Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Maja Di @ 2018 10 15, 12:37)
Jei tokie kaip tu išvažiuos iš LT ir nebeis balsuoti, tada greičiau pasikeis ax.gif . Nes tokie kaip tu tik už rėksnius balsuoja, kurie realiai nieko nedaro tik rėkauja.

lotuliukas.gif ivardnk man kazkokia partija, kuri kazka padare del zmoniu mirksiukas.gif turejom jau visas valdzioje, kokios tik yra, tai kuris cia laikotarpis buvo aukso amzius, ka praziopsojau, gal zmones kada buvo nustoje emirgruoti? bigsmile.gif

o siaip isvaziavima sis Lietuvos nieko bendro neturi su balsavimu, jei nezinojai ir isvaziavus galima balsuoti, bet as paskutiniu metu is vis nebematau uz ka balsuoti, todel nebalsuoju, man visi vienodai blogi.

tai Idomucia ir sako, kokie balsuotojai tokia ir valdzia, tai jei balsuoji, tai turi prisiimti atsakomybe. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 15, 13:00)

o siaip isvaziavima sis Lietuvos nieko bendro neturi su balsavimu, jei nezinojai ir isvaziavus galima balsuoti, bet as paskutiniu metu is vis nebematau uz ka balsuoti, todel nebalsuoju, man visi vienodai blogi.

tai Idomucia ir sako, kokie balsuotojai tokia ir valdzia, tai jei balsuoji, tai turi prisiimti atsakomybe.  mirksiukas.gif

Tai jei nedalyvauji valstybes kurime, tai ir nepilk eiliniu pliurzu.
Lygiai tas pats liecia ur Idomucia - zmogui visur blogai, visi aplink bukapriciai. Bet pats sedi ir tik kompe reiskiasi.
Tai ka jus gero padaret ? Nieko. Tada ir nekritikuokit.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 15, 13:00)
lotuliukas.gif ivardnk man kazkokia partija, kuri kazka padare del zmoniu  mirksiukas.gif turejom jau visas valdzioje, kokios tik yra, tai kuris cia laikotarpis buvo aukso amzius, ka praziopsojau, gal zmones kada buvo nustoje emirgruoti? bigsmile.gif

tai Idomucia ir sako, kokie balsuotojai tokia ir valdzia, tai jei balsuoji, tai turi prisiimti atsakomybe.  mirksiukas.gif

Kas kad įvardinsiu, tau vis tiek neįtiks, prikelsi niekinių prorusiškų straisnelių
Aš prisiimu atsakomybę ir dar iki šiol man gėda, kad kadaise už Paksą balsavau. Užtat dabar, prieš eidama balsuoti, domiuosi už ką atiduot savo balsą, kad antrą kart nebūtų gėda.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 15, 13:11)
Tai jei nedalyvauji valstybes kurime, tai ir nepilk eiliniu pliurzu.
Lygiai tas pats liecia ur Idomucia - zmogui visur blogai, visi aplink bukapriciai. Bet pats sedi ir tik kompe reiskiasi.

nepasakok, ka man daryti, tai as ir nesakysiu kur tau eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 15, 13:11)

Jei nieko nedaryciau tai niekas man pinigu nemoketu. Netureciau ka esti
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 10 15, 13:31)
Kas kad įvardinsiu, tau vis tiek neįtiks, prikelsi niekinių prorusiškų straisnelių
Aš prisiimu atsakomybę ir dar iki šiol man gėda, kad kadaise už Paksą balsavau. Užtat dabar, prieš eidama balsuoti, domiuosi už ką atiduot savo balsą, kad antrą kart nebūtų gėda.

neivardinsi, nes nera tokios partijos biggrin.gif
man irgi geda, kad uz Grybauskaite pirma kart balsavau biggrin.gif O Paksas buvo vienas is doriausiu prezidentu, jis nenorejo padovanoti mazekiu nafots uzsienio formom, juokinga nafta veinas geriausiu verslu pasaulyje, o va LIetuvoje tokiso imones bankrutuoja ir kas tuom tiki tikri asilai ar avys, neiznau rinkites kas smagiau biggrin.gif .nu i rka sukure Paksui kompromata, kad pasalinti is kelio, ivyko valdzios perversmas , pries tautos valia...

si valdzia buvo mano paskutine vilts, bet deja deja. ir ne tik seimas ir merijos, grobia plesia, kemsasi kisenes, nes nera visiskai jokios teisines atsakomybes uz aferas, uz pinigu isvaistyma.. buvo Valdovu rumu afera, kai kas antra fura su statybinem medziagom vaziavo i sona, dabar duju terminalas, neskaiciuojant visu ES projektu, kai 10 proc gal pasiekia ragova...kasnos atsakys, ne nes atsakinggu demokratijoje nera...atsakinga tauta, kuri balsuoja mirksiukas.gif

jei kapotu rankas uz kysiu emima, uz pinigu issvaistyma, uz aferas, gal pasibaigtu tas bespridelas(juodas jumoras jei kas nesugeba suprasti)
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 15, 13:31)
nepasakok, ka man daryti, tai as ir nesakysiu kur tau eiti  mirksiukas.gif

Tavo nuomone apie musu valstybe niekam neidomi. Kaip ir tu pati. Labai gerai, kad tokie skeriai ir dykaduonys kaip tu, emigravo. Nereikia cia mums tokiu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 15, 13:42)
Tavo nuomone apie musu valstybe niekam neidomi. Kaip ir tu pati. Labai gerai, kad tokie skeriai ir dykaduonys kaip tu, emigravo. Nereikia cia mums tokiu.

skeriai pasiliko ir baigia mano sali nusiaubti ir jus suvalgys vakarienei mirksiukas.gif
o jei mano nuomone neidomi, galima neskaityti, atrodo juokingai ,kai vis aiskini,kad neidomi, bet vis komentuoji lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 spalio 2018 - 12:46
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 15, 13:45)
skeriai pasiliko ir baigia mano sali nusiaubti ir jus suvalgys vakarienei mirksiukas.gif

Tavo salis subyrejo. Ji buvo tarybu sajunga.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 15, 13:50)
Tavo salis subyrejo. Ji buvo tarybu sajunga.

Salis subyrejo, bet jos "vadovaujantys valstybiniai, ukiniai ir partiniai" asmenys toliau liko uzsiimineti ukine, valstybine ir partine veikla.
Ta pati mergele - tik kita suknele
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 15, 13:53)
Salis subyrejo, bet jos "vadovaujantys valstybiniai, ukiniai ir partiniai" asmenys toliau liko uzsiimineti ukine, valstybine ir partine veikla.
Ta pati mergele - tik kita suknele

butent biggrin.gif tik dabar didzioji dalis pinigu eina ne zmoniu gyvenimo kokybes gerinimui, svietimui, sveikatos apsaugai, kaip seniau, o i kisenes, priaugo kaip grybu milijonieriu, eilinis dalykas vienas is seimos valdzioje, kitas turi imone, kuri nuolat laimi visus konkursus, taip ir gyvena biggrin.gif
man toks jausmas, kad dalis is situ patriociu butent siose schemose, todel toks ir pasipiktinimas, kai kazkas pirstu pabaksnoja biggrin.gif
Papildyta:
Pagal daugelį socialinių rodiklių Lietuva velkasi Europos valstybių uodegoje. Nepaisant valdančiųjų nuolatinių kalbų apie socialinės atskirties mažinimą, praraja tarp turtuolių ir vargšų toliau gilėja. Ar įmanoma bent kiek sumažinti skurdą?
Apie tai prie ŽALGIRIO NACIONALINIO PASIPRIEŠINIMO JUDĖJIMO apskritojo stalo diskutavo profesorė, Mykolo Romerio universiteto Gyvenimo kokybės laboratorijos vadovė Ona RAKAUSKIENĖ, Vilniaus Gedimino technikos universiteto docentė Nida VASILIAUSKAITĖ, Vilniaus universiteto profesorius Povilas GYLYS. Diskusiją vedė žalgirietis Gediminas JAKAVONIS.

https://www.youtube....h?v=siQi1s8E6s0
Atsakyti
Taip, piktos jos. Europa žada mažint dotacijas visokias 26 proc. mažiau Lietuvai biggrin.gif
Atsakyti