QUOTE(Monteverte @ 2018 10 15, 08:05)
iki šiol, iki 2018 metų - kai slepiasi nuo atsakomybės, išsisukinėja, permeta visą kaltę silpnesnei pusei, apsistato advokatais ir t.t. Žinoma, čia ne vien jų kaltė. Tai gerai įsuktas tinklas. Kodėl Amerikoje pacientai milijonines kompensacijas gali gauti? Ar nebūtinai pacientai, o visaip kitaip nukentėję žmonės? Pvz., jei ten neįleido į lėktuvą ar pan. (buvo tokių garsių atvejų).
Jei niekas "iš aukščiau" neleistų taip įstaigoms savivaliauti, jos to ir negalėtų.
bla bla bla. Tuščia žinutė. Kas blogo, jog Lietuvoje yra privatus švietimas? Kas blogo kad yra nepriklausoma nuo partijų išrinkimo kadencijų TV? Buvo konkretus klausimas, bet kadangi skaitote tik knygų viršelius, neturite ką atsakyti, savo senus štampus parašinėjate.
Tie palyginimai su Amerika yra sena jūsų giesmelė, niekuom nepagrįsta. Kad būtų iš ko mokėti tokias draudimo sumas, jas iš pradžių reikia surinkti. Bet tokie kaip jūs, norite mokesčius mokėti kaip Lietuvoje, bet draudimines sumas gauti kaip Amerikoje.
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 15, 12:37)
man irgi geda, kad uz Grybauskaite pirma kart balsavau

O Paksas buvo vienas is doriausiu prezidentu, jis nenorejo padovanoti mazekiu nafots uzsienio formom, juokinga nafta veinas geriausiu verslu pasaulyje, o va LIetuvoje tokiso imones bankrutuoja ir kas tuom tiki tikri asilai ar avys, neiznau rinkites kas smagiau

.nu i rka sukure Paksui kompromata, kad pasalinti is kelio, ivyko valdzios perversmas , pries tautos valia...
si valdzia buvo mano paskutine vilts, bet deja deja.
Man džiugu, kad esu kardinaliai priešingos nuomonės. Grybauskaitė kuo toliau, tuo geriau. Ypač puiki kalba, išreiškianti visą Lietuvos poziciją okupantų ir kolobaronatų atžvilgiu, nuskambėjo per Partizanų vado Ramanausko-Vanago laidotuves.
Dorasis tapšnotojas. Taigi kad norėjo ruseliams padovanoti Mažeikius, o kai neišdegė, tada atsistatydino, palikdamas Lietuvą be jokio laiko rezervo atstatyti jo padarytą žalą. Būtų išbuvęs kadenciją iki galo, tai Lietuva ne tik kad būtų Mažeikius naftą atidavus, bet dar pati įsipareigojus mokėti gavėjui. prieš kokios tautos valią? Kurios valstybės? Lietuvių tautai tai išdavikas, savo pavardę pavertęs gėdos sinonimu, sukompromitavęs Prezidento instituciją.
Kokia laimė. Seniai galėjote tą viltį prarasti, lengviau kvėpuoti būtų pasidarę kitiems.