QUOTE(sena pažįstama @ 2018 10 28, 07:21)
O kodėl tėvas nesako, kad pareigūnai sustojo prekybcentrio aikštelėje, kad įvykdytų tėvo prašymą? Ar jie ten sustojo apsipirkti? Aš suprantu, kad vaikas verkė kėdutėje, kol mašina važiuoja-pagal saugumą-negalima imti vaiko ant rankų, reikia sustoti. Pareigūnai sustojo, pasirinkę prekybcentrio aikštutę. Jums tai nežmoniškas elgesys? Tėvas išlipo lauk su verkiančiu mažyliu pakvėpuoti. Vietoj to, kad kvėpuotų ir vaiką ramintų, jis metėsi į gatvę. Per gatvę bėgti ir taip negalima, dabar įvestas įstatymas ir numatyta bauda, kai per perėją eini ir kalbi telefonu, o čia-bėga! Ir dar su vaiku!
Advokatų toks darbas išteisinti ginamąjį.
Ši istorija-pamoka visoms šeimoms, kad mušti, plekštelėti, daužyti vaiko NEGALIMA. Žmogus toks sutvėrimas, kad jį elgtis kitaip priverčia ne kitų nurodymas, ne pačio tobulėjimas, o BAIMĖ. Ką gi, tegul bent taip palengva pereisim prie visumoje gero įstatymo.
O jūs mušat, net kai įstatymai to neleidžia?
Ir net pateisinat smurtą kaip auklėjimo priemonę?
Ačiū Dievui, už praeitį vaikų nebeprarasit, o ateityje bus stimulas pradėti mokytis auklėti vaikus be smurto
Pradėkit jau nuo šiandien ir nereikės bijoti, kad pasiskųs koks kaimynas
Aš nieko nei smerkiu, nei nesmerkiu. Išmokit pagaliau skaityti! Pasistenkite išklausyti kitą nuomonę, nei jei ji nepatinka! Aš ne tėvus smerkiu, kad vaikus pliaukšelėjo/mušė ar ką ten darė, o bandau parodyti, kad visi pareigūnai atliko SAVO DARBĄ PAGAL ĮSTATYMĄ: policininkai privalėjo uždaryti moterį į areštinę, nes gavo pranešimą apie smurtą(Jasaitį, tokią krepšinio žvaigžę, irgi uždarė į areštinę, nes buvo gautas pranešimas), medikai atliko apžiūrą, nes toks jų darbas, Vaikų teisių tarnyba atvyko tik gavusi POLICIJOS pranešimą, vaikai buvo paimti irgi ne šiaip sugalvojus, o leidus teismui(ne tarnyba taip nusprendė, o TEISMAS!).
Labai daug emocijų įnešė ir pačių tėvų neadekvatus elgesys.
Advokatų toks darbas išteisinti ginamąjį.

Ši istorija-pamoka visoms šeimoms, kad mušti, plekštelėti, daužyti vaiko NEGALIMA. Žmogus toks sutvėrimas, kad jį elgtis kitaip priverčia ne kitų nurodymas, ne pačio tobulėjimas, o BAIMĖ. Ką gi, tegul bent taip palengva pereisim prie visumoje gero įstatymo.

O jūs mušat, net kai įstatymai to neleidžia?

Aš nieko nei smerkiu, nei nesmerkiu. Išmokit pagaliau skaityti! Pasistenkite išklausyti kitą nuomonę, nei jei ji nepatinka! Aš ne tėvus smerkiu, kad vaikus pliaukšelėjo/mušė ar ką ten darė, o bandau parodyti, kad visi pareigūnai atliko SAVO DARBĄ PAGAL ĮSTATYMĄ: policininkai privalėjo uždaryti moterį į areštinę, nes gavo pranešimą apie smurtą(Jasaitį, tokią krepšinio žvaigžę, irgi uždarė į areštinę, nes buvo gautas pranešimas), medikai atliko apžiūrą, nes toks jų darbas, Vaikų teisių tarnyba atvyko tik gavusi POLICIJOS pranešimą, vaikai buvo paimti irgi ne šiaip sugalvojus, o leidus teismui(ne tarnyba taip nusprendė, o TEISMAS!).

melas, niekur jis nesimete
Labai kvailas pasiteisinimas, jus teisinat institucijos smurta kaip pamoka, nes kitokio auklejimo nesuvokiat, tik per smurta, tai galima sakyti ir vaikam gavus per sikna bus pamoka taip nesielgti. Nei pries vaikus, nei pries suaugusius smurtauti negalima NIEKAIP, nei fiziskai musti, nei valgyti ir gerti para neduoti, nei atimti vaikus, TAI NERA ZMONIU MOKYMO METODAI, TAI YRA SMURTAS TAI TAIP IR IVARDINKIM.
ne jie nieko neprivalejo, nera tokiu istatymu, kad privalomai uz pliaukstelejima kas i arestine uzdarytu, jus visai istatymuose nesigaudot, cia ne jusu nuomone,cia dezinformacija

vel melas, nebuvo tevu neadekvataus elgesio, o va tarnybu elgesys buvo ryskiai neadekvatus...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 28, 10:13)
va va, Lietuvoje geriau nieko nepasirašinėti, nebent tik ten, kur pats nori ir 10 kartų perskaitei sutartį, kad tai tau 100 proc. naudinga
neuzteks paciai, reikia advokatu, taip viskas buna sumaklinta, kad eiliniai zmones, daznai be didelio issilavinimo net nesupranta, ka skaito..