Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 16, 08:45)
Estrogenai slopina mastymo ssugebejimus, smegenys atrofuojasi. Koks dar ten tu moteru protas. Moteru protass veikia kitaip, bet siuo metu nelabai pasaulis pritaikytas moteru specifiniams sugebejimams.
Nes matyt nera suinteresuotumo.

Kaip ir gamtoje, jei gyvunas sotus, tai nemedzioja, kazkur guli ir miega.
O moteris turi pute, grozi, tai susirasti vyra ir prisisiurbti yra kur kas efektyvesnis resursu panaudojimas, nei ieskot nisos darbe

va taip galvoja nemaža dalis vyrų, ir, deja, bobų (nes moterimis tokių nepavadinsi)
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 15, 23:56)
Nea. Snd ziurejom debatus -  du kulturingi zmones tarpusavy  lb  graziai debatavo. Ju nuomones sutampa. Rinkinai nerealus.

Nefotkinau taves - negasdinau tautos.Butu sar daugiau lenku nekente.

Taip, tikiu. Bet savaitgalį, tai riejotės biggrin.gif 4u.gif

Tai lietuviai tokie baisūs? Perduoti lenkams, kad jų taip nekenčia? Ot bjaurybės, ania? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2019 05 16, 05:35)
Čia jis tokius duomenis apie savo nuopelnus pateikė ? Pinigus kad toje mokykloje kad paliko, tai faktas.

Chaaaa biggrin.gif
Įmonės amžius: 23 metai 7 mėnesiai 19 dienų biggrin.gif 4u.gif
Tai sakot, kad per tiek metų nebankrutuotų, jei niekam nepadėtų? Sciabūklai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 16, 08:45)
Estrogenai slopina mastymo ssugebejimus, smegenys atrofuojasi. Koks dar ten tu moteru protas. Moteru protass veikia kitaip, bet siuo metu nelabai pasaulis pritaikytas moteru specifiniams sugebejimams.
Nes matyt nera suinteresuotumo.

Kaip ir gamtoje, jei gyvunas sotus, tai nemedzioja, kazkur guli ir miega.
O moteris turi pute, grozi, tai susirasti vyra ir prisisiurbti yra kur kas efektyvesnis resursu panaudojimas, nei ieskot nisos darbe

Ar tu viska gyvenime darai tik del finansines naudos?
Kodel tu pvz SM mirksti? Kame tai efektyvumas?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 16, 09:28)
Ar tu viska gyvenime darai tik del finansines naudos?
Kodel tu pvz SM mirksti? Kame tai efektyvumas?


Vienas dalykas diskutuoti - kitas gyventi. As tai daug ka darau ne del materialines naudos, bet jei bendrauji su tokiais kuriems tai kinu rastas, tai kalbi ju kalba.

As cia bandziau aiskinti, kad vyrui reikia duoti is meiles, o ne tikintis kazkokios naudos, kad irr OOO. Nelabai kas supranto.
O money money - supranta. Tai ir aiskinam ta kalba.

Jei bendrauciau su kiskiais tai aiskinciau morku kiekiu kurias jie gali gauti ir sugrauzti
Atsakyti

Kalbant isskirtinai apie akademine sriti, kyla klausimas,, kodel moterys nesiekia aukstesniu pakopu, nes atlyginimai reglamentuoti, kvalifikacijos igijimas irgi, nuo lyties nepriklauso. Ar tai galetu buti motinystes pertrauka pvz? Ar tiesiog nepasitikejimas savimi siekti daugiau? mastau.gif
Dar idomus statistikos imties dydis, kai kalbama apie daktaro laipsni igijusius asmenis iki 31 metu, tai labai mazai vienetu turetu buti, juk dr igijama tradiciskai po 10m universiteto mokslu.

Manau del nepasitikejimo savimi ir didejancio kruvio. Jei dirbi etatu namie, nelabai lieka jegu ir laiko dar prisideti pareigu darbe.

Is kitos puses, as pastebejau, kad moterims akademijoje daznai numetamas popieriu tvarkymas. 

Plius, konkurencija. Vyras turi daugiau pranasumu daugelio zmoniu galvose. Kol tu ten ramiai sedi savo vietoje, visksas ok, bet jei bandai “verztis” i aukstesnes pareigas, iskart kyla pasipriesimimas, kuris manau vyro atveju butu mazesnis.

Atsakyti

nepasitikėjimas. pažiūrėk, kaip bobos ėda Šimonytę-šiokia anokia, baisi nemoteriška ir tt. pažiūri tų komentatorių profilius-blyškiaveidės pelės, gyvenime be puodų ir vaikų nieko nematančios, jos tiesiog neįsivaizduoja, kad moteris yra tokia pat protinga kaip vyras ir kad vaikus pvz augina DU žmonės, ne viena mama...

Teisingas pastebejimas.

Siaip moteris namie, darbe gali ramiai “gyventi”, kol atitinka stereotipini ivaizdi: savo vietoje, aukstai nelipa, pirmoj vietoj seima, rupestinga, svelni ir t.t. Kai tik einama pries sita paveiksla, prasideda spaudimas is isores.

As jau kartosiuosi, bet knyga “Lean In” labai gerai viska paaiskina ir daug moksliniu tyrimu cituojama. Man labai patiko. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 16, 10:08)
Is kitos puses, as pastebejau, kad moterims akademijoje daznai numetamas popieriu tvarkymas. 


Tai kad joms geriausia tai tinka smile.gif

Zinot yra besiskundzinaciu, nuskriaustu kastos. Jie nieko kito nemoka tik skustis ir kaltinti diskriminacija.

Numete popieriu tvarkyma... gal dar liepe miegot su virsininku. Yra geju tai ir vaikinams liepia megot, bet retas pasiraso, ir vaikinams numeta kokius beprasmiskus darbus, bet nedaug kas sutinka.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 16, 10:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72434287" data-time="1557983824"><div><p>Kalbant isskirtinai apie akademine sriti, kyla klausimas,, kodel moterys nesiekia aukstesniu pakopu, nes atlyginimai reglamentuoti, kvalifikacijos igijimas irgi, nuo lyties nepriklauso. Ar tai galetu buti motinystes pertrauka pvz? Ar tiesiog nepasitikejimas savimi siekti daugiau? vartotojo įkelta nuotrauka
Dar idomus statistikos imties dydis, kai kalbama apie daktaro laipsni igijusius asmenis iki 31 metu, tai labai mazai vienetu turetu buti, juk dr igijama tradiciskai po 10m universiteto mokslu.</p></div></blockquote><p>Manau del nepasitikejimo savimi ir didejancio kruvio. Jei dirbi etatu namie, nelabai lieka jegu ir laiko dar prisideti pareigu darbe.</p><p>Is kitos puses, as pastebejau, kad moterims akademijoje daznai numetamas popieriu tvarkymas. </p><p>Plius, konkurencija. Vyras turi daugiau pranasumu daugelio zmoniu galvose. Kol tu ten ramiai sedi savo vietoje, visksas ok, bet jei bandai “verztis” i aukstesnes pareigas, iskart kyla pasipriesimimas, kuris manau vyro atveju butu mazesnis.</p><p></p>

Na ka as pas save (kai ten buvau) pastebejau, tai toms, kurios drasiai siekia, ko nori, niekas nieko nenumetineja (nors gal ir noretu kartais), Nuobodzius darbus palieka tiems (cia galioja abiems lytims) kurie patys nesusigraibsto to, kad idomiausia, aktualiausia, geriausia. As labiau pastebejau kita dalyka, kad nemazai kas priklauso nuo tavo" uznugario", pirmiausia darbo vadovo doktoranturoj, paskui nuo darbo grupes vadovo, autoritetingo asmens, kuris tave "globoja", kol esi jaunas. Bet tai velgi jokiu budu neperkama pinigais ir neinama per giminiu pazintis, o kiek pats idedi darbo, ir dar kartais tiesiog sekmes atsidurti reikamoj vietoj reikiamu laiku reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 16, 11:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author=">Siaip moteris namie, darbe gali ramiai “gyventi”, kol atitinka stereotipini ivaizdi: savo vietoje, aukstai nelipa, pirmoj vietoj seima, rupestinga, svelni ir t.t. Kai tik einama pries sita paveiksla, prasideda spaudimas is

Tu kazkaip idomiai kalbi.
Seima ir turi buti pirmoje vietoje, ypac kai yra vaikai. Darbas, karjera, lipimas aukstai yra laikina. Nes normali seima yra uzuoveja, o vaikai -ateitis. Jokia karjera ir aukstos pareigos neatstos vaiku, ju meiles, tiesiog neturesi su kuo visu tuo pasidziaugti, pasidalinti. Jokiam darbe nebusi reikalinga, kai susirgsi, atsitiks beda, darbdavys neslaugys taves, kad ir kokia super specialiste busi. Moterys nepasiekia aukstumu ne todel, kad jos moterys, o todel, kad didzioji dauguma turi vaiku ir joms jie svarbesni negu aukstas postas, kuriame reikes dirbti virsvalandzius, daznai nebuti namuose, negales bet kada nuvaziuoti i vaiko darzeli, mokykla atsitikus kazkam ir t.t. As visa laika dirbu, bet seima t.y. vaikai man pirmoje vietoje, prie ju derinau darba, jo laika, atstuma ir kitus dalykus. Nesu mama vista pereksle, turiu ir savo pomegiu, ir laiko sau, ir einu kur noriu, bet vaikai svarbiausia. Ir dabar, kai jau beveik suauge, nieko nesigailiu, nieko nepraradau ir nieko nekeisciau, visko uzteko man ir darbines veiklos, pareigu, mokslo ir seimos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 05 16, 11:39)

Seima ir turi buti pirmoje vietoje, ypac kai yra vaikai.


As visa laika dirbu, bet seima t.y. vaikai man pirmoje vietoje, prie ju derinau darba, jo laika, atstuma ir kitus dalykus.

, nieko nesigailiu, nieko nepraradau ir nieko nekeisciau, visko uzteko man ir darbines veiklos, pareigu, mokslo ir seimos.  smile.gif

Ai nai nai, tobulybė. Virtualioje erdvėje daug yra padariusių karjerą, užauginusių tobulus vaikus, gražių, sportiškų, protingų .... etc. Ir pamokslininko tonu dėstančių, kas yra normalu, kas yra gerai, o kaip šiukštu nereikia daryti. Viena kai diskusija apie kažką, o kita kai kišamas asmeninis pavyzdys. Dažniausiai tai siekiamybė, feikas. Gyvenimas yra šiek tiek sudėtingiau, nei vieno žmogaus pasirinkimas. Nebūtų jokio proveržio jei visi gyventume pagal vieną kurpalį, vienodai mąstytume ir savas taisykles kaip gyventi kitiems kištume, nors tų patarimų niekas neprašo.
Atsakyti

Čia jis tokius duomenis apie savo nuopelnus pateikė ? Pinigus kad toje mokykloje kad paliko, tai faktas.

Jis yra viena iš vinių į valstiečių karstą. Labai padeda reitingams, kurie smagiai krenta.

Tai žmogus pasisakęs prieš partizanus. Žmogus skleidžiantis marazmus tokiam lygyje, kad patys valstuečiai Seimo salėje jo tiradas yra užbaigę užsukdami mikrofoną. Žmogus turintis prisiimti atsakomybę už antivskserių padarytą žalą. Jo kalbos yra siaubingi kliedesiai, ypač kai jis bando diskutuoti su profesionalais. Jo vienas argumentas - garsiai paleista gerklė. Pilna įrašų su jo išsakytais šedevrais. Pasijuokčiau. Bet jis Seime ir jo balsas lemia mano gyvenimą.

ne, nezinau, ka jis pateike, bet as pazystu nemazai zmoniu, kurie pabuve jo mokykloje, pazystu sveikuoliu judejimo organizatorius ir narius, kurie isplito po visus miestus, pati buvau toje mokykloje ir mama buvo ne karta ir matau rezultatus, mamai 70 jau neprisimena, kada pas gydytoju buvus, sveika, zvali, jauciasi jauna. 

dabar jau visi mandrus informacijos pilna internete o tuo metu tai buvo kazkas naujo neikas nesijaudino del cepleinu su spirgai skimsimo, gere vaistus nuo spaudimo ir isivaizdavo,akd taip turi buti,keik mzoniu jo mokykloje buvo pasviesta, nezinau skaiciu tiklsiu, bet zinau,akd tikria ddaug, nes ji veikia jau 30m ir kas 2 sav nauja grupe zmoniu ateina.

Tai pilti savo purva ir srutas, pasirinkit ant kitu zmoniu Kepenis vienas is  Lietuvos sviesuoliu ir taip ieis i istorija.

Itariu esat ligota ir del to jo argumentai jum neatrodo priimtini, nes nenorit keistis.... :unsure:​ 

Atsakyti

nepasitikėjimas. pažiūrėk, kaip bobos ėda Šimonytę-šiokia anokia, baisi nemoteriška ir tt. pažiūri tų komentatorių profilius-blyškiaveidės pelės, gyvenime be puodų ir vaikų nieko nematančios, jos tiesiog neįsivaizduoja, kad moteris yra tokia pat protinga kaip vyras ir kad vaikus pvz augina DU žmonės, ne viena mama...

Vel nusisneki, kas dar kritikuojama be Simonytes, kokia mokslininke, kokia karjeros siekianti moteris? Ir ka ta simonyte turi magistro laisni, vaje kad daug pasiekusi :lol: 

mano dauguma draugiu baigusiso magistratura, veina dokturantura, kodel nejo kitos i dokturantura, nes finansiskai negalejo. ne vsiom ir reikia to, ne vsim riekia karjeros, kaip ri ne visiem vyram reikai ausktu postu, zmone slaisvi rinktis, o jei kas su kompleksais, tai jau gal ju problemos, o ne aplinkos? kas nori baigia ka nori ir siekia ko nori...

Atsakyti