintiems ar dazytiems plaukams

Saules linija skirstoma dazytiems ir nedazytiems plaukams.

Oi kiek prirasiau 000164.gif
Mane pacia dabar domina ju sampunai, nes turejau tik nuo slinkimo rolleyes.gif
Atsakyti
kokia tu saunuole SIRDINGAI DEKOJU
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 05 30, 07:55)
kokia  tu  saunuole  SIRDINGAI  DEKOJU

Prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
ka pasakytumet apie Kerastase kauke is zalios linijos,silpniem pazeistiem?
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 06 04, 22:55)
ka pasakytumet apie Kerastase kauke is zalios linijos,silpniem pazeistiem?

Gera kaukė,gerai atstato plaukus mirksiukas.gif
Atsakyti