Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 02, 12:18)
tavo postus skaitau kaip humoreskas, is tikro turi gera jumoro jausma lotuliukas.gif
jei pretenduoji i koki psichologa - tai zinok tikrai ne tavo srittis lotuliukas.gif
gal galima patikslinti kokias istorijas esu susikurusi, kurios neatitinka realybes?  bigsmile.gif

grynai. Ypač prisiminus jo tą eržilo personažą, neturinti kur kelnių turinio vis padėt biggrin.gif
Kaip gerai matosi, kai žmogus savo problemas bando perkelti ant kitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 02, 12:21)
grynai. Ypač prisiminus jo tą eržilo personažą, neturinti kur kelnių turinio vis padėt biggrin.gif
Kaip gerai matosi, kai žmogus savo problemas bando perkelti ant kitų smile.gif

bet taip tip top lotuliukas.gif kaip sakoma pabunam veidrodziais kitiem, kas nenori i save pasiziureti saziningai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 02, 12:27)
bet taip tip top lotuliukas.gif kaip sakoma pabunam veidrodziais kitiem, kas nenori i save pasiziureti saziningai lotuliukas.gif

Bet tai cia tu grynai apie save. Gi pajuokos objektas esi. As vakar specialiai del taves ana virs 700 psl tema priminiau, kad uzuot spragsejus klava, pasiimk, pasiskaityk kokiais perlais meteisi biggrin.gif . Jau viska pamirsai nauju nicu prisiregistravus biggrin.gif . Ten net rasei, kad paauglystej gerei degtine su alum.
Maciau skaitei ta tema. Ar visa perskaitei, ar neatsibodo cia pukuotaja vaidint?
Atsakyti

Bet tai cia tu grynai apie save. Gi pajuokos objektas esi. 

As irgi ta pati norejau pasakyt-viska ka ji su Montverte ant kitu bando suvartyt tai paciom tinka kaip nulieta...Praktiskai gali skaityt ka I tavo posta komentuoja ir zinot kad apie save ten varo, tik apsimeta kad kazkam bando prilipdyt , tiksliau nusikratyt savo grieku

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 13:09)
Bet tai cia tu grynai apie save. Gi pajuokos objektas esi. As vakar specialiai del taves ana virs 700 psl tema priminiau, kad uzuot spragsejus klava, pasiimk, pasiskaityk kokiais perlais meteisi biggrin.gif . Jau viska pamirsai nauju nicu prisiregistravus biggrin.gif . Ten net rasei, kad paauglystej gerei degtine su alum.
Maciau skaitei ta tema. Ar visa perskaitei, ar neatsibodo cia pukuotaja vaidint?

issiprintink -turesi knyga rudens vaikarais paskaityti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(emiss @ 2018 10 02, 13:37)

Man idomu, kas cia per sena nare prisikelus nauju niku? Monteverte, kaip manai? Jauti tam tikras tendencijas? man kai kas ryskeja mano krikstolinam rutulyje lotuliukas.gif

Emi, neatsibodo vyra vaidinti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 02, 14:03)
Man idomu, kas cia per sena nare prisikelus nauju niku?  Monteverte, kaip manai? Jauti tam tikras tendencijas? man kai kas ryskeja mano krikstolinam rutulyje lotuliukas.gif

Emi, neatsibodo vyra vaidinti?  biggrin.gif

Taip, cambala visų senienų ekspertė, tai ir kelia skeletus iš savo spintų smile.gif prieš 8 metus apsireiškusius dar tebecituoja biggrin.gif
Faktas, kad naujų narių čia praktiškai nebėr. Faktas kaip blynas. Tik seniam ir beįdomus šis forumas smile.gif
Na nebent ateina koks vienas kitas dėl kokio daktaro paklaust ar kokios grožio operacijos. Bet ne kitur.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 02, 15:07)
Taip, cambala visų senienų ekspertė, tai ir kelia skeletus iš savo spintų smile.gif prieš 8 metus apsireiškusius dar tebecituoja biggrin.gif
Faktas, kad naujų narių čia praktiškai nebėr. Faktas kaip blynas. Tik seniam ir beįdomus šis forumas smile.gif
Na nebent ateina koks vienas kitas dėl kokio daktaro paklaust ar kokios grožio operacijos. Bet ne kitur.

Tai sakai kad galejai ir but ta Ilgaplaukes nicu? Siaip tai as tada buvau naujoke, ir nelabai ten dar gaudziaus kaip kas. Bet ji buvo tokio kaustelejusio stiliuko kaip tu, visada priesaky, visada teisi ir visada visiems atrasinedama, jau nesvarbu ka, svarbu tas paskutinis zodis butu.

Bet tai zeek, kaip lutuje- ubuntu- sani isryskinau. Siaip nera jokio rutulio, jokiu knisimu. Viskas labai paprasta. Tiesiog tam tikras braizas.

O tai gi abi teiget kad as cia emis. Tai rutulys apsinese ar susimovet , bet nepripazistat sito?
Atsakyti
Monteverte, is kur zinai, kad Ilgaplauke buvo pries 8 metus? mirksiukas.gif
Siaip tai ji gan daznai naudojo fraze " skeletai spintose" ax.gif 😂😂.

Niekada nesuprantu zmoniu, kurie keicia savo nicus. Nu ubunte tai aiskus, susirieja su visu forumu, apvaro visus protingus narius. O kiti ko?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 16:16)
O tai gi abi teiget  kad as cia emis. Tai rutulys apsinese ar susimovet , bet nepripazistat sito?

ne neteigiu ,kad tai tu tik sakau, kad nemanau, jog tai vyras ar juo labiau naujas narys ir tiek, gali buti ir tu glai buti ir bet kuri kita, as per duag del to nemastau, tik siaip labai jau nepansu i vyriska braiza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 02, 18:00)
ne neteigiu ,kad tai tu tik sakau, kad nemanau, jog tai vyras ar juo labiau naujas narys ir tiek, gali buti ir tu glai buti ir bet kuri kita, as  per duag del to nemastau, tik siaip labai jau nepansu i vyriska braiza  biggrin.gif

Taigi sakei, kad as esu emis, kad sukuriau tema ana😂😂.
Tu apie braiza nieko nenutuoki. Paskaitei fraze ir bandai kartot kaip papuga.
Kazi kokia moteris ( jei tai emsis) atrastu vyra padaryt foto ( kai norejo daug liutuku daryt😂😂😂) . Ten gi vyriskos rankos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 18:09)
Taigi sakei, kad as esu emis, kad sukuriau tema ana😂😂.
Tu apie braiza nieko nenutuoki. Paskaitei fraze ir bandai kartot kaip papuga.
Kazi kokia moteris ( jei tai emsis) atrastu vyra padaryt foto ( kai norejo daug liutuku daryt😂😂😂) . Ten gi vyriskos rankos.

nu as tai kaip vsiada nieko neismanau, nieko naujo lotuliukas.gif
nenustebciau, kad tai butum tu, bet tikrai netvirtinu, kad tai tikrai tu, aiskiau? kai nori viska gali padaryti, o rasysena, tai visokia visu buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 01, 11:38)
kada as gyriau Rusija  blink.gif

Ubuntu***, pacituot, ar pati prisiminsit? Aš tą failiuką su tamstos įžvalgomis turiu. Pažadu saugoti ilgai.
Atsakyti