Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 21:23)
Tai tu biggrin.gif .
Bet Ilgaplauke nebubo lyderis. Buvo truputi neadekvati, bet bais norejo lyderiu patapt biggrin.gif . Neusejo. Transformavosi ir galvojo kad pataps lyderiu kitu nicu.

kaip džiugu, kad jau nebenušiūrus, o Ilgaplaukė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 21:28)
As kada ant greicio registravaus, tai norejau pasivadint Šambala. Bet rode uzimtas. Tai suminkiau cambala. Paskui tik pagalvojau, kad tai pleksne😂😂😂. Bet man netrukdo. Dabar visai patinka😁.

čia nuo Hitlerio prisiskaitei? Todėl ir bandai čia savo tvarką įvesti, tipo visus pažįsti, visus sužiūri, kas tinkamas forume, kas ne? Dabar būsi Hitlerovcė biggrin.gif

"Hitleris ir artimiausi jo aplinkos žmonės buvo įtikėję legenda apie Šambalą"(...)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 02, 22:26)
kaip džiugu, kad jau nebenušiūrus, o Ilgaplaukė biggrin.gif

Tai savo kompleksa ir bandei slepti po nicu biggrin.gif . Vargse 4u.gif

Atsakyti
Jei atvirai, tai nemanau, kad monteverte ir ilgaplaukė tas pats asmuo, rašymo būdas skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 02, 21:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72220503" data-time="1538504709"><div><p>Ne, nu Jūsų nikas tai man su neadekvatais tikrai nesiasocijuoja. Esmė gi - ką rašom.</p></div></blockquote><p>Nu man gal pirmas ispudis labai svarbus. biggrin.gif Gerai, kad ezoterikos skyrelyje neszmezuoju, nes pasitiktu turbut su isankstine nuomone vien nicka pamate.
</p>

Pirmas ispudis dazniausiai apgaulingas. Pazeek i ubunte. Kai buna nauju nicu. Stengiasi labai, bet pratruksta.
O menkaverte...Moka trumpam uzsimaskuoti, kol jos nepakritikuoja ir neperpega. Tada pasimato visame grazume. O dar az rasineja naujiems nariams...😂😂, tipo pasirodyt kokia ji " draugiska"😂😂 Siurena reali.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 02, 22:37)
Jei atvirai, tai nemanau, kad monteverte ir ilgaplaukė tas pats asmuo, rašymo būdas skiriasi.

Menkaverte trp gudresne uz sani - ubuntu - lutuke. Bet tik truputi.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 02, 22:23)
Mano tai grynai ant prikolo, kai koks 10 nickų iš eilės buvo užimti, šoviau šitą biggrin.gif

Nicas geras, bet anksciau avataras buvo geresnis. Su ta boba😁. Labiau tiko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 22:46)
Nicas geras, bet anksciau avataras buvo geresnis.  Su ta  boba😁. Labiau tiko.

Šitas berods buvo biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 02, 23:02)
Šitas berods buvo biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Jo😁. Sitas super❤.
first.gif
Atsakyti
bet tai kokia izimi ir svarbi kai kam pasijauciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 02, 23:28)

Joa...
Man isimine vienos senos, protingos, bet kol kas dingusios nares pasakojimas : pas tevus buvo tokia glusa mergaite. Augo ji augo, paauglyste suejo. Nieks, jos tokios, nekabino, vargses... Ta , budama pana , ejo per gretima kaima( ten visi visus pazinojo is aplinkiniu kaimu) ir ten kaimo bernai ja apmete meslu.
Tai anoji atbego pas savo tevus ir pareuske, jas ja " pastebejo ir isimylejo" bigsmile.gif .

Isvadas jau pati daryk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 02, 23:48)
Joa...
Man isimine vienos senos, protingos, bet kol kas dingusios nares pasakojimas : pas tevus buvo tokia glusa mergaite. Augo ji augo, paauglyste suejo. Nieks,  jos tokios, nekabino, vargses... Ta , budama pana , ejo per gretima kaima( ten visi  visus pazinojo is aplinkiniu kaimu) ir ten  kaimo bernai ja apmete meslu.
Tai anoji atbego pas savo tevus ir pareuske, jas ja " pastebejo ir isimylejo" bigsmile.gif .
Isvadas jau pati daryk 4u.gif

o kai meslu meto i kazka, neisitepa ranku zmones?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 02, 23:58)
o kai meslu meto i kazka, neisitepa ranku zmones?

Nezinau. Tau geriau zinot.
O tie bernai is ano pasakojimo, kaip supratau, su sakem mesla mete. Ne taip kaip tu. Jauti skirtuma?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 02, 23:28)

ne tas žodis ir aš biggrin.gif
čia ji mus taip kviečia į tuos savo "penktadienio vakarėlius su draugais", nes labai gerą socialinį gyvenimą be forumo dar turi biggrin.gif o mes, kvailos, nesuprantam, kad šitaip žmogus stengiasi dėl mūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 02, 22:23)
Mobiliajam randi praleistą skambutį, perskambini, such a big deal

Sefas buvo iprates man perskambinti, tai dazniausia isgirsdavo, kad jau neatsimenu kokiu klausimu skambinau, matyt isprendziau be jusu.
Jus gal ir registruojate praleistus skambucius, bet as neregistruoju pas save galvoje tu kurie man neatsake.
Buvot uzimti - tai jau bent neskambinkit atgal jei praeejo daugiau nei pusvalandis valanda
Atsakyti