QUOTE(Maja Di @ 2018 10 15, 13:31)
Kas kad įvardinsiu, tau vis tiek neįtiks, prikelsi niekinių prorusiškų straisnelių
Aš prisiimu atsakomybę ir dar iki šiol man gėda, kad kadaise už Paksą balsavau. Užtat dabar, prieš eidama balsuoti, domiuosi už ką atiduot savo balsą, kad antrą kart nebūtų gėda.
neivardinsi, nes nera tokios partijos
man irgi geda, kad uz Grybauskaite pirma kart balsavau

O Paksas buvo vienas is doriausiu prezidentu, jis nenorejo padovanoti mazekiu nafots uzsienio formom, juokinga nafta veinas geriausiu verslu pasaulyje, o va LIetuvoje tokiso imones bankrutuoja ir kas tuom tiki tikri asilai ar avys, neiznau rinkites kas smagiau

.nu i rka sukure Paksui kompromata, kad pasalinti is kelio, ivyko valdzios perversmas , pries tautos valia...
si valdzia buvo mano paskutine vilts, bet deja deja. ir ne tik seimas ir merijos, grobia plesia, kemsasi kisenes, nes nera visiskai jokios teisines atsakomybes uz aferas, uz pinigu isvaistyma.. buvo Valdovu rumu afera, kai kas antra fura su statybinem medziagom vaziavo i sona, dabar duju terminalas, neskaiciuojant visu ES projektu, kai 10 proc gal pasiekia ragova...kasnos atsakys, ne nes atsakinggu demokratijoje nera...atsakinga tauta, kuri balsuoja
jei kapotu rankas uz kysiu emima, uz pinigu issvaistyma, uz aferas, gal pasibaigtu tas
bespridelas(juodas jumoras jei kas nesugeba suprasti)