Įkraunama...
Įkraunama...

KERASTASE priemonės plaukams

isigyjau ir as purskala toki-Kerastase Nutritive Oleo-Curl Curl Defining Oil Mist,tikiuosi,akd nebus per riebus mano plaukams,nes siaip jie nera linke riebaluotis,bet ir nera sausi.o labai nepaklusnus ir pasipute,kas kur,tai gal nors kiek mano mazasias garbaneles sudelios graziau.atrodo sitaip
user posted image

tik dar sulaukt reikia-tikuosi,kad ryt poryt gausiu,tada pasipasakosiu ispudzius
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 06 04, 22:55)
ka pasakytumet apie Kerastase kauke is zalios linijos,silpniem pazeistiem?

QUOTE(Gilberta @ 2009 06 05, 12:45)
Gera kaukė,gerai atstato plaukus mirksiukas.gif

o ta zalioji kauke tinka sviesintiems pazeistiems plaukams?

Mano kirpeja sake, kad sviesintiems plaukams reikia rinktis serija, skirta pazeistiems plaukams, nes dazymo metu plauko zvyneliai yra atveriami ir spalva yra istraukiama is plauko.
O koki patartumet sampuna rinktis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 05 29, 17:46)
papirkau kai ka
user posted image
user posted image

jau kelis kart naudojau ciment priemone tai kolkas pastebejau kad plauku apimtis padideja , patys plaukai standesni , kietesni gal net labiau pasipute . bet antra diena jie man nekaip atrodo  unsure.gif
kapsule siandien pirma kart dejausi tai plaukams poveikio tikrai nepasakysiu tik tiek kad po ju norejosi dar balzamo  g.gif nedejau...o reiktu ar ne ?kaip galvojat?
gal kas naudoja sias priemones ir pakomentuotu

as ir turejau tas ampulytes tai man padejo nes turejau labai didele beda su plaukais doh.gif bet cia yra 3 savaiciu kursas ir ampulytes reikia dvi sunaudot vienam kartui tai as jas sumaisydavau(nors tipo reikia atskirai)ir palaikydavau nors pusvalandi o poveikis pasijaucia po viso kurso,nors as pajutau jau pagerejima po antro.na aisku kad galutunai pasitaisytu plaukai reiktu bent keliu kursu smile.gif na ir prirasiau,tikiuosi kam pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxiuke @ 2009 06 12, 21:31)
as ir turejau tas ampulytes tai man padejo nes turejau labai didele beda su plaukais doh.gif  bet cia yra 3 savaiciu kursas ir ampulytes reikia dvi sunaudot vienam kartui tai as jas sumaisydavau(nors tipo reikia atskirai)ir palaikydavau nors pusvalandi o poveikis pasijaucia po viso kurso,nors as pajutau jau pagerejima po antro.na aisku kad galutunai pasitaisytu plaukai reiktu bent keliu kursu smile.gif na ir prirasiau,tikiuosi kam pades 4u.gif

nelabai supratau kaip ten del tu dvieju ampolyciu ax.gif tai reik viena uzsidet , palaikyt , nuplaut ir vel kita g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 06 12, 19:13)
nelabai supratau kaip ten del tu dvieju ampolyciu  ax.gif tai reik viena uzsidet , palaikyt , nuplaut ir vel kita  g.gif ?

taip ten raso kad poveikis yra tik kai naudojamos abi(nes atkreipkit demesi jog ant ju yra skaiciukai 1 ir 2)tai uzsidedi viena palaikai kelias min nuplauni o tada antra.bet as jas sumaisydavau indely kad gautusi vientisa mase tada daugiau jos atrodo ir istepdavau plaukus.bet palaikydavau kaip jau minejau apie pusvalandi ar kiek laiko ir kantrybes turedavau.tai visai nieko,plaukai minksti ir svelnus 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as naudoju DEFINE silkening serum,man jis thumbup.gif ,jis riebus ,kaip tik plauku gal iukam,ir db jau kirpineti kas menesi nera reikalo mirksiukas.gif .nemoku ikelti nuotraukos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxiuke @ 2009 06 13, 12:09)
taip ten raso kad poveikis yra tik kai naudojamos abi(nes atkreipkit demesi jog ant ju yra skaiciukai 1 ir 2)tai uzsidedi viena palaikai kelias min nuplauni o tada antra.bet as jas sumaisydavau indely kad gautusi vientisa mase tada daugiau jos atrodo ir istepdavau plaukus.bet palaikydavau kaip jau minejau apie pusvalandi ar kiek laiko ir kantrybes turedavau.tai visai nieko,plaukai minksti ir svelnus 4u.gif

doh.gif nu ot ziopla tikrai nemaciau . aciu kad pasakei 4u.gif reiks paziuret kokiu cia prinaudojau ne is eiles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 06 13, 18:35)
doh.gif nu ot ziopla tikrai nemaciau . aciu kad pasakei  4u.gif reiks paziuret kokiu cia prinaudojau ne is eiles  doh.gif

nera uz ka,kad tik padetu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti kokia Kerastase priemone, kuri apsunkintu plauka, kad nebutu tokie pasipute doh.gif
Atsakyti
Tiek skaiciau skaiciau, bet taip rupimo atsakymo ir neradau - kokios siu priemoniu kainos? Ypac domina to oranzinio aliejuko galams kaina, nes noreciau pirkti, taciau net neisivaizduoju kiek kainuoja, bijau neapsijuokt parduotuvej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sonya87 @ 2009 06 15, 23:25)
Tiek skaiciau skaiciau, bet taip rupimo atsakymo ir neradau - kokios siu priemoniu kainos? Ypac domina to oranzinio aliejuko galams kaina, nes noreciau pirkti, taciau net neisivaizduoju kiek kainuoja, bijau neapsijuokt parduotuvej  lotuliukas.gif

va cia pasiziurekit. Aisku LT brangiau unsure.gif
http://www.lookfanta.../hair/kerastase
Atsakyti
Kaunietes, ar nezadat greitu metu ko nors siusti is lookfantastic? Prisijungciau blush2.gif
Atsakyti