Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Ubuntu***, pacituot, ar pati prisiminsit? Aš tą failiuką su tamstos įžvalgomis turiu. Pažadu saugoti ilgai.

Neprisimins, o pacituota sakys, kad cia visai ne tai parasyta.

Ta proga Ramanausko palaiku tyrimo rezultatu aptarimas su Jakilaiciu. As nezinau kaip jo dukra turetu jaustis zinodama, ka tevas isgyveno. Net i galva netelpa. :unsure:

https://www.delfi.lt...i.d?id=79206961

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 16:16)
Tai sakai kad galejai ir but ta Ilgaplaukes nicu? Siaip tai as tada buvau naujoke, ir nelabai ten dar gaudziaus kaip kas. Bet ji buvo tokio kaustelejusio stiliuko kaip tu, visada priesaky, visada teisi ir visada visiems atrasinedama, jau nesvarbu ka, svarbu tas paskutinis zodis  butu.

Bet tai zeek, kaip lutuje- ubuntu- sani isryskinau. Siaip nera jokio rutulio, jokiu knisimu. Viskas labai paprasta. Tiesiog tam tikras braizas.

O tai gi abi teiget  kad as cia emis. Tai rutulys apsinese ar susimovet , bet nepripazistat sito?

Čia tu sakai, aš tai nieko nesakau.
Tai manai, kad vienas pasaulyje žmogus, kuris jaučiasi teisus, lyderiu ir pan.? Tokių juk daug. Ne visi gi tokie susimakalavę savyje kaip tu smile.gif

Aš tikrai neteigiau. Emiss daug kūrybiškesnis už tave biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 17:55)
Niekada nesuprantu zmoniu, kurie keicia savo nicus. Nu ubunte tai aiskus, susirieja su visu forumu, apvaro visus protingus narius. O kiti ko?

Žiūrint koks nikas, kokia jo istorija, ką norima buvo juo pasakyti apie save. Galima paprasčiausiai "išaugti" savo niką smile.gif
Atsakyti

Niekada nesuprantu zmoniu, kurie keicia savo nicus. Nu ubunte tai aiskus, susirieja su visu forumu, apvaro visus protingus narius. O kiti ko?

As tai noreciau pasikeisti ir buciau ta padariusi, jei ne SM draudimai. Mano nickas kitu nariu suprantamas visai ne taip kaip mano. Kazkaip siejasi su tikejimu ir pan, o as tiesiog ziauriai ne ta galvoje turejau. :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 02, 20:01)
Ta proga Ramanausko palaiku tyrimo rezultatu aptarimas su Jakilaiciu. As nezinau kaip jo dukra turetu jaustis zinodama, ka tevas isgyveno. Net i galva netelpa. unsure.gif
https://www.delfi.lt/video/laidos/delfi-dem...d=79206961'

Žinau, kad neprisimins, iškraipys, išsigins. Tiesiog įdomu, kaip tokie žmonės elgiasi biggrin.gif

Žiūrėjau. Dukrai stiprybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 spalio 2018 - 20:20
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 02, 21:06)
Čia tu sakai, aš tai nieko nesakau.
Tai manai, kad vienas pasaulyje žmogus, kuris jaučiasi teisus, lyderiu ir pan.? Tokių juk daug. Ne visi gi tokie susimakalavę savyje kaip tu smile.gif

Aš tikrai neteigiau. Emiss daug kūrybiškesnis už tave biggrin.gif
Papildyta:

Žiūrint koks nikas, kokia jo istorija, ką norima buvo juo pasakyti apie save. Galima paprasčiausiai "išaugti" savo niką smile.gif

Tai tu biggrin.gif .
Bet Ilgaplauke nebubo lyderis. Buvo truputi neadekvati, bet bais norejo lyderiu patapt biggrin.gif . Neusejo. Transformavosi ir galvojo kad pataps lyderiu kitu nicu.

Jo, emio humoro jausmas geras, bet kas jis bebutu. Fantazijos irgi geros biggrin.gif .

Bet tu neisaugai. Paltukas mazas, rankoves trumpos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 spalio 2018 - 20:31
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 02, 20:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72220308" data-time="1538492133"><div><p>Niekada nesuprantu zmoniu, kurie keicia savo nicus. Nu ubunte tai aiskus, susirieja su visu forumu, apvaro visus protingus narius. O kiti ko?
</p></div></blockquote><p>As tai noreciau pasikeisti ir buciau ta padariusi, jei ne SM draudimai. Mano nickas kitu nariu suprantamas visai ne taip kaip mano. Kazkaip siejasi su tikejimu ir pan, o as tiesiog ziauriai ne ta galvoje turejau. biggrin.gif
</p>

Ne, nu Jūsų nikas tai man su neadekvatais tikrai nesiasocijuoja. Esmė gi - ką rašom.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 02, 21:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72220308" data-time="1538492133"><div><p>Niekada nesuprantu zmoniu, kurie keicia savo nicus. Nu ubunte tai aiskus, susirieja su visu forumu, apvaro visus protingus narius. O kiti ko?
</p></div></blockquote><p>As tai noreciau pasikeisti ir buciau ta padariusi, jei ne SM draudimai. Mano nickas kitu nariu suprantamas visai ne taip kaip mano. Kazkaip siejasi su tikejimu ir pan, o as tiesiog ziauriai ne ta galvoje turejau. biggrin.gif
</p>

As kada ant greicio registravaus, tai norejau pasivadint Šambala. Bet rode uzimtas. Tai suminkiau cambala. Paskui tik pagalvojau, kad tai pleksne😂😂😂. Bet man netrukdo. Dabar visai patinka😁.

Atsakyti

As kada ant greicio registravaus, tai norejau pasivadint Šambala. Bet rode uzimtas. Tai suminkiau cambala. Paskui tik pagalvojau, kad tai pleksne😂😂😂. Bet man netrukdo. Dabar visai patinka😁.

Va va, as tai ilgai galvojau, norejau susieti su sau svarbiais dalykais, o gavosi lyg tikinti buciau, nors as ateiste. Ku daryt dabar. :D

Atsakyti

Ne, nu Jūsų nikas tai man su neadekvatais tikrai nesiasocijuoja. Esmė gi - ką rašom.

Nu man gal pirmas ispudis labai svarbus. :D Gerai, kad ezoterikos skyrelyje neszmezuoju, nes pasitiktu turbut su isankstine nuomone vien nicka pamate.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 02, 20:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72220503" data-time="1538504709"><div><p>Ne, nu Jūsų nikas tai man su neadekvatais tikrai nesiasocijuoja. Esmė gi - ką rašom.</p></div></blockquote><p>Nu man gal pirmas ispudis labai svarbus. biggrin.gif Gerai, kad ezoterikos skyrelyje neszmezuoju, nes pasitiktu turbut su isankstine nuomone vien nicka pamate.
</p>

O Jūs pabandykit, gal kokią Montevertę visai ir pralenksit smile.gif

Bet šiaip jo - neįdomu SM darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 02 spalio 2018 - 20:42

O Jūs pabandykit, gal kokią Montevertę visai ir pralenksit smile.gif

Bet šiaip jo - neįdomu SM darosi.

Neidomu tai ne tas zodis tiesiog. Tos pacios nares, jau zinau ka kuri pasakys, 50% komentaru rietynes, dar didele dalis visiski kliedesiai, bet iki tokio lygio, kad jau nekyla ranka ka ir rasyti.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 02, 00:18)
1. Normalus zmones su ismaniais nefotkina, nebent nieko normalesnio neturi po ranka. Eiti i ismaniuju salona klausti apie fotkinima, tai tas pats kaip eiti i MacDonalda dometis skaniu ir sveiku maistu.

2. 1992 Paprasti zmones turejo laidinius tik verslininkai ir mafijozai turejo mobilius.
Dabar viskas pasikeite. Ubagai turi mobilius, o normalus zmones turi namuose laidinius. Nes kitaip neprisiskambytu jiems niekas, jei gyvena didesniame name ar bute. Nesinesios juk mobiliako poo namus.

Normaliems žmonėms, šiaip jau, giliai pa barabanu, kas su kuo fotkina. Aš savo nikon'o jau kelis metus nebuvau palietus, fotkinu su telefonu, nes man paprasčiausiai taip patogiau, nei tą gaidį tampytis. Per vaiko confirmation gal ir išsitrauksiu fotoaparatą.

Nx tas laidinis reikalingas? Mobiliajam randi praleistą skambutį, perskambini, such a big deal
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 02, 12:20)
tai jau kokiu garsu reikia ten klausytis, kad kitu garsu negirdeti ?  blink.gif

Labai paprastai. Ką jau ten apie tel skambučio garsą kalbėt, jeigu netgi negirdi kai aš garsiai pakviečiu, pvz žiauriai tingiu lipt į apačią ledo pasiimt iš šaldytuvo, paprašau, kad atneštų, tai negirdi. Tada jau tenka bilstelt koja į grindis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 02, 21:09)
As tai noreciau pasikeisti ir buciau ta padariusi, jei ne SM draudimai. Mano nickas kitu nariu suprantamas visai ne taip kaip mano. Kazkaip siejasi su tikejimu ir pan, o as tiesiog ziauriai ne ta galvoje turejau. biggrin.gif

Man tavo nickas kažkodėl jokių apmastymų nesukėlė, net nepagalvojau, ką galėtų reikšt biggrin.gif Mano tai grynai ant prikolo, kai koks 10 nickų iš eilės buvo užimti, šoviau šitą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 02 spalio 2018 - 21:13